carousel

NIVEA Cellular anti-age Volume Filling biseri

ZA BOLJ POLNO, ČVRSTO IN MLADOSTNO KOŽO

Bolj polna, čvrsta in mladostna koža

Edinstvena in patentirana formula NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING BISEROV vsebuje najvišjo koncentracijo hialuronske kisline med izdelki linije NIVEA Cellular, kolagenski ojačevalec* in kreatin. Ob vsaki uporabi se biseri spremenijo v sveže aktiviran serum, ki spodbuja obnavljanje celic.
*in vitro

Celovita anti-age nega obraza

Rezultati, ki jih lahko vidite in občutite:

Poveča volumen kože.
Poudari konture.
Daje občutek napete kože.
Zmanjša gube in drobne linije.

Sveže aktivirani biseri

Biseri so vključeni v vlažilni hidrogel. Ob vsaki uporabi se biseri in vlažilni gel sveže zmešajo in vašo kožo oskrbijo z anti-age sestavinami in vlago.

Učinkovite sestavine

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina je molekula, ki je naravno prisotna v koži in pomaga povečati sposobnost celic za vezanje vode. V mladosti je človeška koža zelo bogata z naravno hialuronsko kislino, saj še vedno lahko dnevno obnavlja njene zaloge. Z leti pa naša koža izgubi sposobnost za tvorbo zadostne količine hialuronske kisline, kar lahko vodi v dehidracijo kože, izgubo volumna in nastanek gub. 
NIVEA Cellular anti-age Volume Filling biseri za zapolnitev volumna s koncentrirano kratkoverižno hialuronsko kislino, ki ima učinek zapolnitve. Formula s temi vlažilnimi molekulami pomaga, da je koža videti bolj gladka in polna.
Formula vsebuje najvišjo koncentracijo hialuronske kisline med izdelki linije NIVEA Cellular.

Kolagenski ojačevalec

Formula vsebuje kolagenski ojačevalec*, ki spodbudi tvorbo kolagena in s tem okrepi strukturo kože. 
*in vitro

Kreatin

Kreatin je znan po tem, da podpira oskrbo kožnih celic z energijo in njihov metabolizem, kar pomaga odpravljati znake staranja kože.

Vaša redna vsakodnevna nega kože

NIVEA Cellular anti-age Volume Fillling dnevna krema

Intenzivna negovalna formula NIVEA Cellular anti-age Volume Filling dnevne kreme za zapolnitev volumna s kolagenskim ojačevalcem* in hialuronsko kislino poveča volumen kože in poudari njene konture. Vsebuje UVA-/UVB-zaščitni sistem z ZF 15 in pomaga ščititi kožo pred fotostaranjem, poškodbami celic in starostnimi pegami, ki jih povzročajo UV-žarki.

*in vitro

NIVEA PRIPOROČA