NIVEA Cellular anti-age Volume Filling biseri

ZA BOLJ POLNO, ČVRSTO IN MLADOSTNO KOŽO

Bolj polna, čvrsta in mladostna koža

Edinstvena in patentirana formula NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING BISEROV vsebuje najvišjo koncentracijo hialuronske kisline med izdelki linije NIVEA Cellular, kolagenski ojačevalec* in kreatin. Ob vsaki uporabi se biseri spremenijo v sveže aktiviran serum, ki spodbuja obnavljanje celic.
*in vitro

Rezultati, ki jih lahko vidite in občutite:

Poveča volumen kože.
Poudari konture.
Daje občutek napete kože.
Zmanjša gube in drobne linije.


Sveže aktivirani biseri

Biseri so vključeni v vlažilni hidrogel. Ob vsaki uporabi se biseri in vlažilni gel sveže zmešajo in vašo kožo oskrbijo z anti-age sestavinami in vlago.

Aktivacija ob nanosu

Ko pritisnete na glavo dozirnika, se visoko učinkoviti biseri in vlažilni gel potisnejo v glavo in sveže zmešajo. Z redno uporabo sveže aktiviranega, svilnatega seruma bo vaša koža videti polnejša, čvrstejša in mladostnejša.

Občutek na koži

Njegova formula je zasnovana tako, da koži daje občutek mehkobe in voljnosti. Lahek in svilnat serum postane neviden, ko ga razmažete po koži, in zagotavlja intenzivno vlaženje brez težkega občutka kreme.


Učinkovite sestavine

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina je molekula, ki je naravno prisotna v koži in pomaga povečati sposobnost celic za vezanje vode. V mladosti je človeška koža zelo bogata z naravno hialuronsko kislino, saj še vedno lahko dnevno obnavlja njene zaloge. Z leti pa naša koža izgubi sposobnost za tvorbo zadostne količine hialuronske kisline, kar lahko vodi v dehidracijo kože, izgubo volumna in nastanek gub. 
NIVEA Cellular anti-age Volume Filling biseri za zapolnitev volumna s koncentrirano kratkoverižno hialuronsko kislino, ki ima učinek zapolnitve. Formula s temi vlažilnimi molekulami pomaga, da je koža videti bolj gladka in polna.
Formula vsebuje najvišjo koncentracijo hialuronske kisline med izdelki linije NIVEA Cellular.

Kolagenski ojačevalec

Formula vsebuje kolagenski ojačevalec*, ki spodbudi tvorbo kolagena in s tem okrepi strukturo kože. 
*in vitro

Kreatin

Kreatin je znan po tem, da podpira oskrbo kožnih celic z energijo in njihov metabolizem, kar pomaga odpravljati znake staranja kože.


Vaša redna vsakodnevna nega kože

NIVEA Cellular anti-age Volume Fillling dnevna krema

Intenzivna negovalna formula NIVEA Cellular anti-age Volume Filling dnevne kreme za zapolnitev volumna s kolagenskim ojačevalcem* in hialuronsko kislino poveča volumen kože in poudari njene konture. Vsebuje UVA-/UVB-zaščitni sistem z ZF 15 in pomaga ščititi kožo pred fotostaranjem, poškodbami celic in starostnimi pegami, ki jih povzročajo UV-žarki.

*in vitro