Popolna darila NIVEA

DARILA ZA VAŠE NAJDRAŽJE

POPOLNO PRAZNIČNO DARILO

Spet je tu za mnoge najlepši del leta. V toplih domovih bo kmalu zadišalo po piškotih, cimetu in kakavu, medtem ko bomo ob znanih božičnih napevih, vsak po svoje, krasili božične smrečice. Tisto pravo božično vzdušje pa zares začutimo šele takrat, ko smo obkroženi z ljudmi, ki jih imamo najraje in jim na obraz narišemo nasmehe s skrbno izbranimi darili. Ker vemo, kako težko je včasih izbrati darilo za tiste, ki so nam najbližje, smo za vas pripravili nabor čudovitih NIVEA in NIVEA MEN darilnih setov zanjo in zanj, med katerimi boste gotovo našli prave za svoje najdražje.

Darilni seti zanjo

Popolno darilo zanj

Darilni seti zanj


IZ LJUBEZNI DO OKOLJA

reciklabilna embalaža

Kakovostna nega kože potrebuje varno embalažo, ki ima kar najmanj vpliva na okolje. Zato se NIVEA postopoma pomika v smer trajnostnega pakiranja. Naše vodilo je "izogni se, zmanjšaj, ponovno uporabi in recikliraj". Na dolgi rok želimo z uporabo recikliranih materialov v naših embalažah vzpostaviti zaprt krožni sistem reckiliranja.

Beiersdorf se zavezuje, da bo do leta 2025 uporabljal le embalaže, ki se lahko reciklirajo, kompostirajo in ponovno uporabijo.