NOVO! NIVEA Hydra Skin Effect

Z MOČJO ČISTEGA HIALURONA

Moč čistega hialurona

SPODBUDITE SVOJ NOTRANJI POTENCIAL!

Ženske so danes lahko marsikaj! Znajo prepoznati svoje potenciale in vedo, kako pozitivno vplivati na svet okoli sebe. Ni jih strah povedati svojega mnenja, saj verjamejo vase. In včasih je za to, da tudi vi zaživite svoje sanje, potrebno le malce spodbude. Na poti do zastavljenih ciljev vam lahko pomagajo že drobne stvari, kot je prijazna beseda prijateljice ali izbira prave nege obraza. 

SPOZNAJTE NIVEA HYDRA SKIN EFFECT

Spodbudite potencial svoje kože z linijo in za nego in čiščenje obraza NIVEA HYDRA SKIN EFFECT, ki vsebuje čisti koncentrirani hialuron [HA]. Ta vašo kožo intenzivno vlaži kar do 72 ur, a jo hkrati tudi spodbudi, da začne sama tvoriti hialuronsko kislino v kožnih celicah – tako globoko v notranjosti aktivira kar 3-krat več koži lastnega hialurona.*

Ponosni smo, da je NIVEA znamka izdelkov za čiščenje obraza št. 1 v Evropi!**

Moč čistega hialurona

* Testirano in vitro.

** Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA v kategoriji izdelkov za čiščenje in nego obraza,skupna prodaja v Zahodni in Vzhodni Evropi; vrednost maloprodaje v letu 2020.


Slovenska podjetnica priporoča

NIVEA Hydra Skin Effect je navdušil tudi Nino Štefe

Nina Štefe je uspešna slovenska podjetnica. Odkrijte, kako ji NIVEA Hydra Skin Effect pomaga prebuditi njen notranji potencial. 

SPOZNAJTE NINO

Nina Štefe je ustanoviteljica znamke Čas za kavo in trgovine z darili lokalnih ustvarjalcev.


 
Nina Stefe
Mlada podjetnica pravi, da je za dosego naših sanj potrebnih 5 korakov: jasno zastavljeni cilji, vztrajnost, dosledno delo, zaupanje vase in sodelovanje.

Vas zanima, kako je Nina uresničila svoje sanje? Tudi vi jih lahko.

Nina je svojo uspešno poslovno pot začela z uresničevanjem svojih sanj in idejo o lastni liniji skodelic, ki bi povezovala ljudi. Do uspeha so jo vodili jasno zastavljeni cilji in vsakodnevno grajenje prepoznavnosti lastne blagovne znamke, v katero je ves čas trdno verjela. Na poti do cilja jo je najbolj motivirala ljubezen do njenega dela in misel na to, da z njim lahko pomaga tudi drugim podjetnikom in ustvarjalcem razviti njihov potencial. 

»Najbolj samozavestna sem, ko se dobro počutim v svoji koži. Zjutraj najprej nanesem serum NIVEA Hydra Skin Effect, nato dodam še dnevni gel in moja koža ostane lepa in navlažena skozi ves dan. Tako se lahko osredotočim le na svoj posel,« pravi Nina.

 

Prebudite svojo kožo

VAŠA NOVA VLAŽILNA RUTINA

Spoznajte lepotno rutino, ki iz vaše kože zares izvleče kar najboljše! Za občutek osvežene in napete kože, ki diha, svoj dan začnite s vlažilnim čiščenjem obraza. Izbirate lahko med nežno micelarno vodo NIVEA Hydra Skin Effect in micelarnim čistilnim gelom NIVEA Hydra Skin Effect. Za kožo popolnega videza, jutro nadaljujte s takojšnjo osvežitvijo – vlažilnim serumom NIVEA HYDRA SKIN EFFECT. Nato prebudite svojo kožo z dnevnim gelom NIVEA HYDRA SKIN EFFECT in jo oskrbite z vlago, ki jo potrebuje čez dan. Zvečer ne pozabite na temeljito čiščenje obraza ter skrbno odstranjevanje ličil, ki je osnova lepe kože. Za učinkovito regeneracijo kombinirajte dnevno nego z nočnim kremnim gelom NIVEA HYDRA SKIN EFFECT, ki tudi med spanjem skrbi za vlaženje kože. Takrat, ko vaša koža potrebuje dodatno mero vlage, ji privoščite tretma s hialuronskimi ampulami NIVEA HYDRA SKIN EFFECT, ki vsebujejo najvišjo koncentracijo hialurona [HA] in koži takoj podarijo občutek sproščenosti.

ODKRIJTE MOČ ČISTEGA HIALURONA

MICELARNA VODA IN MICELARNI GEL

Pot do lepe in negovane kože se začne z rednim in temeljitim čiščenjem obraza. Micelarna voda in micelarni gel NIVEA Hydra Skin Effect vsebujeta micelarno tehnologijo, ki učinkovito odstranjuje ličila in nečistoče ter globinsko očisti kožo. Inovativni formuli smo dodali tudi čisto hialuronsko kislino [HA], ki zahvaljujoč intenzivni hidraciji kožo naredi bolj polno in ji podari navlažen ter osvežujoče čist občutek. Koža je tako pripravljena na nadaljnje vlažilno razvajanje.

VLAŽILNI SERUM

Vstopite v nov dan z navlaženo kožo! Vlažilni serum NIVEA HYDRA SKIN EFFECT je obogaten s čisto hialuronsko kislino [HA], ki kožo intenzivno vlaži in jo naredi bolj polno. Njegova lahka tekstura se v kožo obraza vpije že v 20 sekundah – za zdrav in svež sijaj ter popolno pripravo kože na nanos dnevnega gela.  

DNEVNI GEL

Osvojite dan z dnevnim gelom NIVEA HYDRA SKIN EFFECT s čistim koncentriranim hialuronom [HA], ki ga nanesite na obraz po uporabi vlažilnega seruma. Vaša koža bo do 72 ur preskrbljena z vlago, tudi v najzahtevnejših vremenskih pogojih. Za bolj napeto, sijočo kožo zdravega videza.

NOČNI KREMNI GEL

Po dolgem dnevu razvajajte svojo kožo z nočnim kremnim gelom NIVEA HYDRA SKIN EFFECT s čistim koncentriranim hialuronom [HA] in se zjutraj zbudite s svežo, gladko ter prerojeno kožo. Lahek kremni gel se hitro vpije v kožo, jo navlaži od znotraj in za seboj ne pušča mastnih sledi na koži ali blazini. 

HIALURONSKE AMPULE

Ko vaša koža potrebuje malce več pozornosti, ji namenite nego s hialuronskimi ampulami NIVEA HYDRA SKIN EFFECT, ki vsebujejo mešanico šestih različnih vrst hialuronske kisline! Ta izjemno močni 7-dnevni tretma ima kar 2,5-krat večjo koncentracijo hialuronske kisline kot dnevni gel za obraz iz iste linije. Uporabljajte jih vsak dan, 7 dni zapored. Za vidno bolj gladko in prožno kožo.

Spoznajte Aneto

KDO JE ANETA WATOR?

Spoznajte Aneto Wator, motivacijsko govorko in avtorico, ki zaupa negi obraza NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.
Aneta je ustanoviteljica Fundacja Motiwator in trenerka po metodi kaizen, ki uči, da nas na poti do izboljšanja življenja vodijo majhni koraki. Motivirajo jo pogumne ženske, ki sledijo svojim ciljem, tako kot ona sama. Prepričana je, da lahko le z najboljšo in najsrečnejšo verzijo samih sebe navdihujemo druge, predvsem pa, da ostanemo zvesti samim sebi.
Aneta nikoli ne ignorira potreb svoje kože. Tudi, ko je najbolj zaposlena, zna poiskati nekaj časa zase, saj verjameme, da videz močno vpliva na našo samozavest. Ker je vedno v pogonu, potrebuje učinkovito in dolgotrajno nego obraza, saj želi, da je njena koža sveža in napeta ves dan. Zato je vlažilni serum NIVEA HYDRA SKIN EFFECT, ki deluje v le 20 sekundah, popolna izbira zanjo.
 

»Najpomembnejša je motivacija. Vsakdo potrebuje pravi ključ, da odklene svoj notranji potencial.«