luminous ambasadorki

PREDSTAVLJAMO RESNIČNE REZULTATE RESNIČNIH ŽENSK

Ines in Mojca sta navdušeni nad rezultati. Prisluhnite njunima zgodbama.

SPOZNAJTE SLOVENKI, KI UPORABLJATA LUMINOUS

Izdelki NIVEA Cellular LUMINOUS630 so prepričali že več kot milijon žensk po vsem svetu! Mi pa vam predstavljamo Slovenki Mojco in Ines, ki sta nam bili pripravljeni zaupati, zakaj ju je navdušila naša priljubljena linija proti pigmentnim madežem in postali pravi LUMINOUS ambasadorki. Spoznajte njuni resnični izkušnji.


MOJCA SE DANES POČUTI DOBRO V SVOJI KOŽI

luminous ambasadorka

Mojca je preizkusila fluid NIVEA Cellular LUMINOUS630, ko so njeni pigmentni madeži postali tako moteči, da ji je bilo neprijetno, kamorkoli je šla. Uporabljala ga je redno, vsak dan, dokler niso madeži izginili, njena samozavest pa se je povrnila. Fluid še vedno uporablja vsak dan, da prepreči nastajanje novih madežev.


»Fluid pusti na moji koži čudovito svež občutek. Moja koža je sicer mastna, na njej so se po nanosu nekaterih krem neredko pojavili mozoljčki. Po uporabi Luminous fluida pa se mi koža ne masti, na njej ni tistega neprijetnega občutka teže. Danes lahko iskreno povem, da mi je Luminous pomagal, da se spet dobro počutim v svoji koži.«

Prisluhnite izkušnji 38-letne Mojce iz Lovrenca

 


INES VSEM ISKRENO PRIPOROČA LUMINOUS

luminous ambasadorka

Brezskrbno otroštvo na prostem, pod prijetnimi sočnimi žarki, je Ines pustilo sledi na koži obraza. Pigmentni madeži je niso motili, dokler ni nosečnost pripomogla k temu, da so postali bolj vidni. Takrat je pred spanjem uporabila serum NIVEA Cellular LUMINOUS630 in kmalu opazila prve učinke.


»Že zjutraj sem opazila, da je moja koža gladka, mehka in spočita. Občutek je bil res super, za povrh pa so moji madeži, ki sem jih imela še iz otroštva, že čez nekaj tednov pričeli bledeti. Serum še vedno uporabljam, kombiniram ga z dnevnim fluidom, nočna krema pa je tudi že na moji nočni omarici.« 

Prisluhnite izkušnji 39-letne Ines iz Šmartnega ob Paki


PREIZKUSITE LUMINOUS TUDI VI

Izdelki iz linije NIVEA Cellular LUMINOUS630 zmanjšujejo pigmentne madeže, ki jih povzročajo UV-žarki, staranje in hormonske spremembe med nosečnostjo ali menopavzo. Ponosni smo, da je serum NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum proti pigmentnim madežem št. 1 na svetu!*

luminous linija
* Vir: Nielsen IQ, Market Track, analiza trga serumov za nego obraza proti pigmentnim madežem (kategorija, ki jo je določil naročnik) v 36 državah (ki jih je določil naročnik), vrednost prodaje v EUR, jan. 2022 – dec. 2022.

DOKAZANO DELUJE

NIVEA Cellular LUMINOUS630 vsebuje revolucionarno sestavino LUMINOUS630©, ki je rezultat 10-letnih raziskav in ima dvojni učinek na celični ravni – posvetli in zmanjša obstoječe pigmentne madeže ter preprečuje nastanek novih.

dokazano deluje

* Študija uporabe s 34 sodelujočimi, zmanjšanje intenzivnosti pigmentnih madežev po 12 tednih, samoocena na 10-stopenjski lestvici.


RUTINA PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

Za doseganje najboljših rezultatov priporočamo vsakodnevno uporabo izdelkov iz linije NIVEA Cellular LUMINOUS630. Spoznajte popolno rutino proti pigmentnim madežem.

OSNOVNA NEGA

luminous krema

POPOLNA JUTRANJA RUTINA

Zjutraj na očiščeno kožo obraza nanesite serum proti pigmentnim madežem NIVEA Cellular LUMINOUS630 z najvišjo koncentracijo revolucionarne sestavine LUMINOUS630®. Nego obraza nadaljujte z dnevnim fluidom NIVEA Cellular LUMINOUS630, z zaščitnim faktorjem 50.

luminous krema

DO SIJOČE KOŽE TUDI KO SPITE

Zvečer temeljito očistite obraz in nanj nanesite serum proti pigmentnim madežem NIVEA Cellular LUMINOUS630. Nato kožo pripravite na obnovo ponoči z nočno kremo NIVEA Cellular LUMINOUS630, ki poskrbi, da bo vaša koža zjutraj sveža in sijoča.

DODATNA NEGA

tonirani fluid

NEŽNA PREKRIVNOST ZA POENOTEN TEN

Vnesite kanček barve v svojo lepotno nego! Toniran fluid NIVEA Cellular LUMINOUS630 z ZF 20 in inovativnim dvojnim delovanjem poskrbi za nežno prekrivnost, medtem ko deluje proti obstoječim pigmentnim madežem in preprečuje nastanek novih.

luminous krema podočnjaki

SPOČITA IN SIJOČA KOŽA OKOLI OČI

Krema proti podočnjakom NIVEA Cellular LUMINOUS630 s hialuronsko kislino in poživljajočim kofeinom pomaga odpraviti temne kolobarje okrog oči. Za opazno ublažen videz utrujenih oči in zdrav sijaj kože pod očmi.