Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

kids-shower-nivea

ODKRIJTE ČAROVNIJO ZABAVNEGA KOPANJA!

Predstavljamo novi NIVEA Kids gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za otroke z ekološko alojo in kamilico.
Spoznajte novost

ZABAVNO DOŽIVETJE BREZ SOLZ

Vsakodnevno kopanje lahko hitro postane nadležna rutina, saj med natrpanimi dnevi in pravljico pred spanjem pogosto zmanjka časa za dogodivščino v kadi Negovalna formula novega NIVEA Kids gela za tuširanje in šampona 2 v 1 za otroke neguje občutljivo kožo otroka, obenem pa nežno očisti njegove tanke lase. S tem vam prihrani čas, da lahko kopanje znova postane zabavno doživetje. Najbolje pri vsem pa je, da blaga formula ščiti oči pred draženjem in preprečuje solzenje, medtem ko balzam poskrbi, da je razčesavanje las otročje lahko. Za povrh bodo občutljivi otroški noski lahko uživali v dveh svežih sadnih vonjih.

nivea-kids-shower

NIVEA Kids

LINIJA, RAZVITA POSEBEJ ZA NEŽNO OTROŠKO KOŽO

Otroška koža je veliko bolj občutljiva kot koža odraslih in potrebuje posebno blago nego. Zato so NIVEA strokovnjaki razvili novo, nežno kremno formulo z ekološko alojo in kamilico, ki ima koži prijazno pH-vrednost ter je idealna za vsakodnevno tuširanje ali kopanje. Nova linija vsebuje dve različici gela za tuširanje in šampona 2 v 1 za otroke z biološko razgradljivo formulo – z vonjem jagod, češenj in maline za deklice ter jabolka za dečke.

prednosti-nivea-kids-shower

Ekološka aloja

sestavine-nivea-kids-shower

Aloja s svojim vlažilnim in pomirjujočim učinkom podpira naravno zaščitnim sloj kože. Poleg tega neguje občutljivo otroško kožo. 

Nevtralna pH vrednost

sestavine-nivea-kids-shower

Izdelki NIVEA Kids za tuširanje imajo nevtralno pH vrednost, prilagojeno otroški koži. To pomeni, da so blagi in ne vsebujejo mil.

Saden vonj

sestavine-nivea-kids-shower

Otroci obožujejo sadne vonje, zato gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za deklice diši po jagodičju, za dečke pa po jabolku.

Nasveti in namigi

NAŠE IDEJE ZA VESELO KOPANJE

Vam je zmanjkalo idej, kako kopanje spremeniti v pravo dogodivščino? Mi jih imamo na zalogi kar nekaj.
  • Ne pozabite na varnost! Otroka nikoli ne pustite samega v kopalni kadi, niti za kratek čas.
  • Poskrbite za primerno temperaturo vode – idealna je tista, ki je enaka otrokovi telesni temperaturi. 
  • Če se otrok še ni povsem privadil na veliko kopalno kad, se najprej igrajte in pogovarjajte z njim v kadi brez vode, nato pa jo počasi polnite.
  • Gradite prijetne povezave s kopanjem – to lahko storite tako, da otroku preberete njegovo najljubšo knjigo, z njim pojete pesmice ali se igrate preproste besedne igrice.
  • Le kaj je bolj zabavnega od pene? V kad nalijte nekaj NIVEA Kids gela za tuširanje in šampona 2 v 1, odprite pipo, nato skupaj opazujta, kaj se bo zgodilo.
  • Napolnite kad s plastičnimi igračkami - skodelicami in krožnički, morskimi živalmi, figuricami … Naj se igra prične!
  • Poskrbite za še posebej živahno razpoloženje z otrokovo priljubljeno glasbo. Zapojta skupaj!
 

kids-shower-nivea

Preberite tudi

SLEDITE NASVETOM IN SPOZNAJTE NOVOSTI

Po dolgem dnevu včasih ni lepšega, kot je dolga, sproščujoča kopel – privoščite si jo! Preverite tudi, kateri novi NIVEA izdelki vas čakajo na policah.

POTOPITE SE V SPROŠČUJOČO KOPEL

sproscujoca-kopel

Topel plamen sveče, izbrana glasba in dišeča kopel … spremenite svojo kopalnico v oazo dobrega počutja!

SPOZNAJTE NIVEA NOVOSTI

nivea-novosti

Vas zanimajo najnovejši NIVEA izdelki? Spoznajte zadnje NIVEA inovacije in preizkusite nekaj novega. Morda boste odkrili svoji novi najljubši izdelek.