Ko rutina postane super zabava

Z NIVEA kids geli za tuširanje in šamponi 2 v 1 za otroke je to povsem enostavno!

Spoznajte novost

ZABAVNO DOŽIVETJE BREZ SOLZ

Vsakodnevno kopanje lahko hitro postane nadležna rutina, saj med natrpanimi dnevi in pravljico pred spanjem pogosto zmanjka časa za dogodivščino v kadi. Negovalna formula novega NIVEA kids gela za tuširanje in šampona 2 v 1 za otroke neguje občutljivo kožo otroka, obenem pa nežno očisti njegove tanke lase. S tem vam prihrani čas, da lahko kopanje znova postane zabavno doživetje. Najbolje pri vsem pa je, da blaga formula ščiti oči pred draženjem in preprečuje solzenje, medtem ko balzam poskrbi, da je razčesavanje las otročje lahko. Za povrh bodo občutljivi otroški noski lahko uživali v dveh svežih sadnih vonjih.


NIVEA kids

LINIJA, RAZVITA POSEBEJ ZA NEŽNO OTROŠKO KOŽO

Otroška koža je veliko bolj občutljiva kot koža odraslih in potrebuje posebno blago nego. Zato so NIVEA strokovnjaki razvili novo, nežno kremno formulo z ekološko alojo in kamilico, ki ima koži prijazno pH-vrednost ter je idealna za vsakodnevno tuširanje ali kopanje. Nova linija vsebuje dve različici gela za tuširanje in šampona 2 v 1 za otroke z biološko razgradljivo formulo – z vonjem jagod, češenj in maline ali jabolka.

Ekološka aloja

Aloja s svojim vlažilnim in pomirjujočim učinkom podpira naravno zaščitnim sloj kože. Poleg tega neguje občutljivo otroško kožo. 

Koži prijazna pH-vrednost

Izdelki NIVEA kids za tuširanje imajo otroški koži prijazno pH-vrednost. To pomeni, da so blagi in ne vsebujejo mil.

Saden vonj

Otroci obožujejo sadne vonje, zato gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za deklice diši po jagodičju, za dečke pa po jabolku.


Nagradna igra

SPREMENITE RUTINO V ZABAVNO DOŽIVETJE

Otrokom je dnevna rutina zelo pomembna – od jutranjega zbujanja in oblačenja pa vse do večernega kopanja in pravljice za lahko noč. Kdo pravi, da ta ne more biti zabavna?
📸: @iwaiva

Z NIVEA kids geli za tuširanje in šamponi 2 v 1 za otroke bo rutinsko kopanje postalo nepozabna zabava tako za otroke kot starše! 🥳 Zato smo sodelujočim v nagradni igri podarili 15 paketov z izdelki NIVEA kids in igračko ter presenečenjem za starše. 🥰

Nagradna igra je zaključena, preverite, ali vam je bila sreča naklonjena!

Pavila nagradne igre si lahko preberete tukaj.


Nasveti in namigi

NAŠE IDEJE ZA VESELO KOPANJE

Vam je zmanjkalo idej, kako kopanje spremeniti v pravo dogodivščino? Mi jih imamo na zalogi kar nekaj.

  • Ne pozabite na varnost! Otroka nikoli ne pustite samega v kopalni kadi, niti za kratek čas.
  • Poskrbite za primerno temperaturo vode – idealna je tista, ki je enaka otrokovi telesni temperaturi. 
  • Če se otrok še ni povsem privadil na veliko kopalno kad, se najprej igrajte in pogovarjajte z njim v kadi brez vode, nato pa jo počasi polnite.
  • Gradite prijetne povezave s kopanjem – to lahko storite tako, da otroku preberete njegovo najljubšo knjigo, z njim pojete pesmice ali se igrate preproste besedne igrice.
  • Le kaj je bolj zabavnega od pene? V kad nalijte nekaj NIVEA kids gela za tuširanje in šampona 2 v 1, odprite pipo, nato skupaj opazujta, kaj se bo zgodilo.
  • Napolnite kad s plastičnimi igračkami - skodelicami in krožnički, morskimi živalmi, figuricami … Naj se igra prične!
  • Poskrbite za še posebej živahno razpoloženje z otrokovo priljubljeno glasbo. Zapojta skupaj!
 

Preberite tudi

SLEDITE NASVETOM IN SPOZNAJTE NOVOSTI

Po dolgem dnevu včasih ni lepšega, kot je dolga, sproščujoča kopel – privoščite si jo! Preverite tudi, kateri novi NIVEA izdelki vas čakajo na policah.

POTOPITE SE V SPROŠČUJOČO KOPEL

Topel plamen sveče, izbrana glasba in dišeča kopel … spremenite svojo kopalnico v oazo dobrega počutja!

SPOZNAJTE NIVEA NOVOSTI

Vas zanimajo najnovejši NIVEA izdelki? Spoznajte zadnje NIVEA inovacije in preizkusite nekaj novega. Morda boste odkrili svoji novi najljubši izdelek.