NIVEA Q10 ENERGY

NIVEA Q10 ENERGY

NIVEA Q10 ENERGY

ZA SIJOČO IN ZDRAVO KOŽO, KI IZŽAREVA ENERGIJO

Spoznajte linijo negovalnih izdelkov za nego obraza NIVEA Q10 ENERGY, ki vsebuje koencim Q10 ter vitamina C in E. Trojna moč antioksidantov pomaga pri zmanjšanju gub, kožo napne in odpravlja vidne znake utrujenosti.

3 MOČNE SESTAVINE

TROJNA MOČ ANTIOKSIDANTOV

Izjemno učinkovita kombinacija koži lastnega koencima Q10 ter vitamina C in E je odlična formula, ki odpravlja znake utrujenosti, gladi gubice in koži daje sijoč videz. 
Orange slice
Vitamin C kožo ščiti pred prostimi radikali in ima pomembno vlogo pri preprečevanju staranja kože.
Q10 Energy Logo
Koencim Q10 je naravni antioksidant, ki daje koži energijo. S staranjem raven koencima v koži upada, zato ta postopoma izgublja prožnost. Prav zato je 100 % koži lasten Q10 ena od ključnih sestavin v liniji NIVEA Q10 ENERGY.
Q10 Energy Logo
Koža na obrazu je izpostavljena škodljivim vplivom iz okolja, kar zanjo predstavlja stres. Vremenske razmere in onesnažen zrak lahko kožo poškodujejo, zato smo NIVEA Q10 ENERGY obogatili z vitaminom E - antioksidantom, ki krepi njeno naravno zaščitno plast.

NAJ UTRUJENA KOŽA SPET ZASIJE

SPOZNAJTE VSE IZDELKE IZ LINIJE

Predstavljamo vam 6 izjemnih izdelkov za nego obraza, ki bodo vašo kožo napolnili z energijo in ji dali svež, zdrav videz. Odkrijte linijo NIVEA Q10 ENERGY in uživajte v čudoviti koži! 
NIVEA Energy micelarna voda

MICELARNA VODA NIVEA ENERGY

Privoščite svoji koži osvežujoče in nežno globinsko čiščenje z micelarno vodo NIVEA Energy. Učinkovita kombinacija vitamina C, vitamina B3 in izvlečka brusnic kožo temeljito očisti in odstrani nečistoče, hkrati pa jo napolni z energijo in jo poživi.
Q10 Energy Healthy Glow Day Care SPF15

DNEVNA KREMA ZA OBRAZ NIVEA Q10 ENERGY 

Začnite dan polni energije! Poživljajoča dnevna krema ZF 15 s trojno močjo antioksidantov bo vašo kožo napela, jo zaščitila pred prostimi radikali in zmanjšala gubice v 2 tednih*.

*Testiralo 32 žensk med 30 in 50 letom starosti; 2 tedna
Q10 Energy Recharging Night Care

NOČNA KREMA ZA OBRAZ NIVEA Q10 ENERGY  

Bogata formula nočne kreme za obraz bo utrujeni koži vrnila energijo, prožnost in sijaj. Zbudite se s svežo in sijočo kožo, ki kar prekipeva od energije. 
Q10 Energy Anti Fatigue Pearls

SERUM V BISERIH NIVEA Q10 ENERGY 

Ko potrebujete takojšnje in intenzivno osvežitev utrujene kože, nanesite intenzivni serum v biserih. Odlično dopolnjuje jutranjo nego kože, izvrstno pa deluje tudi kot primer za obraz. 
Q10 Energy 7 Day Glow Boost Ampoules

AMPULE NIVEA Q10 ENERGY 

Tudi koža včasih potrebuje dodaten naboj energije. Razvajajte jo z ampulami, po katerih bo intenzivno osvežena in negovana, kakor po obisku kozmetičarke. 
Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask

SHEET MASKA NIVEA Q10 ENERGY  

Ko začutite, da vam zmanjkuje energije, je čas, da se ustavite. Vzemite si le 10 minut samo zase, da si napolnite baterije, koži pa privoščite energije polno Sheet masko NIVEA Q10 ENERGY. Vaša koža bo ponovno sijoča in sveža. 

Že veste, kako pravilno uporabljati Ampule NIVEA Q10 ENERGY?POGOVOR S STROKOVNJAKOM

NIVEA Q10 ENERGY JE POPOLNA ANTI-AGE LINIJA S TROJNO MOČJO ANTIOKSIDANTOV

Linija NIVEA Q10 ENERGY je idealna izbira za vse, ki svet anti-age nege šele odkrivate. Prepustite se izjemni moči treh antioksidantov.

Zakaj je NIVEA Q10 ENERGY tako posebna?

Linija izdelkov NIVEA Q10 ENERGY vsebuje novo, izboljšano formulo s kar tremi močnimi antioksidanti. S premišljano izbrano kombinacijo koži lastnega koencima Q10 ter vitamina C in E smo razvili trojno moč antioksidantov. Ta enkratna kombinacija nudi boljšo zaščito pred celičnim stresom in prostimi radikali. Linija NIVEA Q10 ENERGY je odlična izbira tudi za mlajšo kožo, ki kaže znake utrujenosti, saj ji takoj po nanosu vrne zdrav in naraven sijaj. 

Kaj povzroča utrujeno kožo in prve znake staranja?

Tudi mlade ženske se vse pogosteje soočajo z utrujeno kožo, ki kaže znake stresa. Hiter ritem življenja, dehidracija in premalo spanja prispevajo k vidnim znakom staranje kože, predvsem na predelu okoli oči. Poleg tega je koža na obrazu, veliko bolj kot na drugih delih telesa, vsakodnevno izpostavljena škodljivim UVA-žarkom, ki pospešujejo staranje kože.

Kako antioksidanti ščitijo kožo pred staranjem kože?

Ste vedeli, da UVA-žarki povzročajo kar 85 % gub in drobnih linij na obrazu? Prosti radikali, ki jih tvorijo UVA žarki, in stres iz okolja, lahko uničijo kolagen in elastin, ki dajeta koži prožnost in čvrstost. Koencim Q10 ter vitamina C in E so močni antioksidanti s pomembno vlogo pri obnavljanju kožnih celic. Beiersdorfovi strokovnjaki so odkrili, da prav ta kombinacija antioksidantov deaktivira škodljive proste radikale. 

Dr. Dominik Göddertz
Intervju z dr. Dominikom Göddertzom, vodjo laboratorija NIVEA Nega obraza, Beiersdorf AG