Novo! NIVEA MEN šampon Protect & Care 2v1 za moške

Šampon 2v1 za lase in brado

Ostanite drzni z NIVEA MEN 2v1 za lase in brado

Novi NIVEA MEN Protect & Care 2v1 za lase in brado je šampon in balzam v enem. Nudi vam potrebno vlago in 48-urno zaščito za vidno bolj zdrave lase in negovano brado.

NIVEA MEN šampon Protect & Care 2v1 poenostavlja nego vaših las in brade

Prihranite svoj dragoceni čas s tem 2v1 šamponom in balzamom, ki smo ga razvili za uporabo na laseh in bradi. NIVEA MEN šampon Protect & Care 2v1 za moške nežno čisti in neguje v le enem koraku, ob tem pa vaše lase in brado ščiti pred izsušitvijo. Vaša jutranja rutina še nikoli ni bila lažja in hitrejša!

Prednosti in sestavine

NIVEA MEN šampon Protect & Care 2v1 za moške nudi vlago in zaščito v eni sami nežni formuli. Obogaten je z alojo in mlečnimi proteini, da lahko vašim lasem in bradi nudi najboljšo zaščito in nego. Primeren je za vsakodnevno uporabo, da bodo vaši lasje vidno bolj zdravi in lepi.

Nimate časa? Brez skrbi, moška nega je lahko tako zelo preprosta

Življenje zna biti naporno. Pa naj gre za jutranje hitenje v službo ali popoldansko nogometno tekmo s prijatelji, vedno se zdi, da vas čas prehiteva, kajne? Brez skrbi, za hitro nego las in brade lahko poskrbite kar mimogrede. Ne glede na to, kako intenziven dan vas čaka.

Popolni nasveti za moško nego

Kako do najboljše moške nege? Preprosto! Z NIVEA vodiči za nego moške kože in popolno britje. V naših člankih boste našli nasvete, ki jih potrebuje vsak sodoben moški - od pravilne tehnike britja do tega, kako preprečiti neprijetno znojenje. Ne veste, kateri izdelek izbrati? Z našimi priporočili za uporabo NIVEA MEN izdelkov boste vedno izstopali!

Popolna kombinacija: Nega las in brade NIVEA MEN