NOVO! NOČNE MASKE ZA OBRAZ

V kar 3 različicah!
Izkoristite nočni spanec za lepotno preobrazbo - s pomočjo novih nočnih mask NIVEA.

že zjutraj čVRSTA IN SPOČITA KOŽA 

Preutrujeni za večerno nego obraza? Brez skrbi! Prebudite se z nahranjeno, spočito in čvrsto kožo, pripravljeno na nove podvige! Nočne maske za obraz NIVEA vam bodo prihranile dragoceni čas, saj delujejo, medtem ko vi spite. Uživajte v prijetnih sanjah in globinski negi. 💤

#maskonswitchoff

Kako se uporabljajo nočne maske za obraz? Izbrano masko radodarno nanesite na sveže očiščen obraz, vrat in dekolte. Nežno jo vmasirajte. Nato se udobno namestite, sprostite in počakajte od 5 do 10 minut, da se maska vpije v kožo. Maske ni potrebno izpirati. Potopite se v sladke sanje, zjutraj pa se prebudite z nasmehom in svežo kožo obraza.


Izberite svojo najljubšo!

Odkrijte, katera nočna maska za obraz NIVEA najbolj ustreza potrebam vaše kože in jo enostavno vključite v svojo večerno rutino. Maske se zlahka nanesejo in hitro vpijejo. Uporabite jih lahko dvakrat ali trikrat tedensko, odvisno od potreb vaše kože. Ste pripravljeni na spočito, osveženo, navlaženo in čvrsto kožo brez gub? #maskonswitchoff

Razstrupite svojo kožo

Nočna maska za obraz NIVEA Urban Skin Good Night Detox učinkovito odpravlja škodljive vplive okolja in stresnih situacij na vaši koži. Obogatena je z dragocenim izvlečkom zelenega čaja, znanega po antioksidativnih lastnostih in zdravilnih učinkih. Maska s hialuronsko kislino in provitaminom B5 je idealna za ženske do 35. leta. Zlahka se nanese in hitro vpije, da bo vaša koža zjutraj spočita, zdrava in pripravljena na nove podvige.
Q10-maska-top-down

Prebudite se s čvrsto kožo

Nočna maska za obraz NIVEA Sleeping Melt-In Q10 POWER je popolna maska za ženske do 45. leta. Obogatena s koencimom Q10 in kreatinom ponoči kožo navlaži in učinkuje proti gubam. Medtem ko spite, se brez skrbi prepustite globinski negi, ki kožne celice napolni z energijo, potrebno za obnovitev kože. Nočna maska poleg tega ščiti kožo pred prostimi radikali, ki pospešujejo njeno staranje, in spodbuja nastanek kolagena, potrebnega za njeno obnovo. Pozabite na stres in uživajte v učinku bogate nočne maske za obraz.
 
nocna-maska-cellular

Lahko noč, gube!

Za učinkovit boj proti gubam na koži žensk, starih nad 45 let, priporočamo nočno masko za obraz Sleeping Melt-In Hyaluron Cellular FillerMaska z izrazito hranljivimi sestavinami ponoči globinsko obnavlja kožo na obrazu, vratu in dekolteju. Žametna sestava maske s hialuronom in skvalanom celice spodbudi k proizvodnji kolagena in hialuronske kisline. Prebudite se s čudovitim občutkom globinsko navlažene kože, svilnate na dotik.

ZA VAS IMAMO ŠE NEKAJ ODLIČNIH NASVETOV!

Vas zanima, kako pravilno negovati kožo? Čiščenje kože z ustreznimi izdelki je izredno pomembno, a ne bo odveč, če preizkusite tudi nekaj preprostih vaj za obraz, ki poskrbijo za bolj čvrsto kožo.
face-cleansing

Čiščenje obraza po korakih

Odstranjevanje ličil, čiščenje kože, toniranje in vlaženje: preverite, kateri so najpomembnejši koraki pri negi obraza in odkrijte najboljše izdelke za svoj tip kože!
woman-smiling

Obrazna joga: vaje za gladko kože brez gub

Ste vedeli, da ima vaš obraz več kot 50 mišic, ki jih je potrebno redno trenirati? Učvrstite jih s pomočjo naših zabavnih in enostavnih vaj za obraz!