Naj vaša koža ponovno zadiha

Naj vaša koža ponovno zadiha

Očistite svoj obraz z nežno peno NIVEA Rose Touch ali Green Tea – obe vsebujeta naravni sestavini, že stoletja znani po svojih blagodejnih lastnostih. Omamno dišeča organska rožna voda nežno pomiri vašo kožo, zato je posebej primerna za občutljivo kožo. Osvežujoč organski zeleni čaj pa temeljito očisti kožo in pore, zato je odličen tudi za mešano in mastno kožo. Novi čistilni peni NIVEA obenem poskrbita za ohranjanje naravne ravni vlage v koži in čudovito sijočo polt. 

TAKO PREPROSTO JE!

Osvežite svoj obraz z vsakim čiščenjem! Kako se uporablja pena za čiščenje obraza? Majhno količino pene zjutraj in zvečer nanesite na vlažno kožo obraza, vratu in dekolteja ter nežno vmasirajte s krožnimi gibi. Nato peno temeljito sperite s kože z mlačno vodo.
pena Rose touch

Z ORGANSKO ROŽNO VODO

Pena za čiščenje obraza NIVEA Rose Touch z rožno vodo in micelarno tehnologijo nežno očisti kožo in ohranja njeno naravno raven vlage. Za prijeten občutek pomirjene kože. 

pena za čiščenje green tea

Z ORGANSKIM ZELENIM ČAJEM

Pena za čiščenje NIVEA Green Tea z zelenim čajem in antioksidanti intenzivno očisti kožo in odmaši pore ter 8 ur uravnava sebum in matira kožo. Za sijočo kožo zdravega videza.

pena za ciscenje