NAJ POLETJE OSTANE V NJIHOVEM SPOMINU, NE NA NJIHOVI KOŽI.

Ustvarjanje nepozabnih poletnih spominov je sedaj še bolj brezskrbno – s pomočjo izdelkov za zaščito pred soncem NIVEA SUN za dojenčke in otroke. S svojo posebej razvito formulo nudijo takojšnjo zaščito nežne in občutljive kože. Izdelki NIVEA SUN – znamka Št. 1 na svetu za zaščito otroške kože pred soncem* – vlažijo kožo in jo obenem ščitijo pred sončnimi opeklinami in dolgotrajnimi poškodbami.

* Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na ime krajevne blagovne znamke v kategoriji zaščite pred soncem, prilagojene koži dojenčkov in otrok; vrednost maloprodaje v letu 2023.


ZAKAJ SO IZDELKI NIVEA SUN ODLIČNA IZBIRA ZA VAŠE NAJMLAJŠE?

Otroška koža je posebej občutljiva. Prilagojeni izdelki NIVEA SUN za zaščito kože pred soncem z zelo visokim zaščitnim faktorjem ščitijo kožo pred škodljivimi posledicami UV-žarkov in preprečujejo opekline, da so vaši malčki in otroci vselej varni in zaščiteni.

USTREZNA ZAŠČITA ZA OBČUTLJIVO KOŽO DOJENČKOV

Koža dojenčkov še ni popolnoma razvita, zato potrebuje posebno zaščito pred soncem. Izdelki NIVEA SUN za dojenčke imajo zaščitni faktor 50+ in nudijo takojšnjo zaščito občutljive kože dojenčkov, medtem ko zmanjšujejo tveganje za pojav alergij na sonce.

VODOODPORNA ZAŠČITA ZA ŽIVAHNE OTROKE

Otroci so lahko vse poletje v vodi, zato potrebujejo izdelke, ki so izjemno vodoodporni, da bo nihova koža ostala zdrava in zaščitena pred neželenimi vplivi sonca, soli in klora. Izdelki NIVEA SUN za otroke nudijo dolgotrajno vlaženje in nego kože.

 


3 ZLATA PRAVILA ZAŠČITE PRED SONCEM

Pripravili smo tri koristne nasvete, da boste zares brezskrbno uživali v poletnih dneh, brez neželenih posledic.

ZANESLJIVA ZAŠČITA PRED SONCEM ZA ODRASLE

ZAŠČITA ZA VSO
DRUŽINO

Zaščita pred soncem je enako pomembna za otroke in odrasle. Linija izdelkov NIVEA SUN Protect & Moisture deluje dvojno: zanesljivo ščiti vašo kožo od zunaj, medtem ko jo dolgotrajno vlaži od znotraj kar do 48 ur.

POPOLNA ZAŠČITA ZA VAŠ OBRAZ

Koža obraza potrebuje zaščito vse leto. Fluid za zaščito obraza NIVEA SUN Dark Spot Control ZF 50+ nudi takojšnjo zaščito kože pred UV-žarki in hkrati preprečuje ter zmanjšuje madeže, ki nastajajo kot posledica izpostavljenosti soncu.