SUN Protect & Moisture

UŽIVAJTE V VSAKEM SONČNEM ŽARKU!

Z NIVEA SUN Protect & Moisture.

Vsa zaščita, ki jo potrebujete na soncu

Naj bo vaša koža zaščitena in navlažena, medtem ko uživate na soncu! Izberite NIVEA SUN – znamko št. 1 na svetu za zaščito pred soncem.* S 5 % čistega glicerina, vlažilne sestavine, ki je naravno prisotna v koži.

* Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA v kategoriji zaščite pred soncem, ki vključuje tudi nego kože po izpostavljenosti soncu in izdelke za samoporjavitev; vrednost maloprodaje v letu 2022

ZAKAJ IZBRATI IZDELKE NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE?

Izdelki za zaščito pred soncem NIVEA SUN Protect & Moisture so obvezna oprema v vročih poletnih dneh, saj zanesljivo ščitijo vašo kožo od zunaj, medtem ko jo dolgotrajno vlažijo od znotraj. Izberite svoj zaščitni faktor v izdelku, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu stilu!

zaščita od sunca
Zahvaljujoč takojšnji, visoko učinkoviti in zanesljivi UVA/UVB-zaščiti lahko uživate v vsakem trenutku. Z negovalnimi sestavinami, vključno z vitaminom E in glicerinom, bo vaša koža navlažena do 48 urDermatološko testirana formula naših izdelkov je vodoodporna, vaša koža pa jo hitro vpije. Ne vsebuje UV filtrov oktinoksata, oksibenzona in oktokrilena ter je brez mikroplastike. Inovativna formula je hkrati biorazgradljiva, plastenka in pokrovček (brez nalepke) pa sta izdelana iz reciklirane plastike.

ZDRAVA KOŽA OD ZUNAJ IN OD ZNOTRAJ

Izkoristite poletje z NIVEA SUN Protect & Moisture!


3 ZLATA PRAVILA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM

Sleidte trem koristnim nasvetom, ki vam bodo omogočili varno uživanje na soncu tudi v najbolj vročih dneh.

 

zlatna pravila zaščite pred soncem

POPOLNA ZAŠČITA ZA VSO DRUŽINO

NIVEA SUN Babies & Kids

ZAŠČITA ZA VAŠE NAJMLAJŠE

Naj poletje ostane v njihovih spominih, ne na njihovi koži! Za svoje najmlajše izberite izdelke NIVEA SUN babies & kids in NIVEA SUN kids, ki z zelo visokim ZF in izredno vodoodporno ter vlažilno formulo poskrbijo za zanesljivo zaščito nežne otroške kože.


NIVEA SUN Tripple Protect

ZAŠČITA ZA VAŠ OBRAZ

Koža obraza potrebuje zaščito skozi vse leto. Inovativni ultralahki fluid za obraz NIVEA SUN Triple Protect ZF 50+ nudi zelo visoko zaščito pred UV-žarki, modro svetlobo in učinki onesnaženja. Nemastna formula, obogatena z izvlečkom sladkega korena in hialuronom, poskrbi za gladko polt in opazno zdrav videz kože.