Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Preberite politiko zasebnosti podjetja Beiersdorf.

ZBIRANJE IN UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki so informacije, ki vas identificirajo, kot so npr. vaše ime, elektronski naslov ali naslov bivališča. Beiersdorf ne zbira vaših osebnih podatkov, razen tistih, ki ste jih sami posredovali (npr. ob prijavi na elektronske novice, sodelovanju pri anketi, v nagradni igri ali žrebanjih, naročanju vzorcev ali brošur ter poizvedovanju) in privolili v njihovo uporabo.

Vaše osebne podatke shranimo, uporabljamo ali posredujemo le v skladu z vašim privoljenjem in v obsegu – glede na vsebino in čas, ki je v danem primeru potreben za posredovanje informacij. Sem sodijo primeri, ko odgovarjamo na vaša vprašanja ali pomisleke ali želje, oziroma vas obvestimo o rezultatu nagradne igre ali žrebanja.

V ta namen je lahko potrebno, da Beiersdorf posreduje vaše osebne podatke drugim podjetjem v skupini Beiersdorf po svetu ali zunanjim ponudnikom storitev za nadaljnjo obdelavo podatkov. Ponudniki storitev so, na primer, lahko pooblaščeni za pošiljanje blaga, razpečevanje oglasnega materiala ali za aktivnosti v okviru nagradnih iger. Beiersdorf od teh partnerjev zahteva, da se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov na osnovi naših navodil in v skladu s tem obvestilom o varovanju podatkov.

Vsak drug prenos vaših osebnih podatkov, na primer prenos prijavnih podatkov z naših na tretje spletne strani ali spletne storitve družbenih skupnosti, kot sta Facebook in Twitter, zahteva vaše predhodno izrecno dovoljenje. Beiersdorf zagotavlja, da vaših osebnih podatkov ne bo prodal ali dal v najem tretjim osebam. Kljub temu si pridržujemo pravico, da vaše podatke razkrijemo, če to od nas zahteva zakon ali kot odgovor na izvršljive vladne zahteve.

 

UPORABA OSEBNIH PODATKOV ZA NAMENE OGLAŠEVANJA IN TRŽENJA

Če se izrecno strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov za namene oglaševanja in trženja, bomo vaše podatke shranili in uporabljali v te namene, npr. za pošiljanje novic, vzorcev izdelkov in prošenj za sodelovanje v nagradnih igrah ali žrebanjih po elektronski in običajni pošti ali po drugih komunikacijskih kanalih, v katere ste privolili. Vaše podatke bomo morda uporabili, da ustvarimo in vzdržujemo vaš uporabniški profil, kar omogoča, da vam posredujemo oglase in promocije, prilagojene vašim potrebam. Poleg tega lahko podatke, ki nam jih posredujete, uporabimo za izboljšanje učinkovitosti naših storitev na spletni strani, oglaševanja, trženja, tržnih raziskav in prodaje.

 

UMIK SOGLASJA

Svoje soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadar koli v celoti ali deloma umaknete. Takoj, ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali. Prosimo vas, da pošljete umik soglasja na enega izmed naslednjih naslovov:

Po elektronski pošti: info@beiersdorf.si

Po pošti:
Beiersdorf d. o. o.
Letališka 32
1000 Ljubljana

 

PRAVICA DO INFORMACIJE

Na vašo zahtevo vam bomo nemudoma sporočili, če smo med vašimi obiski naše spletne strani zbrali vaše podatke in katere. Prosimo vas, da vsa svoja vprašanja naslovite na enega izmed zgoraj navedenih naslovov.

 

SAMODEJNO SHRANJENE INFORMACIJE (NEOSEBNI PODATKI)

Ko dostopate na našo spletno stran, samodejno zberemo splošne podatke, ki niso povezani z vami osebno, npr. ime vašega ponudnika internetnih storitev (ali ime vašega podjetja, če dostopate iz službenega omrežja), spletne strani, ki ste jih obiskali pred našo, informacije, ki so vas zanimale na naši spletni strani, datum in čas dostopa, operacijski sistem in različica brskalnika, ki ga uporabljate. Te informacije se zbirajo in analizirajo anonimno. Uporabimo jih izključno za izboljšanje privlačnosti, vsebine in funkcionalnosti naše spletne strani. Ti podatki se ne obdelujejo naprej in se ne posredujejo tretjim osebam.

 

PIŠKOTKI

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo »piškotke«. Piškotki so majhne podatkovne enote, ki jih brskalnik shrani na trdi disk računalnika, in so potrebni za uporabo naše spletne strani. Piškotke uporabljamo zato, da bi bolje razumeli, kako uporabljate spletno stran, in izboljšali navigacijo. Piškotki nam na primer pomagajo ugotoviti, ali ste si že ogledali podstran na naši spletni strani. Povejo nam tudi, ali ste stran obiskali že kdaj prej ali ste nov obiskovalec. Piškotki, ki jih uporabljamo, ne shranjujejo osebnih podatkov in ne zbirajo informacij, ki bi vas lahko identificirale. Če ne želite sprejemati piškotkov, nastavite svoj brskalnik tako, da izbriše vse piškotke s trdega diska računalnika, jih blokira ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk.

 

OTROCI

Osebnih podatkov otrok ne zbiramo. Če bomo ugotovili, da so nam bili takšni podatki posredovani brez privoljenja otrokovih staršev ali zakonitih skrbnikov, jih bomo nemudoma izbrisali. Pri tem nas zavezujejo ustrezna navodila, ki jih prejmemo od vas kot starša ali zakonitega skrbnika.

 

VAROVANJE PODATKOV

Naše podjetje je uvedlo tehnične in organizacijske ukrepe, da bi vaše podatke zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb.

 

POSODOBITVE IN SPREMEMBE

Posamezne dele izjave o varovanju podatkov lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremenimo ali posodobimo. Prosimo, da izjavo občasno preberete, da se seznanite z morebitnimi spremembami ali posodobitvami. V izjavi bomo navedli dan začetka veljavnosti izjave.

Beiersdorf AG (»Beiersdorf«) se zaveda, da sta zaščita in zaupna narava osebnih podatkov za naše uporabnike zelo pomembna. Zato bi vam radi predstavili, katere podatke zbiramo in kako jih uporabljamo.