Kratke frizure? Zakaj pa ne!

NAJBOLJŠI NASVETI ZA POPOLNE KRATKE FRIZURE

Ne glede na to ali razmišljate o spremembi frizure, ali si želite v svoje kratke lase vnesti nekaj svežine, smo za vas pripravili odlične nasvete za popolno kratko frizuro. Za vse letne čase in priložnosti.

ELEGANTNE IN ŽENSTVENE ALI ŠPORTNE IN SPROŠČENE: ČUDOVITE KRATKE FRIZURE

Kaj imajo skupnega Charlize Theron, Miley Cyrus in Sharon Stone? Poleg slave tudi kratke frizure, ki jim odlično pristojijo. Sledite jim in dovolite, da v vaših laseh zaveje svež veter spremembe!

Kratka frizura - zdaj ali nikoli!

Se poigravate z idejo, da bi svoje lase postrigli na kratko? Če menite, da je prav ta trenutek v vašem življenju pravi za korenito spremembo, zakaj pa ne? Skoraj vsaki ženski se podajo kratki lasje. A ne vsaka kratka frizura. Skrivnost je v tem, da odkrijete pravo frizuro za svojo obliko obraza in tip las. Kodrolaske denimo ne morejo nositi vseh kratkih frizur, a tudi ženske z zelo tankimi in ravnimi lasmi ne. Če vam nova kratka frizura ne bo všeč, morate le malce počakati in lasje bodo spet zrastli. Tako preprosto je.

ZAKAJ JE OBLIKA OBRAZA POMEMBNA PRI IZBIRI FRIZURE?

Naj bo vaš obraz okrogel, ovalen, kvadraten ali srčaste oblike, dejstvo je, da se nekatere frizure določenim oblikam obraza podajo bolje kot druge. Pa vendar lahko z nekaj triki izpod rok dobrega frizerja preizkusite skoraj vsako moderno kratko frizuro.

Okrogel obraz

Okrogel obraz lahko uravnotežite s kratko 'pixie' frizuro, ki poudari ličnice in oči. Za raznolikost videza poskrbite s prestavljanjem preče. Namig: Lase z glavo obrnjeno navzdol posušite s široko krtačo. Za večji volumen uporabite NIVEA Volume Care peno za lase.

Ovalen obraz

Če je vaš obraz ovalne oblike, si lahko privoščite skorajda vsako frizuro, tudi malce bolj trendi kratko frizuro. Ključ do uspeha pri dolgem obrazu je volumen. Namig: Vmasirajte v lase nekaj pene za lase in jih posušite brez krtače. Učvrstite frizuro z NIVEA Volume Care lakom za lase.

Kvadraten obraz

Ženske z bolj kvadratno oblikovanimi obrazi potrebujejo pričesko, ki omehča ostre linije obraza. Kot nalašč zanje je malce daljši bob z zmehčanimi ali skodranimi resami. Namig: lase nakodrajte s pomočjo kodralnika za lase. Frizuro učvrstite z NIVEA lakom za lase Diamond Gloss Care.

Srčast obraz

Malce daljše bob frizure z lasmi, ki segajo preko brade, se lepo podajo srčasti obliki obraza. Z nizko prečo ali frufrujem, počesanim na eno stran, boste uravnotežili okrogline obraza. Namig: Lase oblikujte z NIVEA Care & Hold kremnim gelom za lase.

ZLATA PRAVILA ZA POPOLNE KRATKE FRIZURE

Zbrali smo najboljše nasvete za oblikovanje in nego kratkih las. Svetujemo vam, da jih preberete, ptem pa se odločite, katerim boste sledili. Navsezadnje so pravila zato, da jih kdaj pa kdaj tudi prekršimo.

1, 2, 3 do novega, svežega videza!

  1. Vzdržujte obliko! Kratke lase je potrebno postriči na 4 do 6 tednov, da je kratka frizura videti kot je treba.
  2. Pozabite na leta! Kratki lasje pristojijo tudi ženskam v zrelih letih. Spomnite se le igralke Judi Dench. Dober frizer vam bo znal svetovati, kakšna frizura je primerna za vas.
  3. Preobrazite se! Ne pozabite, da sprememba pričeske lahko vpliva na celoten videz. Morda boste potrebovali nova očala, drugačno ličenje, pa tudi kakšen nov, trendi kos garderobe.
  4. Bodite izbirčni, ko gre za izdelke za oblikovanje las! Izbira pravega izdelka za oblikovanje las je pri kratki frizuri ključna.
  5. Izrazite svojo osebnost! Moderne kratke frizure, po možnosti v živih barvah, preprosto pritegnejo pozornost. Ljudje vas bodo opazili in s tem ni prav nič narobe.

Bodite samozavestni!

Pobrskajte po spletu in revijah za idejami, predvsem pa zaupajte, da vam bo dober frizer znal svetovati, kakšna frizura je najprimernejša za vas. 

ŠE VEČ ODLIČNIH NASVETOV ZA KRATKOLASKE

Ste se odločili za kratko frizuro? Odlično! Zdaj potrebujete le še nekaj praktičnih nasvetov, kako iz svojih las izvabiti kar največ.

Ženstvene in razigrane kratke frizure

Kratki lasje ponujajo najrazličnejše možnosti za frizure in oblikovanje. Poiščite najprimernejši stil zase in s pomočjo NIVEA izdelkov oblikujte popolno kratko frizuro.

Nega in oblikovanje tankih las

So vaši lasje tanki? Tanki lasje so idealni za kratke in srednje dolge frizure. S pravo nego in oblikovanjem bodo tudi vaši lasje lepi in zdravi.