Hairmilk – globinska obnovitev suhih las

Odkrijte, kako obnoviti suhe lase z izdelki za globinsko nego las. Hairmilk šampon in balzam za suhe lase spremenita puste pramene v voljne kodre.

Izvor linije Hairmilk

Preberite več o dolgi zgodovini znamke NIVEA na področju izdelkov za nego las in odkrijte, zakaj so vaši lasje z linijo Hairmilk v varnih rokah.

Linija Hairmilk - narejena z ljubeznijo in izkušnjami

Za večino žensk je nega las zelo pomembna – naj gre za razvajanje z masko za lase ali enostavno redno lepotno nego s šamponom in balzamom.

Kako pa so ljudje negovali svoje lase pred več kot 100 leti? NIVEA je leta 1912 pomagala ženskam do lepih in zdravih las z izdelkom, ki se je imenoval enako kot najnovejša inovacija znamke NIVEA: Hairmilk.

Formula je lase nežno očistila in jih hkrati intenzivno negovala.

Po navdihu svoje dediščine in na temeljih strokovnega znanja ter potrošniške raziskave je NIVEA razvila nove šampone in balzame prilagojene za normalne, tanke in goste lase.


Hairmilk-zgodovina

Klasika v moderni preobleki

Linija NIVEA Hairmilk združuje najboljše vidike dediščine in inovacije: za lase, ki so obnovljeni, lepi in polni novega življenja.

Modra embalaža ponazarja dediščino znamke NIVEA, napis pa je nastal po navdihu pisave na originalni kremi NIVEA Creme.Ker se preprosto ne morete naveličati tega vonja

Novi Hairmilk šampon in balzam boste prepoznali po nežnejši različici klasičnega vonja NIVEA kreme, a z značilnimi negovalnimi sestavinami. Cvetlični šopek smo sestavili iz ženstvenih vijolic in španskega bezga, ter ga zaokrožili z žametno mehkobo muškata in svežino bergamota.

Kako Hairmilk linija globinsko obnavlja lase

Menite, da ne morete imeti obnovljenih las, ne da bi bili obteženi? Pomislite znova. NIVEA Hairmilk linija šamponov in balzamov, ki je prilagojena posameznemu tipu las, združuje oboje.

Zakaj je linija Hairmilk tako posebna?

Novi NIVEA Hairmilk llinija šamponov in balzamov za tanke, goste in normalne lase združuje dva učinka, ki si ju želijo mnoge ženske: obnovitev brez obtežitve las. Uspelo nam je razviti formulo, ki je bogata in učinkovita, a obenem lahka.

Formula ovije vsak posamezen pramen las, ga obnovi in mu vdihne živahnost. Linija NIVEA Hairmilk temelji na formuli z mlečnimi proteini, ki obnovi suhe in poškodovane lase.

Naš šampon za tanke lase, tem povrne novo moč las. Formula z mlečnimi proteini hkrati intenzivno zgladi površino las, da postanejo voljni na otip.


Živahni, voljni lasje

Poslovite se od gostih, težkih izdelkov za lase, ki se kopičijo v vaši kopalnici. NIVEA Hairmilk balzam za goste lase je zasnovan tako, da lase ohranja lahkotne, živahne in voljne, kot bi bili pravkar pri frizerju. Pravzaprav je tako lahek, da ga lahko uporabljate vsak dan.

5 načinov za preprečevanje suhih in poškodovanih las

  1. Pri vsakem umivanju uporabljajte šampon in balzam za suhe lase.
  2. Pred toplotnim oblikovanjem lase zaščitite s peno za lase.
  3. Izogibajte se vsakodnevni uporabi aparatov za ravnanje ali kodranje las.
  4. Enkrat do dvakrat mesečno lase razvajajte z vlažilno masko.
  5. Vsakih šest tednov obiščite frizerja, da vam pristriže konice.

Kateri NIVEA Hairmilk šampon in balzam izbrati?

Ali vas jezijo pusti lasje brez življenja? Takšni lasje izjemno otežijo oblikovanje, zato se zdi, da je vaša pričeska vsak dan brez prave oblike.

Morda ste k suhim lasem nagnjeni genetsko ali pa se vaši lasje tako odzivajo na okolje.

Formula NIVEA Hairmilk šamponov in balzamov vsebuje Eucerit in makadamijevo olje ter zagotavlja optimalno zaščito pred zunanjimi vplivi. Površino las zapre, hkrati pa prodre globoko v lase, da izboljša njihovo prožnost. Kombinacija teh sestavin obnovi suhe lase, pri tem pa jih ne obteži.


Hairmilk-linija-tanki-lasje

NIVEA Hairmilk šampon in balzam za tanke lase

Pravijo, da samozavest prihaja od znotraj. Zato NIVEA Hairmilk šampon in balzam za tanke lase delujeta na vaše suhe, rahlo utrujene lase, tako da razliko opazite že po prvem umivanju las. Obogatena sta z mlečnimi proteini, za nežno, a učinkovito nego las. Za voljne lase, polne življenja.
Hairmilk-gosti-lasje

NIVEA Hairmilk šampon in balzam za goste lase

NIVEA Hairmilk šampon in balzam za goste lase globinsko obnovita lase od znotraj. Čeprav sta zelo močan, pa ne izsušita lasišča, zato sta primeren za vsakodnevno uporabo. Edinstvena formula je razvita prav posebej za goste lase in omogoča lažje razčesavanje.