Osnove barvanja las


KAKO IZBERETE PRAVO BARVO?

Ne glede na to, ali barvate lase v celoti ali pa imate pobarvane samo konice v slogu modernega ombre, morate biti pozorni, da barva las pristoji vaši barvi kože. Odkrijte najboljše nasvete in ideje za oblikovanje barvanih las.

Misija: prava izbira barve las

Potrebujete nasvet pri spremembi barve za lase? Nič lažjega! Poiščite svoj navdih med našimi idejami za barvanje las.

Tri stvari, ki jih morate vedeti pred barvanjem

1. Kako zdravi so vaši lasje?

Če želite posvetliti svojo temno barvo na svetlejšo, potem boste morali lase najprej razbarvati.

Okrepite svoje lase s šamponom za lase z micelarnim šamponom NIVEA PURE DETOX, ki bo poskrbel, da bodo vaši lasje v odlični formi.

2. Kako pogosto lahko barvate lase?

Med posameznim barvanjem las počakajte vsaj štiri tedne. Barvo polepšajte z barvnimi prameni in tako podaljšajte čas do naslednjega barvanja las v celoti na osem tednov.

3. Kakšen je vaš tip las?

Štrleče lase je precej težje barvati kot ostale tipe las, zato se v tem primeru za barvanje raje odpravite k svojemu frizerju.
lepa-misel-las

Lepa misel

crni lasje
Katera barva las pristoji moji barvi kože?

Črna barva las

Črna barva las je zagotovo ena najbolj vsestranskih barv za lase. Ustvarite igrivo frizuro in konice las pobarvajte na rdečo ali kakšno drugo svetlejšo barvo. Črni lasje izgledajo čudovito tako na svetlopoltih kot tudi tistih, s temnejšo poltjo.
rjava barva las
Katera barva las pristoji moji barvi kože?

Rjava barva las

Če je vaša polt svetla, za bolj poudarjen videz izberite temno rjavo barvo las. Za piko na i uporabite rdeče rdečilo za ustnice. Ličnice poudarite z rdečilom za lica v zemeljskih odtenkih.
blond barve las
Katera barva las pristoji moji barvi kože?

Blond barva las

Blond barva najbolj pride do izraza pri modrih očeh in rahlo rožnati polti. Če si ne želite popolnoma blond barve, izberite le svetlejše pramene v globokih medenih odtenkih.
barve las
Katera barva las pristoji moji barvi kože?

Rdeča barva las

Rdeča barva zagotovo najbolj pristoji izrazito svetlopoltim ženskam s pegicami. Sicer pa naj bi se rdeče barve las izognile temnopolte ženske ter tiste z rožnato poltjo, saj med barvo kože in lasmi ne bo dovolj kontrasta.

Nega barvanih las

Sedaj, ko ste izbrali svojo sanjsko barvo las jo morate seveda še pokazati. Odkrijte nasvete za nego barvanih las, s katerimi boste vedno v središču pozornosti.

Kako zaščititi barvo za lase pred bledenjem?

Pri negi barvanih las in ohranjanju barve za lase sveže in sijoče so najpomembnejši kakovostni izdelki in prava rutina nege las.

Profesionalne barve za lase, ki jih uporabljajo frizerji so zagotovo boljše kakovosti kot tiste, ki jih lahko kupimo v trgovinah.

Poskrbite, da bo vaša barva vedno sijoča.

Barvanje lahko poškoduje lase, zato jih negujte z micelarnim šamponom za lase NIVEA PURE COLOR, ki preprečuje lomljenje las.

Nega las z micelarnim balzamom za lase NIVEA PURE COLOR bo zaščitila vaše barvane lase. Balzam dobro vtrite po celotni dolžini las, saj bo preprečil, da bi lasje postali suhi.
barvani-lasje-in-nega-las

Kopanje in barvani lasje

Ne glede na to, ali se odpravljate na kopanje v bazenu ali morju je pomembno, da lase zaščitite pred vplivi morske soli in klora. Med tuširanjem poskrbite za nego las z balzamom za lase NIVEA Color Care & Protect, ki bo preprečil bledenje barve in lasem podaril intenziven sijaj.

Najboljši nasveti za barvane lase

  • Pred plavanjem si naredite moderno visoko figo.
  • Pri oblikovanju las uporabite lak za barvane lase NIVEA Color Care & Protect.
  • Poskrbite za lepe lase s tedensko nego las z maskami za lase. 
  • Na soncu barvo za lase pred bledenjem zaščitite s klobukom.
  • Uporabljate šampon za barvane lase kot je NIVEA Color Care & Protect, ki bo s posebno formulo preprečil bledenje barve.