CELLULAR Expert Lift

NOVOST V ANTI-AGE NEGI – ČISTI BAKUCHIOL

Inovativna nega proti gubam za občutno bolj napeto kožo.

Bakuchiol
KAJ JE BAKUCHIOL?

Nova zvezda v anti-age negi

Spoznajte revolucionarno sestavino, ki bo zaznamovala prihodnost vaše kože. Gre za vsestranski bakuchiol, sestavino iz tradicionalne medicine, ki je postala nova zvezda v moderni negi kože in spodbudi tvorbo kolagena v samo 4 urah.* Je rastlinskega izvora in zelo nežen do kože, tako da je primeren tudi za občutljivo kožo, ki morda ne prenaša najbolje retinola, sestavine s podobnim učinkom. Poleg tega bakuchiol ni fotolabilen, kar pomeni, da na svetlobi ne razpade, zato ni nujno, da po njegovi uporabi nanesete še izdelek z zaščitnim faktorjem. Bakuchiol učinkovito deluje proti ključnim znakom staranja kože, kot so upadla koža ali gube – celo globoke. To najnovejše znanstveno spoznanje na področju napredne anti-age nege resnično deluje, kar je potrdilo 100 % žensk.**

Zakaj ne bi tudi vi uživali v bolj napeti koži in vidno preoblikovanih konturah z nego obraza NIVEA Cellular Expert Lift, obogateno s čistim bakuchiolom?

*In-vitro za aktivno sestavino.

**Vir: Rezultati 4-tedenske neodvisne raziskave, v kateri je sodelovalo 42 žensk, so pokazali vidno izboljšanje drobnih linij, globokih gub, teksture in čvrstosti kože, definicije obraznih kontur ali poenotenega tona kože.
NIVEA CELLULAR EXPER LIFT

CELLULAR Expert Lift Bakuchiol
NOVA ANTI-AGE RUTINA

Upočasnite staranje kože

V svojo negovalno rutino vključite dnevno kremo, nočno kremo in sheet masko NIVEA Cellular Expert Lift in uživajte v bolj mladostnem videzu kože.

CELLULAR Expert Lift day care

1 Napredna anti-age dnevna nega

Za občutno bolj napeto kožo ter vidno preoblikovane konture že po enem tednu uporabe. Z zaščitnim faktorjem 30, ki ščiti pred fotostaranjem kože.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Super lahka krema, lepo se maže, nahrani kožo, lepo diši."
- Puppika

VEČ O IZDELKU
CELLULAR Expert Lift night care

2 Napredna anti-age nočna nega

Za popolno nočno regeneracijo celic in pomoč pri naravnem procesu obnavljanja kože med spanjem. Prebudite se s preoblikovano in okrepljeno kožo.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Nežna, blago dišeča krema, z dobrim učinkom. To mi veliko pomeni."
- Blanka

VEČ O IZDELKU
CELLULAR Expert Lift mssk

3 Dodatna anti-age nega


Ko vaša koža potrebuje dodatno spodbudo je prava izbira sheet maska, prepojena s serumom za oblikovanje kože. Deluje že v 10 minutah!

⭐⭐⭐⭐⭐
"Odlično! Takoj po nanosu občutek svežine in delovanja izdelka."
- Katja

VEČ O IZDELKU