Dobrodošli v oazo osvežitve

Odkrijte gele za tuširanje NIVEA Fresh Blends, ki ljubijo planet in vašo kožo!

GELI ZA TUŠIRANJE

SPOZNAJTE NIVEA FRESH BLENDS

Spet smo pripravili nekaj svežega za vas – kar 3 nove čudovite gele za tuširanje! Prijetni sadni vonji bodo prebudili vaše čute, svilnata pena pa bo odplaknila vsakdanji stres. Nova linija izdelkov ljubi kožo in planet, saj je njena formula s kar 90 %* sestavin naravnega izvora ujeta v embalaži iz 100 % reciklirane plastike.** *Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo. **Steklenica je izdelana iz reciklirane plastike, razen pokrovčka.
fresh-blends-raspberry

NIVEA FRESH BLENDS RASPBERRY

Razvajajte svoje čute v oazi svežine z gelom za tuširanje NIVEA Fresh Blends Raspberry z zapeljivim vonjem maline.
fresh-blends-apricot

NIVEA FRESH BLENDS APRICOT

Ovijte svojo kožo v nežen vonj marelice z gelom za tuširanje NIVEA Fresh Blends Apricot in uživajte v osvežujočem doživetju. 
fresh-blends-nivea

NIVEA FRESH BLENDS WATERMELON

Prepustite se dišečemu ob-jemu gela za tuširanje NIVEA Fresh Blends Water-melon z vznemirljivim vo-njem lubenice.
Gele za tuširanje NIVEA Fresh Blends sta navdihnili narava in naša predanost trajnostnemu razvoju. Nalili smo jih v stekleničke iz 100 % reciklirane plastike (razen pokrovčka), njihova formula pa je 98 % biorazgradljiva. Občutite svežino in ljubite planet!

DEODORANTI

POPOLNA KOMBINACIJA ZA POPOLNO OSVEŽITEV

So vas navdušili geli za tuširanje NIVEA Fresh Blends? Imamo super novico – za vas smo razvili tudi novo linijo NIVEA dezodorantov, ki vas bo prav tako očarala s sadnimi vonji. Za čudovito svežino, ki bo z vami na vsakem koraku.
fresh-deo-citrus

NIVEA FRESH ORANGE

Imate radi poživljajoč vonj citrusov? Edinstveni dezodorant NIVEA Fresh Orange bo razvajal vaše čute s čudovitim sadnim vonjem svežih pomaranč. 
fresh-deo-cherry

NIVEA FRESH CHERRY

Obožujete češnje? Dezodorant NIVEA Fresh Cherry bo vaše pazduhe ovil v svež vonj sočnih češenj in jim podaril dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem.
fresh-deo-coco

NIVEA FRESH COCONUT

So vam všeč eksotični vonji? Z dezodorantom NIVEA Fresh Coconut se boste vsak dan počutili kot na počitnicah, obenem pa uživali v občutku suhe in čiste kože. 
NAGRADNA IGRA

VSTOPITE V OAZO OSVEŽITVE

Nagradna igra je zaključena.

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje. Preverite, ali ste med srečnimi nagrajenci, ki prejmejo novi gel za tuširanje NIVEA Fresh Blends in trendi okolju prijazno stekleničko za vodo MyEqua.NE SPREGLEJTE

PREBERITE TUDI

Potrebujete dodatno osvežitev? Preizkusite novo linijo NIVEA Naturally Good in preberite naše nasvete za popolno sprostitev v domačem udobju.
naturally-good-linija

ZA NARAVNO LEPOTO VAŠE KOŽE

Čas je, da se vrnemo k naravi. Privoščite si trenutek naravne sproščenosti z linijo izdelkov NIVEA Naturally Good, ki nežno obnavljajo kožo ter jo naredijo naravno čudovito in zdravo.

cushion-nivea

PREPROSTEJŠE KOT LIČENJE. IN BOLJ NEGOVALNO.

Če nimate časa za zahtevno ličenj, boste navdušeni nad negovalno blazinico NIVEA 3 v 1. Inovativna formula z naravnimi pigmenti kožo neguje in ji podari enakomerno, mladostno sijočo polt.