NIVEA fresh dezodoranti v 4 čudovitih vonjih

OSVEŽITE SVOJ VSAKDAN Z DEZODORANTI NIVEA FRESH

Prepustite se pomladnemu valu svežine s 4 čudovitimi vonji.

Spoznajte nove dezodorante NIVEA Fresh v 4 različnih vonjih, ki jih je navdahnila pomlad. Zagotavljajo zanesljivo zaščito in svežino vaših pazduh do kar 48 ur, tako da se lahko brezskrbno in samozavestno lotite vsakodnevnih izzivov. Nežna formula brez etilnega alkohola in sintetičnih olj kože ne draži, se hitro suši in vas zagotovo ne bo pustila na cedilu - enostavno se predajte užitku pomladnih dni, ki so pred nami! 🌺

Vonji, navdahnjeni z naravo

Skrbno izbrane naravne sestavine, ki smo jih dodali dezodorantom NIVEA Fresh, poskrbijo za dolgotrajen in intenziven občutek svežine. Med njimi, s svojim elegantnim in romantičnim vonjem, prevladuje vrtnica, ki jo ženske obožujejo že od nekdaj. Kombinacija bergamotke in limete s svojo svežino v trenutku prebudi vaše čute, limonska trava s prepoznavno aromo in antibakterijskimi lastnostmi pa poskrbi za edinstveno osvežitev. Očarljivo kolekcijo dopolnjuje še nežen bombaž - za prijeten občutek suhe in čiste kože.


Spoznajte linijo

Spoznajte vse 4 spreje NIVEA Fresh

Ne glede na vašo izbiro, z vsakim dezodorantom NIVEA Fresh boste učinkovito zaščiteni pred neprijetnim telesnim vonjem in pripravljeni na čarobne pomladne trenutke. V nadaljevanju spoznajte vse 4 sijajne dezodorante, ki bodo odlično dopolnili vašo pomladno osvežitev!

NIVEA FRESH ROSE TOUCH

Le kdo se lahko upre razkošni in romantični aromi? Če si želite celodnevnega razvajanja z nežnostjo in vonjem rožne vode, izberite antiperspirant NIVEA Fresh Rose Touch.

NIVEA FRESH BLOSSOM

Ljubiteljicam elegantnejših vonjav predlagamo antiperspirant NIVEA Fresh Blossom. Nežen cvetlični vonj, obogaten z limonsko travo bo prebudil vaše čute in poskrbel za popolno dozo osvežitve in samozavesti. 

NIVEA FRESH GENTLE

Antiperspirant NIVEA Fresh Gentle z nežnim vonjem bombaža bo poskrbel za prijeten občutek suhih pazduh in vas skrbno spremljal cel dan. Popolna izbira za oboževalke nevpadljivih vonjev!

NIVEA FRESH CITRUS

S svežino antiperspiranta NIVEA Fresh Citrus, zavito v dišečo in poživljajočo kombinacijo bergamotke in limete, boste pripravljeni na vse izzive, ki vam bodo prišli naproti.

Nagradna igra

OSVEŽITE SVOJ VSAKDAN Z DEZODORANTI NIVEA FRESH

OSVEŽITE SVOJ VSAKDAN Z DEZODORANTI NIVEA FRESH

Ko narava zablesti v čudovitih pomladnih barvah, si tudi mi zaželimo osvežiti svojo dnevno rutino. Za vse, ki so si zaželeli te spremembe, smo pripravili fantastično nagradno igro. Srečnim nagrajenkami smo podarili 4 darilne pakete s pomladnimi vonji dezodorantov NIVEA Fresh, čudovitim nakitom Cloud&Co. ter mini vodičem za osvežitev vsakdana.

Nagradna igra je zaključena, preverite, ali vam je bila sreča naklonjena!

Pravila sodelovanja si lahko preberete tukaj.