Nova generacija dezodorantov

Odkrijte dezodorante NIVEA Magnesium Dry roll-on, navdihnjene z močjo narave.

Potenje je naraven način uravnavanja temperature človeškega telesa. Pa vendar si nihče ne želi pritegniti pozornosti z neprijetnim vonjem. V takšnih trenutkih so naši najboljši prijatelji deodoranti, ki pa, naj si to še tako želimo, ne izpolnijo vselej naših pričakovanj. Zato smo ustvarili novo generacijo deodorantov z revolucionarno formulo, ki vas ne bo razočarala. Spoznajte jih!

NIVEA Magnesium Dry

NOVA GENERACIJA DEODORANTOV

Prepustite se zanesljivi formuli novih dezodorantov NIVEA Magnesium Dry roll-on. Z aktivnim naravnim magnezijem vam nudi svežino in 48-urno zaščito pred neprijetnim vonjem na povsem naraven način. Deodoranti z nežnim svežim vonjem ne vsebujejo aluminija (ACH) in etilnega alkohola, zato lahko pozabite na neprijetno draženje pazduh. Še več, lahko jih uporabite tudi takoj po britju pazduh.
[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"593","Y":"248","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ZAŠČITA, NAVDIHNJENA Z MOČJO NARAVE","Copy":"Ključna sestavina novih deodorantov je magnezij, eden od nujno potrebnih mineralov v na\u0026scaron;em telesu. Za prvo NIVEA za\u0026scaron;čito pred potenjem, navdihnjeno z naravo.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"592","Y":"787","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"NOVA GENERACIJA DEZODORANTOV","Copy":"Dezodorante NIVEA Magnesium Dry smo skrbno razvijali kar 6 let! Za vas, ki želite izbolj\u0026scaron;ati svoj življenjski stil.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"1048","Y":"783","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"REVOLUCIONARNA NIVEA FORMULA","Copy":"Revolucionarna formula z 0 % aluminija (ACH) in brez etilnega alkohola nudi 48-urno za\u0026scaron;čito pred potenjem. Prepričajte se sami!","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

Izdelka

SPOZNAJTE NOVOST

Uživajte v 2 odličnih različicah dezodorantov NIVEA Magnesium Dry. Za razliko od običajnih deodorantov roll-on smo njuno stekleničko obrnili na glavo, saj se sicer magnezij v prahu posede na dno in pri nanosu ne boste dosegli optimalnega učinka. Katerega boste izbrali?
NIVEA MAGNESIUM DRY FRESH FLORAL

NIVEA MAGNESIUM DRY Z VONJEM FRESH FLORAL

Poleg formule z aktivnim naravnim magnezijem, ki nudi kar 48-urno zaščito pred potenjem, vas bo ta deodorant navdušil z nežnim cvetličnim vonjem.

NIVEA MAGNESIUM DRY Z VONJEM PURE AQUA

Ljubiteljicam bolj svežih vonjev priporočamo ta deodorant, ki prav tako ne vsebuje aluminija (ACH) in etilnega alkohola.


Zdrav življenjski stil

VZEMITE SI ČAS ZASE

Dezodoranti NIVEA Magnesium Dry so prilagojeni hitremu življenjskemu tempu, vseeno pa ne pozabite, da si morate v prenatrpanem urniku znati vzeti tudi čas zase. Morda je to pogovor s prijateljico, odmor ob zdravem prigrizku ali trening, ki vas bo napolnil z novo dozo energije. Sledite našim nasvetom za zdrav življenjski stil!

OSTANITE V FORMI Z ENOSTAVNIMI IN ZABAVNIMI VAJAMI

Ne podcenjujte moči redne telesne vadbe, ki lahko povsem spremeni vaše počutje. Za vse, ki ste pripravljeni na nove izzive, smo pripravili odlične vaje za čvrste noge, zadnjico in trebuh, ki vam ne bo vzele veliko časa, a boste z njimi ogromno pridobili. Za ohranjanje naravne svežine tudi med vadbo, naj bo v vaši športni torbi poleg opreme tudi dezodorant NIVEA Magnesium Dry roll-on. 

ZMANJŠAJTE POTENJE S POMOČJO ZDRAVE HRANE

Potenje lahko zmanjšate tudi tako, da se izogibate mastni in začinjeni hrani ter alkoholnim pijačam in kofeinu, ki pospešujejo potenje ter dehidrirajo telo. Pred situacijami, ki bi lahko sprožile prekomerno potenje, pijte veliko vode in uživajte hrano, bogato s kalijem, kot so denimo banane, pomaranče, paradižnik in krompir. In seveda, ne pozabite na dezodorant NIVEA Magnesium Dry roll-on.