ODKRIJTE POPOLNO PREKRIVNOST IN NEGO HKRATI

Z negovalno podlago NIVEA Cellular 3 v 1 Care & Color

Spoznajte novost

NIVEA CELLULAR 3 V 1 CARE & COLOR

Ko nego kože združimo z barvo, dobimo popolno kombinacijo nege in prekrivnosti. Za čudovito kožo zdravega videza z naravnim sijajem.

Odtenka

DVA ODTENKA ZA RAZLIČNE TENE KOŽE

NIVEA Cellular 3 v 1 Care & Color je na voljo v dveh dermatološko testiranih barvnih odtenkih – svetlem in srednjem, primernih za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Kateri odtenek je pravi za vas? 

NASVET MOJSTROV LIČENJA!

Noben odtenek ni čisto pravi za vas? Poigrajte se z mešanjeh obeh! Tako boste dobili odtenek, ki je kot nalašč za vaš aktualni ten kože glede na letni čas.

Intervju

ZAKAJ JE LINIJA NIVEA CELLULAR 3 V 1 CARE & COLOR DRUGAČNA?

BRITTA FISCHER

Product Scouting, Raziskave & Razvoj NIVEA

VSE, KAR MORATE VEDETI O NOVI NEGOVALNI PODLAGI

V ČEM SE LINIJA NIVEA CELLULAR 3 V 1 CARE & COLOR RAZLIKUJE OD OBIČAJNIH PODLAG?

Naši strokovnjaki so v stalnem stiku z uporabnicami NIVEA izdelkov, zato vedo, kakšne so njihove želje in potrebe. Tako smo, med drugim, izvedeli, da uporabljajo make-up za prekrivanje nepravilnosti na koži, a pri svojih izbranih izdelkih pogrešajo, da bi bili le-ti prilagojeni karakterju kože. Ta želja je še posebej prisotna, ko se pojavijo prve drobne gube in linije. Zato smo se usmerili v razvoj izdelka, ki nudi popolno kombinacijo nege in prekrivnosti. Formula izdelka NIVEA Cellular 3 v 1 Care & Color s hialuronsko kislino je prilagojena 3 pogostim željam naših uporabnic: poskrbi za bolj enkomeren ten, kožo neguje in 12 ur oskrbuje z vlago, poleg tega pa drobne linije in gube z redno uporabo postanejo manj opazne.

STE PRI RAZVOJU NEGOVALNE MAKE-UP LINIJE NALETELI NA KAKŠEN POSEBEN IZZIV?

Morali smo razviti formulo z zelo dobro prekrivnostjo in nego hkrati, ki kože ne masti ali izsuši. Izdelek naj bi poskrbel za gladko in enakomerno kožo zdravega videza, za povrh pa mora poskrbeti tudi za zmanjšanje drobnih linij in gub ter posledično mladostnejši videz. To nam je z NIVEA Cellular 3 v 1 Care & Color zelo dobro uspelo.

KATERE SO GLAVNE UČINKOVINE V NIVEA CELLULAR 3 V 1 CARE & COLOR?

Glavna učinkovina je hialuronska kislina, znana po svoji izjemni sposobnosti zadrževanja vlage. Zato formula podlage NIVEA Cellular 3 v 1 Care & Color omili gube, ki nastanejo kot posledica dehidrirane kože, z redno uporabo pa poskrbi za bolj mladosten in enakomeren ten.

KAKO NOVI IZDELEK POSKRBI ZA ENAKOMEREN TEN?

V obeh barvnih različicah so visokokavostni pigmenti mineralnega izvora, ki poskrbijo za popolno prekrivnost in enotno polt zdravega videza. Posebej izbrana olja poskrbijo, da so pigmenti enakomerno porazdeljeni. Kremna tekstura nove formule zagotavlja, da se novi izdelek lepo zlije z vašim tenom kože in prekrije rdečico ter nepravilnosti. Koža je po uporabi mehka in gladka. 

ALI JE NOVA NEGOVALNA PODLAGA PRIMERNA ZA VSE TIPE KOŽE?

Da, novi izdelek je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. To smo dokazali s pomočjo dermatoloških raziskav.

POTREBUJEM ŠE KAKŠNO DODATNO NEGO, ALI LAHKO NIVEA CELLULAR 3 V 1 CARE & COLOR NADOMESTI MOJO DNEVNO KREMO?

NIVEA uporabnice kljub negovalnim lastnostim NIVEA Cellular 3 v 1 Care & Color priporočajo uporabo vlažilne kreme kot osnovo pred uporabo negovalne podlage. Pomembno je, da je izbrana krema prilagojena vašemu tipu kože in da počakate nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.

ALI NIVEA CELLULAR 3 V 1 CARE & COLOR VSEBUJE UV-ZAŠČITO?

Ne, nova negovalna podlaga ne vsebuje UV-zaščite. Če si želite UV-zaščite, potem vam predlagamo, da pod negovalno podlago uporabite dnevno kremo z UV-zaščito. Vse dnevne kreme iz linije NIVEA Hyaluron Cellular Filler vsebujejo zaščitni faktor. 

NOVA PODLAGA JE NA VOLJO V DVEH ODTENKIH. KAKO NAJ IZBEREM PRAVEGA ZASE?

Najbolje bo, da uporabite tester, ki je na voljo na prodajnem mestu. Manjšo količino podlage nanesite na notranji del podlakti, pri čemer se izogibajte mestom, kjer so vene še posebej vidne, saj je tam barva lahko popačena. Če se odtenek lepo zlije s tonom vaše kože na tem mestu, je primeren tudi za vaš obraz. Ste vedeli, da lahko odtenka tudi zmešate med seboj? To je še posebej uporabno v jeseni, ko je koža še rahlo porjavela od poletnega sonca, a je izbrani poletni odtenek že pretemen. 

ALI ZA ČIŠČENJE NOVE NEGOVALNE PODLAGE POTREBUJEM KAKŠEN POSEBEN IZDELEK?

Ne, ker nova podlaga ni vodoodporna, za njeno odstranjevanje ne boste potrebovali nobenega posebnega izdelka. Tudi pri izbiri izdelka za čiščenje obraza je pomebno, da poiščete takšnega, ki ustreza vašemu tipu kože in vašim potrebam. NIVEA vam ponuja širok nabor izdelkov za čiščenje, tako boste gotovo našli ustreznega.