Čiščenje obraza kadar niste doma

OČISTITE, OSVEŽITE IN NAVLAŽITE KOŽO

Vsi si želimo, da bi bila naša koža vedno videti sijoča in zdrava, vendar je včasih težko najti dovolj časa za čiščenje. Prav zato so micelarna voda in čistilni robčki hitra in priročna rešitev.

Kaj vključuje nega obraza?

Odkrijte, zakaj je nega kože tako pomembna, kako pravilno očistiti kožo ter jo obenem oskrbeti z vso nego, ki jo potrebuje.

Zakaj je čiščenje obraza tako pomembno

Koža na obrazu je ves dan izpostavljena onesnaženosti in nečistočam.

Pogosto se nezavedno dotikamo obraza in nanj prenesemo ali razširimo bakterije, naj gre za držanje telefona ob ušesu ali pa praskanje nosu.

Redno čiščenje obraza pomaga odstraniti nečistoče, bakterije, odvečni loj in ličila, kar prepreči zamašitev por. To pomaga ohraniti našo kožo sijočo in naravno lepo.

Ali ste vedeli, da ni pomembno le večerno odstranjevanje umazanije in onesnaženosti z obraza, ampak je priporočljivo tudi jutranje nežno čiščenje kože?

Če si želite zvečer prihraniti nekaj časa, preprosto hranite NIVEA micelarno vodo na svoji nočni omarici, da hitro očistite kožo kar tik pred spanjem.Zakaj je micelarna voda najbolj prijazen način čiščenja kože?

  • Micelarna voda: posebna formula za prav vsak tip kože
  • Nežna, prijazna in negovalna – tudi do občutljive kože
  • Odstrani ličila s tehnologijo, podobno magnetu.
  • Samo en robček je potreben za odstranitev umazanije, ličil in celo vodoodporne maskare.
  • Drgnjenje in spiranje nista potrebna.
  • Brez sledi odstrani ličila za čisto in svežo kožo.
  • Očisti, navlaži in tonificira kožo v enem samem koraku.
  • Vaša nega obraza 3 v 1.


Micelarna voda – nega obraza 3 v 1

Kot dolgo pričakovana revolucija v negi kože, NIVEA micelarna voda in micelarni čistilni robčki omogočajo čiščenje, tonificiranje in vlaženje kože v enem samem preprostem koraku.

Tehnologija, podobna delovanju magnetu, poskrbi za globinsko čiščenje kože in odstranjevanje ličil z enim samim potegom z blazinico vate ali robčkom.

Prav vsak med nami se veliko bolje počuti s čisto kožo, ampak včasih preprosto nimamo časa ali energije, da bi se mudili pred ogledalom.

NIVEA micelarni čistilni robčki so popoln način za hitro ohranitev zdravega videza kože, tudi kadar niste doma.


Hitro in enostavno redno čiščenje kože

Micelarna voda in čistilni robčki so izjemno priročni, tudi ko ste zdoma. Z njimi se lahko osvežite, ko ste na poti, ali odstranite ličila pred obiskom telovadnice, saj se za ta negovalni izdelek najde prostor prav v vsaki torbici.

Celovita nega obraza

Vsi obožujemo čistilne robčke, ker omogočajo čiščenje in osvežitev kože tudi kadar nismo v domači kopalnici. Njihova edina slabost je, da ne zagotavljajo celovite nege kože. Nasprotno pa micelarni robčki zagotavljajo čiščenje, tonificiranje in vlaženje obraza.


Nega obraza kadar ste zdoma

Pri današnjemu napornemu življenjskemu slogu je povsem razumljivo, da bi si želeli olajšati in poenostaviti vsaj nekatera opravila. Zakaj si ne bi olajšali kar čiščenje obraza z NIVEA negovalnimi izdelki?

Zakaj je NIVEA micelarna voda popoln spremljevalec na potovanju

1. Ne potrebujete vode. 

Za uporabo negovalne NIVEA micelarne vode potrebujete samo blazinico vate, saj spiranje ni potrebno. Če uporabljate NIVEA micelarne čistilne robčke, pa kožo samo obrišete in ste že končali. Popolna rešitev za dolga potovanja z vlakom ali letalom

2. Kar trije izdelki v enem


Micelarna voda zagotavlja nego obraza 3-v-1. Namesto čistilnega izdelka, odstranjevalca ličil in lahkega vlažilnega izdelka morate s seboj vzeti le svojo negovalno micelarno vodo.

3. Primerna je za ročno prtljago. 

Vam primanjkuje prostora v vrečki s tekočinami, ki jo boste vzeli s seboj na letalo? Ne skrbite. Z NIVEA micelarnimi robčki boste lahko s seboj vzeli glavne negovalne izdelke, pa še zelo malo prostora zavzamejo.

Nega kože v mestu

NIVEA negovalna micelarna voda posebno učinkovito odstrani umazanijo, ki jo povzročajo onesnaženost in izpušni plini. Vsakdanje življenje v mestu lahko škodljivo vpliva na vašo kožo, toda nežna formula znamke NIVEA zagotavlja intenzivno in temeljito čiščenje.

Priročni robčki za obraz

Podobno kot NIVEA negovalna micelarna voda tudi formula NIVEA micelarnih robčkov odstrani celo najmanjše delce ličil, umazanijo ali druge nečistoče s kože s pomočjo edinstvene micelarne tehnologije.

Hitri triki za čudovito kožo

Preizkusite preproste trike za čudovito kožo, ki so namenjeni ženskam z dinamičnim življenjskim slogom in neprenehnim pomanjkanjem časa za daljšo rutino nege obraza.

Obrazna joga: 4 preproste vaje

Vaš obraz ima kar 50 mišic, ki potrebujejo redno vadbo - učvrstite jih s preprostimi vajami za ko gladko kožo brez gub.

Pripravite svojo masko za obraz

Vaša koža izgleda utrujeno, ampak nimate časa za daljšo negovalno rutino? Ta domača maska za obraz bo vašo kožo osvežila in ji povrnila njen sijaj le v nekaj minutah!