Vašemu obrazu najbolj prijazen odstranjevalec ličil

ODKRIJTE NEŽNE MICELARNE ODSTRANJEVALCE LIČIL

Večina žensk porabi ogromno časa za odstranjevanje ličil. Kaj pa, če bi ličila odstranili z enim samim potegom, brez drgnjenja in spiranja kože? Zdaj jih lahko!

Spoznajte odstranjevalce ličil NIVEA

Odkrijte, kakšne so razlike med micelarno vodo in običajnimi čistilnimi izdelki, in preberite najboljše nasvete za odstranjevanje ličil.

Odstranjevanje ličil še ni bilo tako preprosto

Vaš popolni make-up je zdržal ves dan ali noč, zdaj pa je čas, da da odstranite ličila in pustite koži, da zopet zadiha. Vsi vemo, da je to lažje reči, kot storiti, še posebej glede na ves ta čas, ki smo ga zaradi odstranjevanja ličil prisiljeni preživeti pred ogledalom. Po dolgem in napornem dnevu, je namreč edino kar si želite, da bi čim hitreje odstranili nečistoče in trdovratno maskaro.Čistilni robčki za odstranjevanje ličil

Robčki za obraz, kot so NIVEA micelarni čistilni robčki, so odlična vsestranska rešitev za čiščenje kože in odstranjevanje ličil – tudi vodoodporne maskare. Robčki hitro odstranijo ličila, njihova negovalna formula z vitaminom E pa kožo naredi svilnato mehko in izdatno navlaženo.

Pravi odstranjevalec ličil za vsak tip kože

Linija vsebuje izdelek za prav vsak tip kože. NIVEA nežna negovalna micelarna voda z oljem grozdnih pečk in pantenolom ima dokazan blažilni učinek na občutljivo kožo, micelarna voda Naturally Good z organsko alojo, pa nežno, a učinkovito očisti kožo ter odstrani ličila. Za občutek navlažene in osvežene kože.


Micelarni odstranjevalec ličil v primerjavi z običajnim čiščenjem obraza

Vsi vemo, kako pomembno je čiščenje kože na obrazu.

Ne glede na to, ali uporabljate veliko ličil ali pa prisegate na bolj naraven videz, vaša koža potrebuje čiščenje, da ohrani svoj zdrav in sijoč videz.

Formula NIVEA micelarnega odstranjevalca ličil je zasnovana posebej za hitro, prijetno in učinkovito odstranjevanje ličil. Nič več drgnjenja ali rdečice, samo sveža, sijoča in čista koža.

NIVEA nežna negovalna micelarna voda za občutljivo kožo nudi še posebej prijazno in negovalno čiščenje.


Odstranjevalec vodoodporne maskare

NIVEA micelarni čistilni robčki lahko odstranijo celo vodoodporno maskaro. Ko čistite občutljiv predel okrog oči in trepalnice, morate biti čim bolj nežni in skrbni. NIVEA nežna negovalna micelarna voda v trenutku nežno odstrani ličila, obenem pa kožo izdatno navlaži.

Najboljši nasveti za odstranjevanje ličil za oči z micelarno vodo

  • Za še enostavnejše odstranjevanje ličil pustite z micelarno vodo prepojeno blazinico vate ali robček nekaj časa na zaprtih očeh, da se ličila zmehčajo.
  • Z enim samim nežnim potegom odstranite ličila.
  • Pazite, da kože ne boste drgnili ali vlekli.
  • Ponavljajte, dokler blazinica vate ali robček ne ostane čist.
  • Ne pritiskajte premočno.
  • Vedno najprej odstranite ličila za oči, šele nato očistite ostale dele obraza.
  • Ne pozabite na tonificiranje in vlaženje kože.
  • Ste vedeli, da micelarna voda deluje tudi kot tonik in lahek vlažilni izdelek? Tako imate kar dve skrbi manj!Vodnik za odstranjevanje ličil z micelarno vodo in robčki

Naučite se, kako uporabiti micelarno vodo za odstranjevanje ličil in odkrijte, kako lahko na ta način izboljšate vašo redno nego kože.

5 razlogov, zakaj vam bo micelarni odstranjevalec ličil všeč

1. Je priročen.

V telovadnici, na potovanju ali preprosto po čudovitem in napornem družinskem dnevu, ta izdelek je nepogrešljiv za hitro in enostavno odstranjevanje ličil – tudi ko ste zdoma.

2. Ima nežno formulo.

NIVEA blagodejna negovalna micelarna voda z mandljevim oljem, NIVEA nežna negovalna micelarna voda z oljem grozdnih pečk in NIVEA negovalna micelarna voda in robčki z vitaminom E vaši koži omogočajo najboljšo nego.

3. Je učinkovit.

Ličila lahko odstranite s potegom z blazinico vate ali robčkom – brez kakršnihkoli madežev.

4. Je hiter in enostaven za uporabo. 

NIVEA micelarna voda združuje odstranjevalec ličil, čistilni izdelek, tonik in vlažilni izdelek.

5. Je praktičen. 

Za uporabo micelarne vode ali micelarnih robčkov ne potrebujete niti umivalnika.
Kako uporabljati micelarni odstranjevalec ličil

1. Izberite

Izberite ustrezen micelarni odstranjevalec ličil za svoj tip kože (suha, občutljiva, normalna koža).

2. Obrišite

NIVEA micelarno vodo nanesite na blazinico vate in obrišite dnevna ličila z obraza.

3. Pomirite

Občutite nežen učinek tonificiranja in vlaženja na svoji koži.Priročen odstranjevalec ličil

Po dolgem dnevu ali večerni zabavi

Tako mame, ki morajo opravljati več stvari hkrati, kot zaposlene in predane poslovne ženske, lahko s tem izdelkom pridobijo kar nekaj  dragocenega časa zase.

V pisarni

Micelarni čistilni robčki za odstranjevanje ličil so zagotovo vaš najboljši zaveznik vedno in povsod. Robčke imejte vedno na zalogi v svoji omarici ali pisalni mizi za tiste dni, ko morate v naglici popraviti, odstraniti ali ponovno nanesti ličila, tudi vodoodporna.

V telovadnici

NIVEA micelarna voda in robčki so priročen spremljevalec v telovadnici. Hitro in preprosto lahko odstranjevanje ličil kar v garderobi.

Na vlaku ali na avtobusu

Popravljanje ali odstranjevanje ličil na javnih prevoznih sredstvih ni idealno, je pa priročno. Z NIVEA micelarnimi robčkilahko odstranite dnevna ličila in umazanijo, še preden pridete do naslednje postaje.

V torbici, ko ste zdoma

Ko se ličite, včasih ne gre vse po načrtu. Shranite nekaj NIVEA blagodejne negovalne micelarne vode v svoji torbici za hitre popravke vaših ličil, ko ste zdoma.

Background general