Vse, kar morate vedeti o čistilnih robčkih za obraz

ČISTILNI ROBČKI ZA OBRAZ Z MICELARNO VODO ZA NEŽNO ČIŠČENJE

Čiščenje obraza pred spanjem je pomembno, vendar včasih pozabimo nanj zaradi pomanjkanja časa. Preberite, kako lahko poenostavite nego svoje kože, da bo ta ostala sveža, sijoča in lepa.

Znanost za micelarnimi čistilnimi robčki

Kaj je micelarna voda in zakaj so miceli tako dobri pri nežnem čiščenju obraza? Pomagali vam bomo razumeti ta priljubljeni novi čistilni izdelek za obraz.

Kaj so miceli?

Miceli so mikroskopski skupki molekul, sestavljeni iz hidrofilnega in lipofilnega dela, ki imajo sposobnost, da nase vežejo vodo in maščobo. Za odstranitev vodotopnih in v maščobi topnih delcev in ličil z obraza je namreč potreben učinkovit čistilni izdelek z obema deloma. Da nastanejo miceli, je potrebna določena količina snovi, ki zmanjšujejo površinsko napetost. Imenujemo jih površinsko aktivne snovi. Ko so te snovi prisotne v dovolj veliki koncentraciji, se molekule v tekočini začnejo prerazporejati v skupke molekul, ki jih poznamo kot micele. To je povsem naraven fenomen, ki ga v NIVEA izdelkih uporabljamo z micelarno tehnologijo.Kako delujejo miceli?

Miceli odstranijo umazanijo, ličila, odvečni loj in druge nečistoče. Njihova skrivnost je v strukturi. Miceli so zunaj nežni in znotraj močni. Zunanji del micela poskrbi, da se miceli držijo robčka, medtem ko njihov notranji del pritegne in veže nase nečistoče.
Zakaj je čiščenje obraza tako pomembno?

Koža na obrazu je ves dan izpostavljena nečistočam in bakterijam – od nezavednega dotikanja obraza do uporabe telefona. Odstranitev nečistoč in ličil pomaga preprečiti zamašitev por ter občutljivi koži obraza povrne naravno zdrav videz in sijaj.


čistilni-robčki

Zakaj vsi govorijo o micelarnih čistilnih robčkih

Odkrijte, kako lahko kombinacija čistilnih lastnosti micelarne vode in priročnosti čistilnega robčka spremeni vaše redno čiščenje obraza.

5 razlogov za vključitev micelarnih čistilnih robčkov NIVEA v nego kože

1. Čistilni robčki za hitro in enostavno čiščenje obraza ter odstranjevanje ličil

Robčki so prepojeni z micelarno vodo, spiranje kože pa ni potrebno. Preprosto obrišete in ste že končali.

2. Čiščenje in vlaženje v enem koraku

Temeljito čiščenje in učinkovito vlaženje naredita kožo čudovito gladko, obenem pa sta nežna do vaše kože.

3. Priročni za potovanja

Ker micelarni čistilni robčki očistijo, tonificirajo in navlažijo kožo, lahko zmanjšate število izdelkov, ki jih morate vzeti s seboj.

4. Popoln čistilni robček za odstranjevanje ličil

Micelarni čistilni robčki zlahka odstranijo ličila in celo vodoodporno maskaro ter ne puščajo sledi.

5. Ne puščajo sledi.

Micelarni čistilni robčki za čiščenje obraza temeljito očistijo kožo in za seboj ne pustijo ostankov ličil.

V čem se micelarni robčki razlikujejo od običajnih čistilnih robčkov

face-1

Prijazni do vašega obraza

NIVEA micelarni čistilni robčki so učinkoviti, a zelo nežni. Kože ni treba drgniti, zato so primerni za vse tipe kože – tudi za najbolj občutljivo kožo.

micelar-wipes-1

Posebna formula za čiščenje obraza

Micelarni čistilni robčki imajo prilagojeno formulo NIVEA negovalne micelarne vode z vitaminom E.


Svilnato mehka tekstura

Micelarni čistilni robčki nudijo najboljše ravnovesje med učinkovitim čiščenjem kože in nego obraza. V enem koraku odstranijo ličila za obraz in oči ter hkrati zaščitijo trepalnice. Netkani robčki imajo gladko teksturo, ki je nežna do občutljive kože obraza in predela okrog oči.

Diskreten vonj

Robčki imajo prijeten, značilen vonj NIVEA čistilnih izdelkov s cvetličnimi, zelenimi, citrusnimi, lesnimi in pudrastimi notami. Zgornja nota izraža svežino, osrčje je ženstveno cvetlično, spodnja nota pa je nadvse blaga in nežna.