Nega in oblikovanje tankih las


NASVETI ZA SIJAJ IN VOLUMEN PRI TANKIH LASEH

Večina žensk si želi gostih las, pri tem pa pozabljajo, da so s pravo nego las in oblikovanjem tudi tanki lasje lepi.

Tanki lasje so idealni za kratke in srednje dolge frizure

Za tanke lase izberite klasično paž frizuro, ki je enostavna za oblikovanje.
nasmejana-svetlolaska

Tanki lasje so idealni za kratke in srednje dolge frizure

Za tanke lase izberite klasično paž frizuro, ki je enostavna za oblikovanje.

Popolno striženje

Tudi tanki lasje so lahko lepi in zdravi, a le če jih redno strižemo. Izberite frizure v več plasteh, ki tankim lasem povrnejo volumen.
Dobra stran tankih las je, da zaradi njihove vsestranskosti lahko izbiramo med različnimi frizurami. Tiste ženske, ki imajo tanke lase, lahko tako pogosto izbirajo med pričeskami, ki pri gostih laseh ne pridejo tako do izraza. Od resastega frufruja, frufruja počesanega na stran, dolgega paža do kodrastih las.

Po nasvet za najbolj primerno frizuro glede na dolžino vaših las se odpravite k svojemu frizerju.

Za volumen tankih las lahko s pravilnim oblikovanjem poskrbite kar sami. Skodrani lasje so preprosta, a učinkovita frizura, ki bo tanke lase naredila bolj polne.
S pravo nego in oblikovanjem bodo tudi tanki lasje zasijali v polnem sijaju.Tudi tanki lasje so lahko lepi in zdravi, a le če jih redno strižemo. Izberite frizure v več plasteh, ki tankim lasem povrnejo volumen.

Da in ne pri tankih laseh

Lase postrižite vsakih osem do šest tednov, saj boste le tako lahko svojo pričesko popolno oblikovali.

Izberite šampon brez silikonov kot je NIVEA Volume Care, ki pričeski podari volumen, a las ne obteži. Pri negi tankih las redno nanašajte balzam za lase Volume Care, ki lasem povrne bujnost in mehkobo. Pri nanosu posebno pozornost posvetite spodnjemu delu las in konicam, ki zahtevajo izdatno nego. 

Po umivanju lase nežno otrite z brisačo iz mikrovlaken, ki bo preprečila statičnost in povečala volumen las.

Ne pretiravajte z uporabo izdelkov za oblikovanje las, saj lahko tanke lase obtežijo. Kodralnike in ravnalce las imejte vedno nastavljene na srednji temperaturi, da vaši lasje ne bodo postali poškodovani in izsušeni.
paž-frizura-NIVEA

Dolgi paž

Dolgi paž postaja vse bolj popularna frizura za srednje dolge lase. Pred sušenjem nanesite nekaj NIVEA Volume Care pene za lase za še bolj gladke in voljne lase.
Oblikovanje paž frizure

Pri tankih laseh uporabite šampon za volumen

Šampon za lase brez silikona kot je NIVEA Volume Care, bo lase nežno očistil, jim povrnil vlago ter podaril bujnost in volumen.
Barva las in podarjen volumen

Wow učinek: poudarite volumen las z barvo za lase

Seveda so prava pričeska in dobri izdelki za oblikovanje las ključ do lepih las. A vendarle obstaja še nekaj načinov, kako tanke lase zopet obuditi v življenje.

Barva za lase lahko zelo spremeni izgled las. Z nekaj barvnimi prameni boste vašo pričesko osvežili. Za pravo izbiro se posvetujete s svojim frizerjem.
Poleg tega barvani lasje izgledajo bolj odebeljeni, kar jim podari malce bolj bujen izgled.

Uporabljajte nego las, ki je namenjena barvanim lasem. Šamponi za barvane lase kot je NIVEA Color Care & Protect, preprečujejo bledenje barve, poudarijo barvni sijaj ter lase globinsko obnovijo. 
TANKI