vec_volumna_nosilna

Preprosto do večjega volumna


NASVETI IN TRIKI ZA ČUDOVITO BUJNE LASE

Recite zbogom tankim lasem in lasem, brez oblike. Spravite svoje lase v vrhunsko formo! S pomočjo znanja iz sveta stilistov, vam bo gotovo uspelo.

Optimalna frizura za več volumna v tankih laseh

vec_volumna_intro

Poskrbite za lasne konice

Tudi, če so vaši lasje tanki, morate lasne konice striči vsake štiri do šest tednov. Tako bodo vaši lasje videti močnejši.

Stopničasto striženje

Zdravi in bleščeči lasje se začnejo s pravilnim striženjem. So vam všeč dolgi lasje? Potem izberite stopničasto striženje, ki bo pričaralo več gibanja v vaših laseh, to pa seveda pomeni tudi več volumna. Če so vaši lasje še posebej tanki, vprašajte za nasvet svojega frizerja, saj je ključ so bolj bujnih las prav v posebnih tehnikah striženja. Preberite več o negi tankih las.


Pranje in oblikovanje las: kako je prav?

Najboljša nega je osnova za zdrave lase. Zato je nadvse pomembno, da izberete izdelke, ki ustrezajo potrebam vaših las. Le tako bodo lasje mehki na otip in čudoviti na pogled.
vec_volumna_sekcija_2_1

Balzami kot je NIVEA Volume Care balzam so še posebej primerni za nego krhkih las, saj lase navlažijo in jim podarijo več volumna.

Pravilno umivanje las:

  • Posebni šamponi kot je NIVEA Volume Care šampon s tekočim keratinom poskrbijo za dolgotrajen volumen las.
  • Poleti morate lase umivati bolj pogosto. Potenje namreč povzroča mastne lase, ti pa nimajo prav dosti povezave z volumnom.
  • Ko se vam mudi, lahko uporabite tudi suhe šampone, ki vašim lasem podarijo dodatno svežino, njihova pudrasta sestava pa tudi več volumna.
  • Poskrbite, da boste izbrali pravi šampon za potrebe svojih las.

Nasveti po umivanju las

Zdaj je čas za oblikovanje las. NIVEA Volume Care pena za lase s pomočjo inovativnega sistema Style Infusion celo dolgim, ravnim lasem podari dvojni volumen. Preprosto vmasirajte manjšo količino pene v mokre lase in jih posušite z okroglo krtačo. Tako boste v trenutku dosegli učinek volumna. Raziskave so pokazale celo, da že hitra masaža lasišča dela čudeže. Ko boste sušili svoje lase torej mimogrede, z majhnimi, krožnimi gibi zmasirajte lasišče. Strokovnjaki priporočajo tudi uporabo fena za lase z nastavkom za več volumna. Poiščite še več nasvetov za nego dolgih las.

vec_volumna_sekcija_2_2

Če boste prečo prestavili na drugo stran, se bodo korenine postavile pokonci in v trenutku boste ustvarili več volumna.

vec_volumna_sekcija_2_3

Ustvarite več volumna v svojih laseh tako, da jih posušite s pomočjo velike, zaobljene krtače, dodajte kanček spreja za lase in vaš novi, polnejši videz frizure je nared.

Oblikovanje: manj je več

Nikoli ne preobtežite svojih las z izdelki za oblikovanje. Torej, manj je v tem primeru zagotovo več. Preveč pene ali gela bo vaše lase potisnilo navzdol, da bodo videti mlahavi in ravni. Po drugi strani pa že kanček laka za lase lahko poskrbi za več volumna. Pomembno je le, da ga po laseh popršite od spodaj navzgor, v majhnih količinah. Tako boste dvignili posamezne pramene in zmanjšali trenje.

Če že več let nosite prečo na isti strani, morda malce spremembe ne bo škodilo. Preprosto premaknite jo na drugo stran. Tako boste privzdignili korenine in lasem podarili več volumna.

Najlepše frizure z volumnom

Odlične pričeske z volumnom je preprosto kopirati – naj vas navdihnejo naši najljubši videzi

Trik za dosego volumna: tupiranje

Za elegantne, retro privzdignjene frizure v stilu Amy Winehouse je treba lase natupirati. Da jih pri tem ne poškodujete preveč, morate spodnje pramene česati v smeri proti glavi počasi in previdno. Pomembno: nikoli ne potiskajte glavnika prehitro navzdol! Takoj, ko boste dosegli želeni volumen, prekrijte spodnje pramene z vrhnjimi. Če so vaši lasje nagnjeni k razcepljenim konicam, ta stil ni najprimernejši za vas.


Čudoviti kodri: več volumna z navijalkami za lase

Odlična alternativa tupiranju so navijalke. Večje pramene las navijte na navijalke, jih posušite in pustite še 20 minut v laseh. Nato jih previdno odstranite. Za konec utrdite svojo umetnino z nekaj več laka za lase.

vecji-volumen

Midi kodri: poglejte, kako jih doseči

Prvi korak

vec_volumna_sekcija_3_2

Midi kodri: poglejte, kako jih doseči

Drugi korak

Lase posušite s pomočjo velike, zaobljene krtače, pri čemer fen usmerite v lasne korenine, saj boste tako dosegli večji volumen.

vec_volumna_sekcija_3_3

Midi kodri: poglejte, kako jih doseči

Tretji korak

S pomočjo srednje velikega kodralnika za lase ustvarite nežne kodre na spodnji dolžini las.
Posamezen koder pritrdite s sponko in dobro posušite lase.

vec_volumna_sekcija_3_4

Midi kodri: poglejte, kako jih doseči

Četrti korak

Odstranite vse sponke in lase dobro razčesite.
Narahlo natupirajte lase na zgornjem delu, ob lasišču.

vec_volumna_sekcija_3_5

Midi kodri: poglejte, kako jih doseči

Peti korak

Lase previdno skrtačite s krtačo iz naravnih ščetin. Utrdite jih z NIVEA Diamond Volume Care lakom za lase, ki bo lasem podaril še dodatni sijaj.