• Vsi
  • Članek
  • Video
  • Vodič
FILTRIRAJ
Razvrsti
Razvrsti

Lepi in zdravi lasje, ki si jih vsi želimo


Naši lasje so si med seboj precej različni, saj imajo drugačno zgradbo glede na tip las. Odkrijte nekaj NIVEA nasvetov in priporočil, da bodo vaši lasje sijoči in zdravi ne glede na vrsto las.


Nasveti in triki za čudovite lase


Čudoviti lasje so sanje vsake ženske. Imajo pomemben vpliv na vašo samozavest in lahko popolnoma spremenijo naš videz. A, da bodo vaši lasje še dolgo ostali lepi, potrebujejo posebno nego, ki je prilagojena posameznemu tipu las. Odkrijte NIVEA nasvete za nego in oblikovanje las. Na tem mestu boste našli vse potrebno za temeljito nego las kot tudi navodila za oblikovanje las v prekrasne frizure. Svetujemo vam tudi, kako lahko preprečite poškodovane lase in razcepljene konice. 


Ključ do zdravih las: odkrijte, kateri je vaš tip lasDa bi svojim lasem nudili kar najboljšo nego, morate najprej poznati svoj tip las. Se sprašujete, zakaj je to tako pomembno? Vaš tip las namreč določi potrebe vaših las – uporaba izdelkov, ki niso primerni za vaš tip las, lahko obteži vaše lase ali pa bodo lasje postali mastni in poškodovani, pride lahko celo do nastanka prhljaja. Preberite naše članke, kjer boste odkrili, kateri je vaš tip las in kakšno nego potrebuje. NIVEA vam ponuja širok izbor izdelkov za tanke, normalne, goste, suhe, barvane in druge tipe las. Z našo pomočjo boste zlahka našli najboljšo nego za vaše lase, zato vam želimo veliko užitkov ob prebiranju naših nasvetov.