Najboljši čas za vašo kožo je zdaj!

Pri dvajsetih se nam zdi staranje nekaj negativnega. Toda ko enkrat dosežemo starost 30, 40 ali 50 let, spoznamo, da je staranje dosti bolj osvobajajoče in zabavno, kot smo si predstavljali. Še posebej če nam pri tem pomaga zanesljiva, klinično preizkušena nega proti gubam.

Q10 – zaščitnik naše kože

Staranje kože je naraven proces in eden od razlogov zanj je izguba koencima Q10 v kožnih celicah. Q10 je naravna sestavina naše kože. Je antioksidant, ki pomaga v boju proti prostim radikalom, ki so glavni vzrok za vidno staranje. Ko se staramo, naše telo proizvaja vse manj koencima Q10. Kaj torej lahko storite, ko se to zgodi?
Q10plus

Odkrijte nego NIVEA Q10plus

NIVEA Q10plus je anti-age linija, ki se je razvijala in izpopolnjevala skozi obdobje 25 let. Kožo oskrbi s koencimom Q10, saj je veliko bolje, da koži povrnemo nekaj, kar je naravno prisotno v njej, kot da ji dodamo sestavino, ki ne spada vanjo. Poleg tega je to edina linija za nego obraza, ki koži klinično dokazano povrne Q10 in tako pomaga ublažiti znake staranja. Rezultat: boljša obramba proti staranju, zmanjšane gube in več mladostne prožnosti. In z mladostno in svežo kožo je veliko lažje uživati v vsakem obdobju življenja in se ves čas počutiti dobro! Naj bo vaš najboljši čas prav zdaj!

 

Vsakodnevna anti-age nega

NIVEA Q10plus dnevna krema proti gubam in NIVEA Q10plus biseri proti gubam s klinično preizkušeno formulo sta popolna izbira za vsakodnevno zaščito in vlaženje kože. Za še boljši učinek proti gubam uporabite NIVEA Q10plus nočno kremo proti gubam, ki spodbuja proces regeneracije kože med spanjem.

Moj najboljši čas je zdaj!

Začnite svoj najboljši čas zdaj s klinično dokazano NIVEA Q10plus. Boljša obramba proti staranju, zmanjšanje gub in mladostna prožnost.