NIVEA CELLULAR PROFESIONALNA SERUMA

INOVACIJA: VISOKOKONCENTRIRANO ANTI-AGE DELOVANJE V VSAKI KAPLJI

ODKRIJTE PROFESIONALNA SERUMA NIVEA CELLULAR ZA VIDNO ANTI-AGE SPODBUDO VAŠE KOŽE V LE 7 DNEH

Profesionalna seruma NIVEA Cellular sta pomemben del vsakodnevne lepotne rutine. Z edinstveno kombinacijo ultralahkih negovalnih kompleksov in visokokoncentriranih aktivnih sestavin vaši koži zagotavljata mladosten videz in naraven sijaj. Njuni formuli temeljita na najnovejših znanstvenih dognanjih in vsebujeta najmanj 98 % sestavin naravnega izvora*.
[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotBackground:rgba(0, 19, 111, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseFontColor)","X":"485","Y":"174","XMobile":"485","YMobile":"174","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"PROFESIONALNI SERUM NIVEA CELLULLAR HYALURON","Copy":"\u0026bull; S čisto hialuronsko kislino za 24-urno intenzivno vlaženje.\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Vidni rezultati v le 7 dneh.\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Zmanj\u0026scaron;ane drobne linije in gube.\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Vidno bolj napeta in in polna koža.\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Za zdrav in svež videz kože.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotBackground:rgba(0, 19, 111, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseFontColor)","X":"1260","Y":"177","XMobile":"1260","YMobile":"177","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"PROFESIONALNI SERUM NIVEA CELLULLAR PHYTO RETINOL","Copy":"\u0026bull; Z naravno, izredno blago rastlinsko alternativo retinolu.\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Vidni rezultati v le 7 dneh.\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Zmanj\u0026scaron;ane pore in nepravilnosti.\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Gladi drobne linije in gube.\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Za enakomerno in gladko kožo.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
PROFESIONALNA SERUMA NIVEA CELLULAR


VISOKOUČINKOVITA FORMULA Z 98 % SESTAVIN NARAVNEGA IZVORA*

Vsaka koža je edinstvena in posebna – to velja tudi za naše sestavine in naša seruma. NIVEA strokovnjaki so ju razvili v skladu z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. Njuna ultralahka formula združuje vlažilni negovalni kompleks z izbrano aktivno sestavino. 

 

*vključno z vodo

hijaluron

PROFESIONALNI SERUM NIVEA CELLULAR HYALURON ZA ZMANJŠANE GUBE

Hialuron izboljšuje naravno sposobnost zadrževanja vlage v koži. Zahvaljujoč različnim dolgoverižnim hialuronskim kislinam je koža učinkovito preskrbljena z vlago. Naša formula s čisto hialuronsko kislino nudi občutek svežine že po prvem nanosu, po 7 dneh pa je koža bolj napeta in gladka. Za vidno bolj polno kožo zdravega videza. 

negovalni kompleks phyto retinol

PROFESIONALNI SERUM NIVEA CELLULAR PHYTO RETINOL ZA ENAKOMERNEJŠO POLT

Phyto Retinol je posebej blaga, rastlinska alternativa retinolu. Pridobiva se iz Bidens pilose, dragocene naravne sestavine, podobne retinolu, ki jo koža izredno dobro prenaša. V naši formuli smo jo združili z izbranimi negovalnimi sestavinami. Že po prvem nanosu je videz por in nepravilnosti zmanjšan, koža pa bolj gladka. Po 7 dneh je koža enakomernejša in sijočega, zdravega videza.

profesionalni serumi NIVEA

VAŠA NEGOVALNA RUTINA, KI DELUJE ŽE PO PRVI UPORABI

profesionalni serumi NIVEA

1. ČIŠČENJE: Kožo najprej temeljito očistite zjutraj in zvečer.
2. SERUM: Nekaj kapljic seruma nanesite na obraz, vrat in dekolte. Ultralahka tekstura se izredno hitro in učinkovito vpije v kožo ter jo pripravi na nadaljnjo nego. Priporočamo uporabo serumov zjutraj in zvečer. Kombinirate ju lahko po želji.
3. NEGA: Takoj po uporabi seruma nanesite dnevno oz. nočno kremo. Priporočamo uporabo dnevne kreme z zaščitnim faktorjem.

INTERVJU S STROKOVNJAKINJO

ODGOVORI EKSKLUZIVNO IZ NIVEA ODDELKA ZA RAZISKAVE

Naša nova profesionalna seruma NIVEA CELLULAR sta edinstvena kombinacija učinkovite nege in visokokoncentriranih aktivnih sestavin. Preberite intervju z dr. Janino Nizet iz NIVEA oddelka za raziskave in razvoj.

 

PO ČEM SE SERUM RAZLIKUJE OD DNEVNE KREME?

Serumi imajo zelo lahko teksturo, zahvaljujoč svoji posebni formuli pa vsebujejo visoke koncentracije aktivnih sestavin. Kože ne obtežijo in so odlična dopolnitev vsakodnevne negovalne rutine kože – tako kot naša profesionalna seruma NIVEA Cellular.

KAKO LAHKO S SERUMOM POSKRBIMO ZA DODATNO NEGO?

Naša profesionalna seruma NIVEA Cellular združujeta vlažilne sestavine z negovalnimi olji. V naši novi, ultralahki negovalni formuli smo uporabili visoko koncentrirane aktivne sestavine, kot sta hialuronska kislina in Phyto Retinol. Tako vam nova seruma nudita dodatno nego za bolj mladostno in naravno sijočo kožo. 

ALI STA NOVA SERUMA PRIMERNA ZA VSE TIPE KOŽE?

Da, naša seruma sta primerna za normalno, suho in mešano kožo. 

LAHKO SERUMA KOMBINIRAM S KATERO KOLI DRUGO NEGO KOŽE?

Glede na to, da imata seruma izredno lahko teksturo in se hitro vpijeta v kožo, sta popolna dopolnitev vaše običajne nege kože. Profesionalni serum NIVEA Cellular kožo odlično pripravi na nadaljnjo nego.

LAHKO IZMENIČNO UPORABLJAM RAZLIČNE SERUME?

Serume lahko po želji kombinirate. Zjutraj in zvečer jih nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte, nato pa nadaljujte z izbrano dnevno ali nočno nego.

STA PROFESIONALNA SERUMA NIVEA CELLULAR PRIMERNA ZA DOLGOTRAJNO UPORABO, ALI OBČASNO, KOT TRETMA?

Vsaka koža je drugačna in ima posebne potrebe – temu je prilagojena tudi uporaba naših serumov. Seruma namreč nudita takojšen učinek, najboljši rezultati pa bodo vidni po dolgotrajnejši uporabi. Ker sta seruma namenjena redni uporabi, ju lahko brez težav uporabljate dlje časa. 

NAM ZAUPATE ŠE KAKŠEN DODATEN NASVET ZA UPORABO SERUMOV?

Izbrani serum nanesite na kožo zjutraj in zvečer, po vaši vsakodnevni rutini čiščenja. Počakajte, da se serum dobro vpije. Nato priporočam uporabo vaše izbrane dnevne ali nočne kreme. Čez dan priporočam uporabo dnevne kreme z zaščitnim faktorjem.

Nagradna igra

TESTIRAJTE PROFESIONALNI SERUM NIVEA CELLULAR

Nagradna igra je zaključena. Preverite, ali ste med 20 srečnicami, ki bodo med prvimi preizkusile profesionalni serum NIVEA Cellular za mladosten videz in naraven sijaj vaše kože.

Podrobnosti nagradne igre najdete v Pravilih in pogojih sodelovanja