Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

labellino-balzam-za-ustnice-header-image

Zaljubi se v Labellino

Trendi nega ustnic v novih okusih!
Novi Labellino

Odkrij nove okuse!

Watermelon & Pomegranate ter Labellino Raspberry & Red Apple že poznaš. Zdaj pa lahko svoje ustnice razvajaš še s slastnimi novimi okusi: nežnim Shine & Sparkle, tropskim Labellino Coconut Water & Aloe Vera in eksotičnim Grapefruit & Maracuja. Vprašanje je le, ali se boš lahko odločila za enega ali boš preprosto morala imeti kar vse tri?
      

 

Verjameš v ljubezen na prvi dotik? Zahvaljujoč negovalnemu jedru lahko intenzivno Labello nego zdaj naneseš z enim samim potegom. Svojim ustnicam z vsako uporabo podariš enkratne negovalne trenutke in uživaš v popolni negi v vsakem trenutku dneva!

Ne glede na letni čas boste z Labellino Watermelon & Pomegranate vedno uživali v sočnem okusu poletja! Ali sploh obstaja boljša dišeča podlaga za nepozabne avanture?

 

Labellino Coconut Water & Aloe Vera razvaja prav vse čute! Ustnice dolgotrajno navlaži, zapelje čute s čudovitim vonjem in očara z nežnim leskom. Kaj še čakaš?

 

Z Labellino Raspberry & Red Apple je dobra volja zagotovljena! Z vsakim potegom uživaj v nežni negi in si posladkaj dan s sadnim vonjem po malinah in rdečem jabolku.

Vedno s tabo

SOČEN, ZABAVEN, NEGOVALEN

Labellino je omamnega okusa, zabaven in tako ljubek, da se mu preprosto ni mogoče upreti!

#mojLabellino

Pokaži nam svoje Labellino trenutke

Pridruži se klubu Labellino ljubiteljic tako da svoje fotke označiš s #mojLabellino!