Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

labellino-balzam-za-ustnice-header-image

Zaljubi se v Labellino

Trendi nega ustnic v 3 novih okusih!
Novi Labellino

Odkrij 3 nove okuse!

Labellino Fresh Mint in Labellino Raspberry & Red Apple že poznaš. Zdaj pa lahko svoje ustnice razvajaš še s slastnimi novimi okusi: sadnim Labellino Blueberry & Cherry Blossom, tropskim Labellino Coconut Water & Aloe Vera in zapeljivim Labellino Vanilla Cakepop. Vprašanje je le, ali se boš lahko odločila za enega ali boš preprosto morala imeti kar vse?

 

Verjameš v ljubezen na prvi dotik? Zahvaljujoč negovalnemu jedru lahko intenzivno Labello nego zdaj naneseš z enim samim potegom. Svojim ustnicam z vsako uporabo podariš enkratne negovalne trenutke in uživaš v popolni negi v vsakem trenutku dneva!

 

Svež ali saden vonj? Z Labellino Blueberry & Cherry Blossom se ti ni treba odločiti. Sadni vonj po svežih borovnicah smo združili z nežnim dotikom češnjevih cvetov.

 

Enkrat ga preizkusiš in za vedno te bo zapeljal! Labellino Vanilla Cakepop ne blesti le zaradi svoje zlate embalaže. Zahvaljujoč nežnemu vonju vanilije bo vsak nanos na tvojih ustnicah zmagovalen.

 

Labellino Coconut Water & Aloe Vera razvaja prav vse čute! Ustnice dolgotrajno navlaži, zapelje čute s čudovitim vonjem in očara z nežnim leskom. Kaj še čakaš?

 

Z Labellino Raspberry & Red Apple je dobra volja zagotovljena! Z vsakim potegom uživaj v nežni negi in si posladkaj dan s sadnim vonjem po malinah in rdečem jabolku.

 

Si za malce osvežitve? Privošči si jo z Labellino Fresh Mint! Vonj po hladni, sveži meti te bo osvežil, medtem, ko bodo tvoje ustnice dolgotrajno navlažene in negovane.

Vedno s tabo

SOČEN, ZABAVEN, NEGOVALEN

Labellino je omamnega okusa, zabaven in tako ljubek, da se mu preprosto ni mogoče upreti!

#mojLabellino

Pokaži nam svoje Labellino trenutke

Pridruži se klubu Labellino ljubiteljic tako da svoje fotke označiš s #mojLabellino!