labellino-balzam-za-ustnice-header-image
Vedno s tabo

Spoznaj Labellino

Labellino je omamnega okusa, zabaven in tako ljubek, da se mu preprosto ni mogoče upreti!

 

Končno je nedelja! Vsi vemo, da bi najraje poležavala v postelji do večera, ampak si prijateljicam obljubila, da boste preizkusile tisti novi lokalček v centru, kjer imajo najbolj slastne tortice v mestu. Seveda boste naredile vrsto kul fotk za Instagram, na katerih pa nikakor ne sme manjkati tvoj Labellino!

 

Včasih si preprosto moramo ukrasti trenutek ali dva le zase. Naj bo to nekaj pomirjujočih uric v kadi, polni mehurčkov, branje knjige ob skodelici najljubšega čaja ali pa brezskrben sprehod ob sončnem zahodu – prav ti mali trenutki so tisti, ki nahranijo dušo. Poskrbi tudi za svoje ustnice in nanje nanesi Labellino, ki jim nudi dolgotrajno nego, hkrati pa jih naredi zdrave in neustavljivo mehke!

 

Imaš tremo pred prvim zmenkom? Brez panike, Labellino je s tabo! Nanesi ga na ustnice namesto šminke in se prepusti njegovi svilnati, zapeljivi teksturi, ki bo takoj dvignila tvojo samozavest. Pst, v primeru, da se zgodi vajin prvi poljub, boš brez skrbi. Tvojim ustnicam se namreč ne bo mogoče upreti, saj prav nič ni tako seksi kot negovane in sočne ustnice!

Nagrajenci

Nagradna igra je zaključena

Hvala za sodelovanje! Tukaj odkrij imena 50 nagrajencev, ki prejmejo ekskluzivni Labellino paket.
ODKRIJ NAGRAJENCE
Novi Labellino

Odkrij Labellino okuse

#mojLabellino

Pokaži nam svoje Labellino trenutke

Pridruži se klubu Labellino ljubiteljic tako da svoje fotke označiš s #mojLabellino!