NOVO! LABELLO CRAYON

INOVACIJA

WOW, KONČNO JE TU!

Če si si kdaj želela negovalni balzam z barvo šminke, se boš zaljubila v Labello Crayon! Edinstvena formula brez mineralnih olj se stopi na ustnicah in jim podari živahen odtenek. Koralen ali vijoličen? Kateri Labello Crayon boš najprej preizkusila?

Res je tukaj: prvi Labello izdelek za ličenje! Balzam za ustnice Labello Crayon imate lahko vedno pri roki, za razliko od šminke pa ga zaradi priročne oblike zlahka nanesete tudi brez ogledala. Če si želite bolj intenzivne barve, samo dodajte še en sloj. Uživajte v mikavni barvi in dolgotrajni negi ustnic z 2 trendi odtenkoma - Coral in Black Cherry. Katerega boste najprej preizkusili? 💋

Nova formula
Labello Crayon vsebuje izboljšano formulo brez mineralnih olj, za kar 24-urno nego.

Naravne negovalne sestavine
Intenzivni barvni pigmenti poskrbijo za sijočo barvo, medtem ko naravne sestavine, kot so avokadovo olje, jojobino olje in čebelji vosek, takoj navlažijo ustnice.  

 

Kateri odtenek je čisto tvoj? 💋


NASVETI ZA LEPE USTNICE

SI ŽELITE ČUDOVITIH USTNIC? SEVEDA!

Že imate najljubši Labello?

Kateri okusi vas najbolj privlačijo - sadni, eksotični ali klasični? Preverite našo pisano ponudbo in izberite svoj novi najljubši Labello!

Kako ohraniti ustnice zdrave?

Če ustnice dobro in redno negujete ter jih ohranjate navlažene, ne bodo le videti lepe in zdrave, temveč bodo takšne tudi v resnici.