Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Labello Crayons

VELIKA NAGRADNA IGRA

Reši test in osvoji ekskluzivno ELFS kozmetično torbico & Labello Crayon!
Inovacija

WOW, KONČNO JE TU!

Če si si kdaj želela negovalni balzam z barvo šminke, se boš zaljubila v Labello Crayon! Edinstvena formula brez mineralnih olj se stopi na ustnicah in jim podari živahen odtenek. Rdeč, koralen ali vijoličen? Kateri Labello Crayon boš najprej preizkusila?

Labello Crayons 3 odtenki

Res je tukaj: prvi Labello izdelek za ličenje! Balzam za ustnice Labello Crayon imate lahko vedno pri roki, za razliko od šminke pa ga zaradi priročne oblike zlahka nanesete tudi brez ogledala. Če si želite bolj intenzivne barve, samo dodajte še en sloj. Uživajte v mikavni barvi in dolgotrajni negi ustnic s 3 trendi odtenki - Coral, Black Cherry in Poppy Red. Katerega boste najprej preizkusili? 💋

Nova formula
Labello Crayon vsebuje izboljšano formulo brez mineralnih olj, za kar 24-urno nego.

Naravne negovalne sestavine
Intenzivni barvni pigmenti poskrbijo za sijočo barvo, medtem ko naravne sestavine, kot so avokadovo olje, jojobino olje in čebelji vosek, takoj navlažijo ustnice.  
 
O nagradni igri

KAJ TVOJA TORBICA POVE O TEBI?

Ah, te ženske torbice. Nepogrešljivi modni dodatek s čarobnimi močmi, v katerem se izgubijo tiste stvari, ki jih najbolj potrebujemo in najdejo tiste, ki jih že dolgo pogrešamo. Te zanima, kaj vsebina tvoje torbe pove o tvoji osebnosti? Reši kviz! 30 srečnih izžrebank bo osvojilo ELFS kozmetično torbico in Labello Crayon!

Nagradna igra traja od 27. 11. do 18. 12. 2018.

Ne pozabite prebrati pravil sodelovanja v nagradni igri.

Labello Crayon nagradna igra

Nagradna igra

OSVOJI NAGRADO!

Odgovori na 5 zabavnih vprašanj in bodi med 30 srečnicami, ki bodo osvojile ELFS kometično torbico in Labello Crayon!
Nasveti za lepe ustnice

SI ŽELITE ČUDOVITIH USTNIC? SEVEDA!

Že imate najljubši Labello?

Labello nega ustnic

Kateri okusi vas najbolj privlačijo - sadni, eksotični ali klasični? Preverite našo pisano ponudbo in izberite svoj novi najljubši Labello!

Kako ohraniti ustnice zdrave?

Labello nega ustnic

Če ustnice dobro in redno negujete ter jih ohranjate navlažene, ne bodo le videti lepe in zdrave, temveč bodo takšne tudi v resnici.