slovenski obraz linije

OSVOJITE LETNO ZALOGO IZDELKOV NIVEA CELLULAR LUMINOUS!

Vprašali smo vas, zakaj vas je naša priljubljena linija navdušila in ponudili enkratno priložnost za osvojitev ekskluzivne nagrade ter laskavega naziva - slovenski obraz linije.

range

ODLIČNE NAGRADE

Ne le, da smo za naše finalistke pripravili super komplete za dnevno nego, temveč sta 2 izbrani finalistki poleg tega osvojili nepozabno izkušnjo – snemanje v Ljubljani v vlogi slovenskega obraza linije Cellular LUMINOUS630. Za povrh smo jima podarili še celoletno zalogo priljubljenih izdelkov.

Seznam nagrajenk obeh krogov nagradnega natečaja lahko najdete na tej povezavi.

NAGRADA ZA 20 FINALISTK

Med vsemi sodelujočimi smo 20 izbrank, ki so nas prepričale z opisom svoje izkušnje z našimi izdelki in nam poslale svojo fotografijo, nagradili z NIVEA Cellular LUMINOUS630 kompletom za dnevno nego.

DODATNA NAGRADA

EKSKLUZIVNA GLAVNA NAGRADA

Ker smo si želeli naše finalistke čim bolje spoznati ter jih videti in slišati, smo jih po izboru prosili, da posnamejo še kratek filmček, v katerem nam zaupajo, zakaj bi prav one morale postati slovenski obraz linije NIVEA Cellular LUMINOUS630 in poleg tega osvojiti še letno zalogo izdelkov.

GLAVNA NAGRADA
Delite svojo izkušnjo

ZAKAJ SO VAS NAŠI IZDELKI PREPRIČALI

Po zaključku prvega kroga, 21. 7. 2022, smo izbrali 20 finalistk, ki so prejele komplet za dnevno nego. Hkrati smo jih pozvali, da nam pošljejo še svoj videoposnetek, v katerem jih bomo lahko še bolje spoznali. Po zaključku drugega kroga smo izbrali 2 finalistki, ki sta nas najbolj prepričali in tako osvojili ekskluzivno glavno nagrado – laskavi naziv "Slovenski obraz linije LUMINOUS630" ter letno zalogo priljubljenih izdelkov

slika ženske, ki se snema s telefonom

Prvi krog nagradnega natečaja je trajal od 1. 7. do 21. 7. 2022. Drugi krog nagradnega natečaja je trajal od 5. 8. do 14. 8. 2022.

Preberite pravila sodelovanja.