slovenski obraz linije

OSVOJITE LETNO ZALOGO IZDELKOV NIVEA CELLULAR LUMINOUS!

Povejte nam, zakaj vas je naša priljubljena linija navdušila in morda osvojite ekskluzivno nagrado.

range


Super priložnost

POSTANITE SLOVENSKI OBRAZ LINIJE LUMINOUS

Nina je ena od milijona žensk po vsem svetu, ki so jih navdušili izdelki NIVEA Cellular LUMINOUS630. Ste med njimi tudi vi? Potem iščemo prav vas! Zaupajte nam, zakaj so vas naši izdelki z revolucionarno sestavino LUMINOUS630® prepričali, mi pa vam ponujamo enkratno priložnost, da osvojite ekskluzivno nagrado in postanete slovenski obraz linije.
Kako sodelujem?

Kako lahko sodelujete?

Prvi krog nagradnega natečaja je zaključen! Na podlagi prejetih fotografij in opisov smo izbrali 20 finalistk in jih nagradili s super nagrado – kompletom za nego obraza LUMINOUS630.

⭐ V drugem krogu bomo vse izbrane finalistke pozvali, da nam pošljejo še kratek videoposnetek, da jih bomo lahko bolje spoznali, in nato izbrali največ 3, ki bodo postale slovenski obraz linije LUMINOUS630 in osvojile letno zalogo izdelkov. 

ODLIČNE NAGRADE ŽE ČAKAJO 

Ne le, da smo za naše finalistke pripravili super komplete za dnevno nego, temveč lahko poleg tega osvojite nepozabno izkušnjo – en dan lahko preživite kot profesionalni modeli na snemanju v Ljubljani! Prepustite se izkušenim rokam vizažista in sledite navodilom modnega fotografa ter postanite naš obraz linije Cellular LUMINOUS630. Za povrh vam bomo podarili še celoletno zalogo vaših priljubljenih izdelkov.


NAGRADA ZA 20 FINALISTK

Med vsemi sodelujočimi smo 20 izbrank, ki so nas prepričale z opisom svoje izkušnje z našimi izdelki in nam poslale svojo fotografijo, nagradili z NIVEA Cellular LUMINOUS630 kompletom za dnevno nego. Seznam vseh finalistk, torej nagrajenk prvega kroga nagradnega natečaja, lahko najdete na tej povezavi.

DODATNA NAGRADA

EKSKLUZIVNA GLAVNA NAGRADA

Ker želimo naše finalistke čim bolje spoznati ter videti in slišati, jih bomo po izboru prosili, da posnamejo še kratek filmček, v katerem nam zaupajo, zakaj bi prav one morale postati slovenski obraz linije NIVEA Cellular LUMINOUS630 in poleg tega osvojiti še letno zalogo izdelkov.

GLAVNA NAGRADA

Delite svojo izkušnjo

ZAUPAJTE NAM, ZAKAJ SO VAS NAŠI IZDELKI PREPRIČALI

Po zaključku prvega kroga, 21. 7. 2022, smo izbrali 20 finalistk, ki so prejele komplet za dnevno nego. Hrkati smo jih pozvali, da nam pošljejo še svoj videoposnetek, v katerem jih bomo lahko še bolje spoznali, ter se tako potegujejo za glavno nagrado – slovenski obraz linije LUMINOUS630.

slika ženske, ki se snema s telefonom

Prvi krog nagradnega natečaja je trajal od 1. 7. do 21. 7. 2022. Drugi krog nagradnega natečaja traja od 5. 8. do 14. 8. 2022.

Preberite pravila sodelovanja.

2. krog nagradnega natečaja

OSVOJITE EKSKLUZIVNO NAGRADO

Obrazec je namenjen 20 finalistkam, ki smo jih naknadno pozvali, da nam pošljejo še svoj videoposnetek, da jih bomo bolje spoznali.

PRIJAVITE SE IN SODELUJTE!

Za sodelovanje vas prosimo, da se najprej prijavite v svoj NIVEA profil oz. se registrirate, če profila nimate. Tako boste lahko sodelovali v vseh nagradnih igrah in dostopali do vseh ekskluzivnih vsebin. Nadaljuj