NIVEA MICELLAIR® SKIN BREATHE EXPERT

POPOLN MAKE-UP SE ZAČNE IN KONČA S TEMELJITIM ČIŠČENJEM KOŽE

Inovacija

DOLGO OBSTOJEN MAKE-UP? SEVEDA!

Rdeča ali roza šminka, mačje obrobljene ali naravno osenčene oči? Popoln make-up je stvar okusa! Pot do njega pa se začne s temeljitim čiščenjem kože. 

Enakomerna in gladka koža je prvi korak na poti do dolgo obstojnega make-upa. Zato smo razvili čistilni gel NIVEA MicellAIR® Expert za uporabo pred ličenjem z drobci pilinga, ki vašo kožo očisti, zgladi in pripravi za nanos ličil. 

Primeren je tudi za občutljivo kožo in vsakdanjo uporabo.

Čistilni gel

PRAVA ČAROVNIJA

MicellAIR kompleks
Kompleks MicellAIRⓇ nežno očisti kožo, odstrani sebum in nečistoče, ki se na koži naberejo ponoči.
MicellAIR Expert - mlečna kislina
Mlečna kislina in piling delci naravnega izvora nežno odstranjujejo mrtve kožne celice in čistijo pore.

ČISTILNI GEL Z DROBCI PILINGA

Za popoln in dolgo obstojen make-up je pomembno, da je vaša koža popolnoma očiščena! Čistilni gel NIVEA MicellAIRⓇ Expert za uporabo pred ličenjem z drobci pilinga naravnega izvora in mlečno kislino odstrani sebum in nečistoče. Koža je po uporabi čista in gladka.
zmočite obraz
Način uporabe:
1. Zmočite obraz z vodo!
vmasirajte gel v kožo
Način uporabe:
2. S krožnimi gibi nežno vmasirajte gel v kožo, pri čemer se izogibajte področja okoli oči.
sperite gel z vodo
Način uporabe:
3. Čistilni gel sperite z vodo.
nanesite ličila
Način uporabe:
4. Nanesite kremo za nego obraza, nato pa obraz po želji naličite in uživajte v popolnem videzu!

Micelarna voda

MICELARNA VODA NIVEA MICELLAIRⓇ EXPERT ZA VODOODPORNA LIČILA

Učinkovita kombinacija kompleksa MicellAIRⓇ in izvlečka črnega čaja deluje kot magnet in učinkovito odstranjuje tako vodoodporna kot dolgo obstojna ličila ter maskaro in šminko, brez draženja kože.
Odkrijte inovacijo

0 % sledi* - temeljito odstrani ličila, za seboj ne pušča nobenih sledi ali neprijetnega občutka na koži.

 

* Ličil in mastnih ostankov; z izjavo se strinja 89 % udeleženk enotedenskega testiranja, v katerem je sodelovalo 100 žensk.

izvleček črnega čaja
Odkrijte inovacijo
Izvleček črnega čaja - ima protivnetne lastnosti, je naravni antioksidant s pozitivnim učinkom na metabolizem kožnih celic.
NIVEA Miceallair expert
Odkrijte inovacijo
Odstrani vodoodporna ličila - hitro in učinkovito. Vodoodporno maskaro in dolgo obstojna ličila odstranite z eno samo potezo, brez vidnih sledi.
miceallair expert
Prednosti

UČINKOVITO ODSTRANITE LIČILA IN OČISTITE OBRAZ

Radi preizkušate različne trende v ličenju? Potem potrebujete popoln nadzor nad svojimi ličili v vsakem trenutku, tudi pri njihovem odstranjevanju.
NIVEA miceli - shema
Odstranite ličila s pomočjo micelov

1. Kaj so miceli?

Miceli so mikroskopske molekule, ki imajo sposobnost, da nase vežejo vodo in maščobo. Na ta način lahko odstranijo vodotopno in v maščobi topno umazanijo.
NIVEA miceli so kot magnet
Odstranite ličila s pomočjo micelov

2. Miceli delujejo kot magnet

Miceli ujamejo delce umazanije v svoje jedro, zato jih lahko lažje odstranite, brez drgnjenja in draženja kože. Zunanji del micela se kot magnet drži površine blazinice vate, na katero ste nanesli micelarno vodo.
Odstranite ličila s pomočjo micelov

3. Enostavno in nežno čiščenje

Zaradi svojega nežnega, a hkrati zelo učinkovitega načina delovanja, se lahko micelarni izdelki uporabljajo tudi na občutljivih delih obraza - v eni potezi do čiste in negovane kože, brez drgnjenja in dodatnega izpiranja.


Strokovnjak razkriva

PROFESIONALNO ČIŠČENJE DOLGO OBSTOJNIH LIČIL IN BLAGA NEGA OBRAZA

Luis Carbajal iz oddelka za raziskave in razvoj NIVEA izdelkov za čiščenje obraza odgovarja na najpomembnejša vprašanja v zvezi z inovativnimi izdelki iz linije NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT.
NIVEA luis carbajal
Luis Carbajal, raziskave in razvoj NIVEA izdelkov za čiščenje obraza.

Kaj naredi linijo NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT tako edinstveno?

Izdelki za čiščenje obraza NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT učinkovito odstranjujejo tudi dolgo obstojna in vodoodporna ličila, medtem ko negujejo in hranijo kožo. 30 % žensk med 25. in 44. letom uporablja več kot 9 izdelkov za ličenje*, zato potebujejo izdelke za čiščenje obraza, ki se popolnoma ujemajo z njihovimi make-up navadami. Za njihove potrebe smo ustvarili profesionalno linijo NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT.

Kakšne so prednosti micelarne tehnologije?

Miceli učinkovito čistijo in negujejo kožo. Njihovo jedro raztaplja maščobe, ovoj pa vpija vodo.Nečistoče, odvečni sebum in ličila se nežno odstranijo s kože in zbirajo okoli jedra micela. Zahvaljujoč svojemu ovoju, miceli hkrati z nečistočami ostanejo na bombažni blazinici. Koža je zaščitena pred draženjem saj dodatno drgnjenje in izpiranje ni potrebno.

Po čem se izdelki NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT razlikujejo od ostalih izdelkov NIVEA?

Po kombinaciji aktivnih sestavin za čiščenje kože in izvlečku črnega čaja - antioksidanta, znanega po svojih pomirjujočih lastnostih. Učinkovita formula temeljito odstrani dolgo obstojna in vodoodporna ličila z obraza, oči in ustnic, za seboj pa ne pušča mastnih sledi. Hkrati neguje področje okoli oči in občutljive trepalnice.

NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT izboljša absorbcijo kisika v koži. Zakaj je to pomembno?

Znanstvene raziskave potrjujejo, da ima povečana vsebina kisika pozitiven učinek na kožo saj spodbuja dihanje in proizvodnjo energije v celicah. S testiranjem smo dokazali, da koža po uporabi izdelkov NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT vpije več kisika. To je znak temeljito očiščene kože, brez sledi in ostankov izdelka. Rezultat je čista, negovana in zdrava koža.**

Ali obstajajo izdelki, ki so namenjeni prav odstranjevanju vodoopornih ličil?


Da, seveda. NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT dvofazna micealrna voda, zahvaljujoč formuli s suhimi olji, nežno in učinkovito odstrani vodoodporna in dolgo obstojna ličila, na koži pa ne pišča sledi. Čistilni robčki NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT odstranijo vodoodporna ličila z obraza in maskaro s trepalnic hitro in učinkovito.

*Vir: Lightspeed GMI / Mintel, US, 1,038 uporabnice interneta v starosti nad 18 let.

** Testirano in vitro.


Dodatni nasveti

PREBERITE TUDI ...

Z negovano kožo, edinstvenim stilom in lepo frizuro, postane vsaka ženska nepremagljiva. Preberite več v naših člankih!
Urban skin

NIVEA Urban Skin Detox - odlična izbira za mestna dekleta

Uživajte v mestnem življenju in hkrati poskrbite za svojo kožo! Izdelki NIVEA Urban Skin Detox ščitijo vašo kožo pred škodljivimi vplivi urbanega življenja.
Urbana moda

Urbana moda - naj mesto postane vaša modna brv

Predstavljamo vam oblačila in modne dodatke, s katerimi boste vedno videti čudovito, ne glede na to, kje ste - v pisarni, med nakupovanjem, ali na pijači s prijateljico.