NIVEA ČISTILNO OLJE

Odkrijte nov način čiščenja obraza!

Inovacija

Od vsakdanje rutine do lepotnega rituala

Kako lahko vsakdanje čiščenje obraza spremenite v pravo doživetje?

Z novimi NIVEA čistilnimi olji, ki imajo presenetljivo moč - vsakdanjo rutino čiščenja obraza spremenijo v prav posebno razvajanje! Z revolucionarno formulo, ki združuje učinkovitost dragocenega olja z nežnostjo čistilnega mleka. Tako zlahka odstranijo nečistoče in celo vodoodporna ličila. Za popolnoma čisto, svilnato gladko in mehko kožo, ne glede na vaš tip kože.

Kdo pravi, da čiščenje obraza ne more biti doživetje?


Tehnologija

Učinkovito čiščenje, ki je nežno do vaše kože

NIVEA čistilna olja smo obogatili z dragocenimi naravnimi olji, ki učinkovito, a nežno očistijo kožo obraza. Nanos je povsem enostaven. Olje preprosto vmasirajte v suho kožo obraza. Tako boste s kože odstranili vsakdanje nečistoče, sebum in celo vodoodporna ličila. Ko pa boste olju dodali malce vode, se bo spremenilo v negovalno mlečno teksturo, ki kožo očisti, hkrati pa jo naredi svilnato gladko in mehko.

Ne glede na to, ali je vaša koža normalna, suha ali občutljiva, za vas imamo nov lepotni ritual, ki ga preprosto morate preizkusiti.

Za vsak tip kože

Za normalno kožo

 • Vlažilno čistilno olje.
 • Odlična izbira za normalno kožo.
 • Z naravnim kokosovim oljem.
 • Za voljno in navlaženo kožo.

Za suho kožo

 • Hranilno čistilno olje.
 • Ustvarjeno za suho kožo.
 • Z naravnim makadamijevim oljem.
 • Za mehko in negovano kožo.

Za občutljivo kožo

 • Pomirjajoče čistilno olje.
 • Primerno za občutljivo kožo.
 • Z naravnim oljem grozdnih pečk.
 • Za nežno in pomirjajoče čiščenje.


Čiščenje

4 koraki do čiste in lepe kože

Sledite preprostim navodilom za uporabo NIVEA čistilnega olja.

Ste pripravljeni?

 1. Iztisnite 1–2 brizga čistilnega olja v čiste in suhe dlani.
 2. Nežno ga vmasirajte v suho kožo obraza, pri čemer imejte oči zaprte.
 3. Zdaj dodajte vodo in opazujte, kaj se bo zgodilo – olje se bo spremenilo v negovalno mlečno teksturo.
 4. Temeljito sperite obraz z vodo in uživajte v čisti, svilnato gladki ter mehki koži.

Kdaj je potrebno očistiti kožo?

Zvečer

Imate za seboj dolg dan? Torej je čas, da se sprostite, očistite svoj obraz in prepustite razvajanju. Naj NIVEA čistilno olje nežno odstrani nečistoče in ličila, medtem ko se dan počasi umirja.

 

Zjutraj

Je že jutro? Začnite dan z nasmehom in NIVEA čistilnim oljem. Uživajte v čudovitem občutku brezhibno čiste in svilnato gladke kože. Za dobro jutro in še boljši dan.

Kadarkoli

Končno si lahko vzamete nekej trenutkov samo zase. Zdaj je pravi čas, da svojo vsakdanjo rutino čiščenja obraza spremenite v razvajajoč ritual. Z NIVEA čistilnim oljem.


Strokovnjak odgovarja

VSE, KAR MORATE VEDETI O ČISTILNIH OLJIH

KAJ JE ČISTILNO OLJE IN KAKO DELUJE?

Čistilno olje nežno, a učinkovito odstranjuje ličila, nečistoče in sebum. Ne le, da kožo vlaži, temveč deluje tudi kot topilo, kar pomeni, da zlahka raztopi podobne teksture. Olja so še posebej učinkovita kot topila, saj jih privlačijo druga olja, kot denimo koži lasten sebum (maščoba, ki jo izločajo žleze lojnice) in oljne sestavine ličil. Zato so čistilna olja tako učinkovita pri čiščenju sebuma in ličil, ob tem pa poskrbijo tudi za mehko in negovano kožo.

NIVEA čistilna olja smo ustvarili z namenom, da bi našim kupcem ponudili izdelek za čiščenje, ki je hkrati visoko učinkovit in nežen do kože.

ZA KOGA JE ČISTILNO OLJE PRIMERNO?

Čistilno olje je primerno za vse tipe kože. NIVEA čistilna olja vsebujejo tri različne formule, prilagojene trem tipom kože: z naravnim kokosovim oljem za normalno kožo; z naravnim makadamijevim oljem za suho kožo; in z naravnim oljem grozdnih pečk za občutljivo kožo.

Na splošno pa so vsa čistilna olja primerna za vse, ki si želijo temeljito, a nežno očistiti svojo kožo.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED ČISTILNIMI OLJI IN ČISTILNIMI GELI?

Kljub temu, da se obe vrsti izdelkov za čiščenje spirata z vodo, pa njuna uporaba nudi povsem različno čutno izkušnjo. Poleg tega lahko čistilna olja uporabljate tudi na področju oči.

Nežna tekstura čistilnih olj je ključna za učinkovito čiščenje, saj raztopi ličila in sebum. Hkrati kožo naredi mehko in sijočo, pri čemer podpira njeno naravno vlaženje.

Navdih

Uživajte v življenju!

Naj bo čiščenje kože le eno od povsem običajnih opravil, ki naredijo vaš dan lepši. Najdite navdih tudi v ostalih vsakdanjih opravkih, ki so lahko veliko več kot le to. Čas je, da v svoje življenje vnesete nekaj kreativnosti!

BERITE IN RAZISKUJTE

Katero knjigo berete? Vas je prevzela? Uživajte v vsaki besedi in novem zapletu. Vsaka prebrana knjiga obogati vaše življenje in vam ponudi novo temo, o kateri se lahko na dolgo in široko pogovarjate s prijateljicami. 

PRIDRUŽITE SE IGRI

Ne zadovoljite se z vlogo opazovalca, pokažite, česa ste sposobni! Spremenite svojo običajno progo za tek, pojdite v službo po drugi poti, nasmejte se neznancu. Opazujte, kaj se zgodi, če izstopite iz ustaljenih okvirov.

POJDITE V SLUŽBO PEŠ

Zakaj ne bi, namesto z avtom ali avtobusom, šli v službo peš? In pri tem poslušali živahne glasbe, ob kateri se boste nevede malce zazibali v bokih ali pospešili korak. Narišite si nasmeh na obraz in se prepustite neverjetnim presenečenjem, ki vam jih prinaša nov teden!


Dodatni nasveti

Lepa in negovana koža obraza

Temeljito čiščenje je prvi korak do lepe kože. Nato sledi prava nega. Ste že preizkusili negovalne obarvane blazinice NIVEA Cellular Cushion 3 v 1? Morda pa še niste slišali za obrazno jogo, ki vam ne bo vzela preveč energije, a bo polepšala vašo kožo.
Nimate časa za zahtevno ličenje? Imamo rešitev za čudovito kožo v trenutku! Predstavljamo negovalne blazinice NIVEA Cellular Cushion 3 v 1.

Negovalna blazinica Cellular Cushion 3 v 1

Ste vedeli, da vaš obraz skriva kar 50 različnih mišic, ki potrebujejo redno vadbo? Učvrstite jih s pomočjo našega zabavnega vodiča!

Obrazna joga - vaje za gladko kožo brez gub