Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

NIVEA oljni losjon

Razvajajte svojo kožo in čute

Novost

Prebudite čute in razvajajte kožo

Vzemite si trenutek zase in se razvajajte z novimi oljnimi losjoni

Nežna dišava in dragocena olja v losjonu, ki se hitro vpije in poskrbi za sijočo ter svilnato mehko kožo. Novi NIVEA oljni losjoni negujejo z olji, ki se hitro vpijejo in razvajajo kožo s čutnimi dišavami. Občutite pomlad tudi na vaši koži. Izbirate lahko med štirimi različnimi dišavami: Cherry Blossom & Jojoba Oil, Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil, Cocoa & Macadamia Oil in Orange Blossom & Avocado Oil. Privoščite si trenutek le zase, pridušite luči, prižgite sveče ter se ob zvokih sproščujoče glasbe potopite v svet razvajanja čutov.


nivea-oljna-krema-za roke

NOVO! NIVEA oljni kremi za roke za razvajajočo nego

Sedaj lahko svoje čute prebudite kar med vsakodnevno nego rok! Nežne dišave in dragocena olja smo združili v posebej negovalnih oljnih kremah za roke. NIVEA oljna krema za roke Vanilla & Almond Oil, neguje kožo in čute, roke pa ovije v vonj čutne vanilije in mandljevega olja. Se ne morete upreti omamnemu vonju dehtečih cvetov češnje? Oljna krema za roke NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil, neguje kožo in čute z bogato formulo, ki se hitro vpije. Roke ovije v nežen vonj češnjevih cvetov in jojoba olja ter nudi dolgotrajno nego in do 24 ur globinskega vlaženja. Izberite nego, ki vam je pisana na kožo in si pričarajte aromatični svet dišav vedno in povsod. 

Čudoviti svet aromatičnih dišav

Prepustite se razvajanju omamnih dišav po meri s svojim NIVEA oljnim losjonom.
Kateri je pravi za vas?

Odkrijte kateri NIVEA oljni losjon vam je najbolj pisan na kožo

Romantična duša

romantična-duša-Cherry-blossom

Obožujete pomlad in pastelne barve. Za vas ni življenja brez ljubezni, čustveno se odzivate na vse, kar se dogaja okrog vas. Privlačijo vas nežni, ženstveni cvetlični vonji. Izberite oljni losjon Cherry Blossom & Jojoba Oil z jojobinim oljem, ki vas spomni na dehteče cvetje in sončne dni.

Sladkosnedka

cocoa-NIVEA-oljni-losjon

»Smej se in življenje te bo gledalo nasmejano« je vaš življenjski moto. Vedno odeti v nasmeh, radi se šalite in družite s pozitivnimi ljudmi, slabo voljo pa popravi že košček čokolade. Radi imate slastne vonje, zato je oljni losjon NIVEA Cocoa & Macadamia oil z vonjem kakava pravi za vas!

Zapeljivka

NIVEA-rose-zapeljivka

Ste drzni in pokažete svojo ženstvenost, čuti pa se tudi vaša hudomušna narava. Sledite modi, a veste, da ni vse kar je moderno, tudi pravo za vas. Izbirate čutne cvetlične vonje. Za vas je oljni losjon NIVEA Rose & Argan oil, ki z arganovim oljem in pudrastimi notami razvaja telo in duha.

Ljubiteljica klasike

ljubiteljica-klasike-NIVEA-vanilla-oljni-losjon

Slovite po eleganci in prefinjenem okusu. Ste umirjeni in ne marate sprememb. Živite za male radosti vsakdana. Vsi cenijo vašo uravnoteženost in se radi obrnejo na vas. Oljni losjon NIVEA Vanilla & Almond oil, ki ga sestavlja značilni NIVEA vonj in slastna vanilija, vas popelje na Tahiti.

Avanturistka

Verjamete, da je življenje treba zajemati z veliko žlico, zato se radi prepustite nepozabnim doživetjem. Privlačijo vas malce neobičajni vonji, ki izražajo vašo individualnost. Za vas je prava izbira oljni losjon NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil z dragocenim oljem avokada in vznemirljivim vonjem pomarančnega cveta.
V trenutku napolnite baterije

Privoščite si trenutek le zase

Nasveti za nego telesa

Odkrijte, kako razvajati kožo in čute hkrati