Novost

Prebudite čute in razvajajte kožo

Vzemite si trenutek zase in se razvajajte z novimi oljnimi losjoni

Nežna dišava in dragocena olja v losjonu, ki se hitro vpije in poskrbi za sijočo ter svilnato mehko kožo. Novi NIVEA oljni losjoni negujejo z olji, ki se hitro vpijejo in razvajajo kožo s čutnimi dišavami. Občutite pomlad tudi na vaši koži. Izbirate lahko med štirimi različnimi dišavami: Cherry Blossom & Jojoba Oil, Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil in Cocoa & Macadamia Oil. Privoščite si trenutek le zase, pridušite luči, prižgite sveče ter se ob zvokih sproščujoče glasbe potopite v svet razvajanja čutov.


NOVO! NIVEA oljni kremi za roke za razvajajočo nego

Sedaj lahko svoje čute prebudite kar med vsakodnevno nego rok! Nežne dišave in dragocena olja smo združili v posebej negovalnih oljnih kremah za roke. NIVEA oljna krema za roke Vanilla & Almond Oil, neguje kožo in čute, roke pa ovije v vonj čutne vanilije in mandljevega olja. Se ne morete upreti omamnemu vonju dehtečih cvetov češnje? Oljna krema za roke NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil, neguje kožo in čute z bogato formulo, ki se hitro vpije. Roke ovije v nežen vonj češnjevih cvetov in jojoba olja ter nudi dolgotrajno nego in do 24 ur globinskega vlaženja. Izberite nego, ki vam je pisana na kožo in si pričarajte aromatični svet dišav vedno in povsod. 

Čudoviti svet aromatičnih dišav

Prepustite se razvajanju omamnih dišav po meri s svojim NIVEA oljnim losjonom.
NIVEA oljni losjoni

NIVEA oljni losjoni in kreme za roke

Kateri je pravi za vas?

Odkrijte kateri NIVEA oljni losjon vam je najbolj pisan na kožo

V trenutku napolnite baterije

Privoščite si trenutek le zase

Nasveti za nego telesa

Odkrijte, kako razvajati kožo in čute hkrati

Nagrajenci

KDO JE OSVOJIL OLJNE LOSJONE?

Zbiranje prijav za testiranje NIVEA oljnih losjonov je zaključeno. Hvala za sodelovanje, tukaj preverite ali ste med nagrajenci.
PREVERITE NAGRAJENCE