NOVO! 100 % KOŽI IDENTIČEN Q10

NIVEA linija Q10 POWER EXTRA NOURISHING
Podprite naravno anti-age nego svoje kože.

100 % koži identičen

REVOLUCIJA Q10

Vaša koža je edinstvena. Prav zato si zasluži edinstveno nego, ki je prilagojena njenim potrebam. Linija NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING zdaj vsebuje koencim Q10, ki je 100-odstotno enak tistemu, ki je prisoten v koži. Dragocene formule negujejo kožo in vidno zmanjšajo gube v 4 tednih.

Nove formule vseh izdelkov NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING zdaj vsebujejo izboljšano obliko znanega koencima Q10. Več kot 20 let izkušenj s koencimom Q10 nam je omogočilo, da smo to učinkovito sestavino optimizirali in jo uporabili v še naravnejši in višji kakovosti. To je najčistejša kakovost koencima Q10, ki je trenutno dostopna na trgu.

V svojih izdelkih uporabljamo 100 % koži identičen koencim Q10, ki ga pridobivamo s pomočjo fermentacije s kvasovkami. Fermentacija s kvasovkami je edina naravna možnost, da pridobimo najčistejšo in najvišjo kakovost izdelka.

Prednost: Koencim Q10, pridobljen s to metodo, ima povsem enako strukturo kot Q10, ki ga tvori telo, torej je na voljo v aktivni obliki.

Pridobivanje 100 % koži identičnega koencima Q10

1. KORAK:

Q10 ekstrahiramo iz naravnega kvasa.

Pridobivanje 100 % koži identičnega koencima Q10

2. KORAK:

Q10 očistimo in kristaliziramo.

Pridobivanje 100 % koži identičnega koencima Q10

3. KORAK:

Q10 posušimo, dokler ne dobi svoje končne, dragocene oblike: koži identičen koencim Q10.


Inovacije

NOVO: IZJEMNO BOGATA NEGA ZA SUHO IN ZAHTEVNO KOŽO

Formule nove, izjemno hranilne linije NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING združujejo naravno moč 100 % koži identičnega koencima Q10 in hranilni učinek bio arganovega olja. Dragocena formula 24 ur oskrbuje suho in zahtevno kožo z vlago – zato je linija NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING popoln partner za ženske z zelo zahtevno kožo.

Večnamensko hranljivo olje Q10 POWER EXTRA NOURISHING

 • Večnamensko hranljivo olje Q10 POWER EXTRA NOURISHING vsebuje koži identičen koencim Q10 in naravno arganovo olje. Izdelek ne pušča mastnih sledi in je popoln partner, kadar vaša koža potrebuje posebno hranilno nego.
 • Olje preprosto nanesite neposredno na obraz samostojno ali pa ga v dlani zmešajte s svojo dnevno kremo ali podlago, da izboljšate odpornost kože.
 • 99-odstotno oljno mešanico lahko glede na potrebe kože uporabljate na tri načine:
  1 kapljico za izboljšanje sijaja kože.
  2 kapljici za bogato nego, na primer ponoči.
  3 kapljice za negovalno masko, da koži podarite sijoč in mladostnejši videz.
 

Dnevna krema proti gubam Q10 POWER EXTRA NOURISHING

 • Dnevna krema proti gubam Q10 POWER EXTRA NOURISHING nudi bogato nego za suho in zelo suho kožo.
 • S kombinacijo dveh aktivnih sestavin zelo učinkovito deluje proti staranju kože. Za bolj napeto kožo v 2 tednih in zmanjšanje gub v 4 tednih.
 • Formula s 100 % koži identičnim koencimom Q10 in naravnim arganovim oljem zagotavlja 24-urno vlaženje – za voljno kožo in zdrav videz.
 

Nočna krema proti gubam Q10 POWER EXTRA NOURISHING

 • Nočna krema proti gubam Q10 POWER EXTRA NOURISHING nudi bogato nočno nego za suho in zelo suho kožo.
 • S kombinacijo dveh aktivnih sestavin zelo učinkovito deluje proti staranju kože. Za bolj napeto kožo v 2 tednih in zmanjšanje gub v 4 tednih.
 • Formula s 100 % koži identičnim koencimom Q10 in naravnim arganovim oljem ponoči podpira naraven proces regeneracije kože in jo oskrbi s potrebno vlago.
   
 

Nasveti za uporabo večnamenskega hranljivega olja Q10 POWER EXTRA NOURISHING

1. KORAK: Izberite nego.

Pipeta omogoča natančno doziranje želene količine olja: 1 kapljico za izboljšanje sijaja, 2 kapljici za hranilno nego, 3 kapljice za negovalno masko.

Nasveti za uporabo večnamenskega hranljivega olja Q10 POWER EXTRA NOURISHING

2. KORAK: Nanesite.

Po čiščenju obraza nanesite želeno količino olja na dlan ali neposredno na obraz.

Nasveti za uporabo večnamenskega hranljivega olja Q10 POWER EXTRA NOURISHING

3. KORAK: Vmasirajte.

Olje nežno vmasirajte v kožo na obrazu in vratu. Negovalna formula olja, ki ne masti kože, poskrbi za prijeten občutek – brez lepljivega filma.

Nasveti za uporabo večnamenskega hranljivega olja Q10 POWER EXTRA NOURISHING

NASVET: Zmešajte s kremo.

NIVEA Q10 POWER Multi-Action negovalno olje uporabite samostojno ali zmešajte eno kapljico olja s svojo najljubšo Q10 dnevno kremo. To je idealna nega v hladnejših dneh ali v trenutkih, ko koža potrebuje dodatno nego.


100 % KOŽI IDENTIČEN Q10 ZA VSE TIPE KOŽE

Z izjemno hranilnim negovalnim oljem in dnevno ter nočno kremo za suho in zahtevno kožo je naša linija Q10 bogatejša za tri izdelke. Odslej lahko najdete ustrezen NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING anti-age negovalni izdelek za vsak tip kože.


Nega, prilagojena tipu kože

100 % KOŽI IDENTIČEN KOENCIM Q10 DELUJE V HARMONIJI S KOŽO

Dr. Lara Terstegen z oddelka za raziskave in razvoj pri podjetju Beiersdorf AG odgovarja na najpomembnejša vprašanja glede novih izdelkov NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING proti gubam.

Koencim Q10 v liniji NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING je zdaj 100 % identičen koži. Kaj to pomeni in kakšen učinek ima koži identična formula na mojo kožo?

Vsi izdelki linije NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING zdaj vsebujejo izboljšan in 100 % koži identičen koencim Q10. To je najčistejša kakovost koencima Q10, ki je dostopna na trgu. Je rezultat naravne fermentacije kvasovk. Tako pridobljen Q10 deluje v harmoniji z našo kožo. Koencim Q10, ki nastane s tem naravnim procesom fermentacije, je namreč 100-odstotno enak tistemu, ki ga tvori koža, in lahko razvije svoj optimalni antioksidativni učinek, s tem pa deluje tudi proti procesom staranja kože.

Zakaj sta nova izdelka NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING proti gubam, ki sta bila razvita posebej za suho kožo, tako posebna?

Gre za kvalitativno zelo kakovostno nego, ki je posebej prilagojena potrebam suhe do zelo suhe kože. Nove formule združujejo 100 % koži identičen koencim Q10 in hranilni učinek bio arganovega olja, ki je bogato z maščobnimi kislinami omega-6 in omega-9. Q10 je pridobljen s posebno fermentacijo s kvasovkami in je identičen koencimu Q10, ki je naravno prisoten v koži. Učinkovitost novih formul je bila preizkušena in vitro. Rezultati so pokazali, da imajo anti-age in zaščitni antioksidativni učinek, obenem pa kožo oskrbijo s potrebnimi hranilnimi snovmi. 

Ali lahko podrobneje razložite proces fermentacije s kvasovkami? V kolikšni meri se razlikuje od bakterijske fermentacije?

Pri naravni fermentaciji s kvasovkami nastane trans izomer, ki ima enako obliko kot koencim Q10, ki ga tvori telo. Ta proces fermentacije nudi edinstveno naravno možnost, da pridobimo Q10 čiste, visoke kakovosti. To je trenutno najboljši koencim Q10, ki je na voljo na trgu.

Zakaj formula s koencimom Q10 in arganovim oljem deluje tako optimalno? Kako ščiti pred staranjem kože?

Q10 je zanesljiva, učinkovita sestavina proti staranju kože, saj je ta koencim pomemben sestavni del energijskega metabolizma v kožnih celicah. Nova formula z arganovim oljem poskrbi tudi za boljšo navlažitev kože: okrepi bariero kože, da koža postane voljna in zdravega videza. S skupnim delovanjem obeh aktivnih sestavin formula učinkuje proti znakom staranja kože.

Pogovor z dr. Laro Terstegen, oddelek za raziskave in razvoj, Beiersdorf AG.

Nasveti za nego kože

DODATNI NASVETI ZA LEPO KOŽO

Zavedamo se, da naravnih procesov staranja kože ne moremo zaustaviti, lahko pa jih upočasnimo. Preberite, kako vam pri tem lahko pomagajo izdelki, ki vsebujejo koencim Q10 in ponudite svoji koži dodatno nego z negovalnimi maskami. Poskrbite, da se boste v svoji koži počutili dobro!

Koencim Q10 v kozmetiki – že več kot 20 let

Beiersdorfovi znanstveniki so bili med prvimi, ki so raziskovali učinke Q10 na kožo, in ga na področju izdelkov za nego kože uporabljajo že od leta 1998.

Razvajajte svojo kožo z izbrano masko za obraz

Katera maska za obraz je prava za vašo kožo? Od razstrupljevalne do anti-age maske, izberite tisto, ki ustreza potrebam vaše kože.