POČUTITE SE DOBRO V SVOJI KOŽI

Z losjonom in mlekom za telo NIVEA Q10 bo vaša koža vidno bolj čvrsta in prožna že v 10 dneh!

Q10 Firming

IMEJTE SE RADE!

Vsaka ženska je drugačna in vsaka je lepa na svoj edinstven način. Četudi vaše telo morda ni popolno, ga imejte radi in bodite hvaleženi za vse, kar vsak dan naredi za vas. Predvsem pa je pomembno, da se dobro počutite v svoji koži, kar se bo odražalo tudi navzven. Če vam bodo pri tem vsaj malce pomagali naši izdelki in nasveti, je naš cilj dosežen. Predstavljamo NIVEA inovacijo za aktivne ženske, ki premikate svet – losjon in mleko za telo za bolj čvrsto kožo NIVEA Q10.


Antioksidanti

MOČ Q10 IN VITAMINA C

Losjon in mleko za telo NIVEA Q10 smo obogatili z dvemi močnimi antioksidanti – koencimom Q10 in vitaminom C. Nova, izboljšana formula učvrsti kožo in izboljša njeno prožnost v le 10 dneh. 

Koencim Q10 je molekula, ki jo tvori naše telo. Kot snov, ki daje energijo, pomaga celicam pri rasti, ohranjanju zdravja in obnovitvi. Q10 je tudi močan antioksidant, ki deluje proti prostim radikalom, ki poškodujejo celice na več ravneh.

Vitamin C je znan tudi kot askorbinska kislina. V človeškem telesu sodeluje pri mnogih procesih in je zato ključnega pomena. Kot učinkovit antioksidant varuje kožo pred prezgodnjim staranjem, nujen je za tvorbo kolagena v kožnih celicah. 


SPOZNAJTE LINIJO ZA UČVRSTITEV KOŽE

Za zdravo, mehko, gladko in sijočo kožo telesa je potrebna prava nega. Odkrijte skrivnosti NIVEA izdelkov s kakovostnimi sestavinami, ki vam bodo pomagali na poti do opazno bolj čvrste kože - za učinek, ki ga ne samo občutite, ampak tudi vidite.

LOSJON ZA TELO Q10 ZA ČVRSTO KOŽO

Če iščete izdelek, ki se zelo hitro vpija, je učvrstitveni losjon za telo NIVEA Q10 popolna izbira. Lahka tekstura, obogatena z dvema zelo učinkovitima antioksidantoma: Q10 in vitaminom C, vas ne bo pustila na cedilu niti kadar se vam mudi od doma. Razvajajte svoje čute s svežim vonjem pomaranče in uživajte v čvrstejši koži že po 10 dneh redne uporabe.

Losjon za telo Q10 Firming

MLEKO ZA TELO Q10 ZA ČVRSTO KOŽO

Mleko za telo Q10 opazno izboljša čvrstost in prožnost kože v le 10 dneh. Formula, obogatena z naprednim »energijskim kompleksom«, ki vsebuje koencim Q10, kreatin in L-karnitin ter vitamin C, kožo izdatno navlaži, izrazito suhe predele telesa pa naredi voljne in negovane. Za čudovit občutek na koži, ki polepša vaš dan!

LOSJON ZA TELO Q10 FIRMING + BRONZE

Za čvrsto kožo, ki je videti, kot bi jo poljubilo sonce, izberite losjon za telo NIVEA Q10 Firming + bronze s koencimom Q10. Poleg učinkovitega učvrstitvenega učinka, bo samoporjavitvena formula hkrati poudarila vašo naravno porjavelost, koža pa bo mehka, gladka in sijoča.

Gel proti celulitu Q10 Multipower

Suha koža in celulit? Imamo rešitev - gel proti celulitu Q10 Multipower. Njegova učinkovita formula s koencimom Q10, L-karnitinom in izvlečkom lotosa kožo učvrsti in zmanjša značilni jamičast videz njene površine.

KREMA ZA UČVRSTITEV Q10 MULTIPOWER

Če so vam vaje za zadnjico, noge in trebuh dobro poznane, vas bo zagotovo navdušila tudi krema za učvrstitev NIVEA Q10 MultiPower. Formula s koencimom Q10 in izvlečkom soje poskrbi za intenzivno vlaženje, ki traja ves dan, z redno uporabo pa je koža že po 2 tednih vidno čvrstejša.


Dobro počutje

HARMONIJA TELESA IN DUHA

Ste vedeli, da lahko že 30 minut vadbe dnevno pripomore k bolj oblikovanemu telesu? Poiščite nekaj trenutkov v dnevu in jih izkoristite za vadbo, ob tem ne pozabite tudi na druge rituale, ki negujejo vaš um in dušo.

10 VAJ ZA ZADNJICO, NOGE IN TREBUH

Želite učvrstiti zadnjico, noge in trebuh? Spoznajte 10 učinkovitih vaj, ki vas bodo pripeljale do oblikovanega telesa in napolnile z energijo!

NA POTI DO DOBREGA POČUTJA

Pot do dobrega počutja se začne pri vas samih. Mi pa smo pripravili nasvete, da vas spodbudimo k oblikovanju rutine, ki si jo zaslužite. Brez slabe vesti.