Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

nivea-rice-scrubs-header

NOVO! NIVEA rižev piling za popolno kožo

#MYNEWSCRUBFEEL

Nežno odstrani odmrle celice in poskrbi za krasen videz kože.
100% NARAVNEGA IZVORA

Organski riž in bio sadje

Riž je znan kot odlična naravna sestavina v kozmetičnih izdelkih, saj zaradi svojih nežnih, a učinkovitih piling lastnostih odstrani odmrle kožne celice in koži povrne zdrav, sijoč videz. 🌟 Ravno zato smo nove pilinge obogatili z organskim rižem in bio sadjem, vse sestavine pa so 100% naravnega izvora. Spoznaj slastne pilinge, ki bodo osvežili tvojo dnevno rutino!

trije-razlicni-ucinki-rizev-piling

SPOZNAJ LINIJO

GLOW, SMOOTH, PURIFY

Imaš dovolj grobih, zbadajočih in neučinkovitih pilingov? Čas je, da preizkusiš nekaj novega! Poslovi se od starega pilinga in si privošči prijetno nego z močjo organskega riža in bio sadja ter uživaj v negovani in gladki koži.
DODATNO

PREIZKUSI TUDI

Samo zdrava koža je lepa koža. Preberi naše nasvete za nego in zaščito kože s pomočjo katerih boš imela zavidljiv ten!

Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1

Nimaš časa za zahtevno ličenje? Imamo rešitev za čudovito kožo v trenutku! Predstavljamo negovalne blazinice NIVEA Cellular Cushion 3 v 1. Inovativna negovalna formula koži podari enakomerno, mladostno sijočo polt. Povsem preprosto in brez potrebe za dodatnim nanašanjem ličil.

Linija NIVEA Urban Skin

Edinstvena mešanica sestavin NIVEA Urban Skin Detox linije za nego obraza, je bila zasnovana posebej za boj proti škodljivim učinkom urbanega življenja na vašo kožo.