• Vsi
  • Dnevna krema
  • Gel za obraz
  • Vlažilna krema
  • Vlažilni gel
FILTRIRAJ
Razvrsti
Nega obraza za moške – narejena za moško kožo

Moška koža ima posebne zahteve do izdelkov za nego in njihovega delovanja. Zato se izdelki za nego moške kože razlikujejo od tistih za nego ženske kože. Pa ne le po videzu, temveč predvsem po sestavinah. Torej, prste stran od kreme vaše partnerke! Ne le, da najverjetneje za vašo kožo ne bo učinkovita, temveč je pogosto tudi premastna. Izberite raje nego NIVEA MEN.

Nega obraza za moške – za vse potrebe moške kože

Moška koža je za okoli 15 do 20 odstotkov debelejša od ženske in precej bogatejša z žlezami lojnicami. Rezultat je nagnjenost k pojavu aken in madežev. Izdelki za nego moške kože NIVEA MEN so prilagojeni tej posebnosti. Kožo oskrbijo z vlago in vsebujejo manj olja, tako da ne obremenjujejo por še dodatno.

Nega obraza za moške – za vse tipe moške kože

Moška koža je zelo poraščena. Ta značilnost je še posebej vidna v rasti brade. Brada z okoli 5.000 do 30.000 dlakami zasede približno tretjino obraza. Dlake rastejo tesno ena ob drugi in so obkrožene z žlezami lojnicami. Poživljajoča nega obraza za moške odgovarja teksturi moške kože in je prilagojena učinkom britja. Moška koža vsebuje večjo količino kolagena kot ženska, zato je videti polna in napeta dlje časa. Kljub temu pa začne po 35. letu količina kolagena hitro upadati – včasih celo hitreje kot pri ženskah – in pojavijo se prve gube. Anti-age sestavine v negi za moško kožo obraza poskrbijo za sprostitev in dobro počutje. Nega za moške je učinkovita, če je razvita v skladu z znanstvenimi dognanji. NIVEA se ponaša z leti izkušenj in spremljanjem najnovejšega znanja v dermatologiji, da vam lahko ponudimo napredne izdelke NIVEA MEN, posebej prilagojene potrebam moške kože.