• Vsi
  • Čistilec za obraz
  • Maska in piling za obraz
  • Maska za obraz
  • Micelarna voda
  • Odstranjevalec ličil
  • Pena za čiščenje obraza
  • Potovalna velikost
  • Robčki za čiščenje obraza
  • Tonik za obraz
FILTRIRAJ
Razvrsti

Izdelki za čiščenje normalne in mešane kože

Vašo kožo na obrazu je priporočljivo dvakrat dnevno očistiti z NIVEA čistilnim gelom. Gel zanesljivo očisti in pomaga vzdrževati naravno ravnovesje vlage v koži. Če imate normalno ali suho kožo, razmislite tudi o uporabi čistilnega olja za odstranjevanje ličil in čiščenje kože, z revolucionarno formulo, ki združuje učinkovitost dragocenega olja z nežnostjo čistilnega mleka. Če imate mešano kožo, je za vas primeren tudi čistilni piling. Pilingi odstranijo odvečno maščobo in pri tem ne porušijo naravnega ravnovesja v koži. Čistilni delci očistijo pore in pomagajo preprečevati nastajanje mozoljev na dolgi rok. Ste že preizkusili rižev piling NIVEA z organskim rižem in bio sadjem? 

Čiščenje obraza za suho in občutljivo kožo

Nežno čiščenje je bistvenega pomena za suho in občutljivo kožo. Vaši izdelki za čiščenje morajo biti nežni do kože, zagotoviti ji morajo dovolj vlage in je ne smejo dražiti. Bi radi izvedeli več o izdelkih za čiščenje za občutljivo kožo NIVEA? Micelarne vode so narejene na osnovi micelarne tehnologije. Ta ličila in delce umazanije ujame in jih odstrani brez odvečnega drgnjenja. Z uporabo nežnih čistilnih sredstev zmanjšate rdečico, sprostite občutke zategovanja in negujete suhe predele kože. Čistilno mleko je priporočljivo tudi za suho in občutljivo kožo. Njegova nežna formula pomaga vzdrževati naravno ravnovesje v koži in učinkovito odstranjuje nepravilnosti. Kaj pa, če se vam mudi? Praktični čistilni robčki so točno to, kar potrebujete.

Koža z nepravilnostmi: Negujte in čistite jo s primernimi izdelki za čiščenje

Piling z nežnimi granulami je priporočljiv za čiščenje kože z nepravilnostmi. Globinsko čiščenje odstrani odmrle celice in pospešuje obnovo celic ter cirkulacijo. Že po tem koraku bo vaša koža svetlejša in bolj enakomerna. Če uporabljate ličila z namenom, da bi zakrili nepravilnosti, je čiščenje še bolj pomembno. Po čiščenju je priporočljiva uporaba osvežujoče nege – najboljša izbira je tonik. Ta pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje v koži, odstrani zadnje ostanke umazanije in ličil ter kožo optimalno pripravi na nego z ostalimi izdelki. Enostavno nanesite nekaj kapljic tonika na bombažno vato in z njo nežno potegnite po koži. Odstranjevalec MicellAIR® Expert za vodoodporna ličila pa je idealen za ljubiteljice ličil, ki jim lepa koža veliko pomeni, saj nežno, a učinkovito in brez draženja kože odstrani tudi najodpornejšo maskaro.