Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Paulien Tilstra - sušenje kodrastih las

Kako posušiti kodraste lase

Ustvarite popolne valovite lase

Si tudi vi želite v svoje dolge kodraste lase pričarati popolne valove? Naravna kodrolaska Paulien Tilstra vas bo korak za korakom popeljala do čudovite kodraste frizure.

Popolni kodrasti lasje od jutra do večera

Modna blogerka Paulien Tilstra vam bo pokazala, kako ukrotiti naravno kodraste dolge lase.

#DareToStyle s @paulientilstra

YouTube zvezdnica Paulien Tilstra ve, kako naporno je lahko življenje z majhnimi otroci. Mati dveh malih nadebudnežev živi na Nizozemskem, na svojem YouTube in Instagram kanalu pa redno deli utrinke iz svojega življenja. Večen nasmeh na njenem obrazu dokazuje, da je lahko vsaka mama rok zvezdnica. Njeno hektično življenje zahteva preproste in hitre modne in lepotne nasvete, ki jih Paulien z veseljem deli z ostalimi.

Jutra z malčki so vedno prekratka, zato mora biti lepotna rutina hitra in učinkovita. Če so tudi vaši lasje kodrasti in neukrotljivi, ste na pravem mestu. Paulien je za vas posnela video vodnik, ki vas bo do igrivo valovitih las popeljal le v nekaj minutah.

Kako pusušiti kodraste lase

Naj bo vsak dan pravi dan za super frizuro! Oglejte si video vodnik, ki ga je za vas pripravila Paulien Tilstra in sledite njenim preprostim nasvetom za čudovite kodre, ki bodo gotovo očarali. Spodaj smo za vas pripravili še podrobnejši pregled posameznih ključnih korakov.

Kako do romantične paž frizure

Paulien Tilstra - paž frizura

Se kar ne morete naveličati nasmejane Paulien? Preverite tudi njen drugi vodič do popolne frizure, v katerem vam bo pokazala, kako lahko svoje dolge lase v le nekaj korakih spremenite v romantično paž pričesko.