Zrela koža telesa

Zrela koža: naredite nekaj proti predčasnemu staranju kože

PRAVA NEGA TELESA ZA ZRELO KOŽO

Manj elastičnosti, izgubljena čvrstost in občutek suhosti so prvi znaki zrele kože. S pravimi izdelki bo vaša koža ostala napeta in negovana dlje časa.

Zrela koža? Negujte jo do lepote

Podarite svoji koži intenzivno nego, da bo ostala napeta in lepa.

Prepoznajte prve znake zrele kože

  • Biološko se ženska koža začne starati med 25. in 30. letom.
  • Prvi opazni znaki zrele kože so pogosto izguba elastičnosti in vlage.
  • Koža ne more več tako z lahkoto shranjevati vlage, posledica suhe kože pa je lahko občutek zategnjenosti in celo draženje.
  • Zrela koža izgublja čvrstost, pojavijo pa se lahko tudi prvi znaki pigmentacije – običajno na dekolteju in zgornjem delu rok, saj so ti predeli pogosteje izpostavljeni UV žarkom.
  • Izguba kolagena povzroči tudi tanjšanje kože in upad proizvodnje sebuma (maščobe, ki jo prozvajajo žleze lojnice).
  • Ko koža izgubi čvrstost, se na zgornjem delu stegen lahko pojavijo tudi drobne udrtinice in celulit.

Piling

Lepotna rutina za zrelo kožo – začnite jo s pilingom

Zrelo kožo je treba dobro pripraviti, da bo lahko bolje absorbirala izdelke za nego. Zato si enkrat na teden privoščite piling telesa. Tako boste s kože odstranili odmrle celice, koža pa bo takoj bolj gladka.


S pravimi izdelki bo zrela koža dlje časa sijoča in lepa

Potrebe zrele kože se razlikujejo od potreb mlade kože. Zato morate spremeniti svoj lepotni tretma in poiskati primerne izdelke za nego.
In-Shower

Potrebujete veliko nege, pa nimate dovolj časa?

NIVEA In-Shower Q10 učvrstitveni losjon za telo vam, z vidnimi kroglicami Q10, ponuja nov način za enostavno in prijetno učvrstitev kože. Preprosto nanesete, sperete in uživate v občutku mehke in napete kože.

NIVEA vam ponuja izdelke za nego zrele kože

Da bi vaši zreli koži zagotovili kar najboljšo nego in ji podarili zadostno količino vlage, vam NIVEA ponuja različne bogato negovalne losjone za telo. Eden naših najbolj priljubljenih je NIVEA Body Q10 losjon za telo z učinkovito formulo, ki učvrsti kožo v dveh tednih. Obogatena je s tremi sestavinami: koencim Q10, kreatin in L-karnitin, ki spodbujajo boljšo učinkovitost na celični ravni, tako da povečajo raven energije kožnih celic.
NIVEA Repair & Care losjon za telo z dekspantenolom pa je prvi vlažilni losjon znamke NIVEA, ki nudi 48-urno olajšanje za zelo suho kožo.


Zrela koža je še posebej zahtevna

Intenzivna nega za zrelo kožo – Q10 plus učvrstitveno olje za telo

Zrela koža ne zmore več tako učinkovito shranjevati vlage kot nekoč, zato pogosto postane suha. Temu se lahko uprete z uporabo bogate vlažilne nege, ki vašo kožo hkrati naredi vidno bolj čvrsto.

Zakaj ne bi preizkusili NIVEA Q10 plus učvrstitvenega olja za telo, ki je obogateno s koži lastnim koencimom Q10 in avokadovim oljem? Olje za telo učvrsti vašo kožo v 2 tednih in je idealno tudi za masažo strij. Za povrh se hitro vpije v kožo in ne pušča za seboj mastnih madežev. Prepričajte se sami, kako učinkovito je!

Domača zdravila

Včasih je lažje kot se zdi – preprosto nasmejte se lepi koži!

Poleg tega, da morate za svojo kožo primerno poskrbeti, je pomemben tudi pozitiven odnos do življenja. Saj veste, kaj pravijo: stari ste toliko, kot se počutite. Oblecite se mladostno in pustite svoji notranji lepoti, da zasije!