Nasveti za različne tipe las

KATERI TIP LAS IMATE?

Nasveti za sanjske lase


Poleg nežne in mehke kože si mnoge ženske želijo vsaj še eno stvar: lepe lase. Lasje morajo mehko padati, imeti čudovit lesk, pri tem pa morajo biti seveda tudi zdravi in močni. Da bi vse to dosegli, je ključnega pomena prava nega. NIVEA izdelki za nego in oblikovanje las se odlično dopolnjujejo in so primeri za različne tipe las.


Lepi lasje: ključ do uspeha je v pravi negi


Kdor si želi imeti lepe lase, mora poskrbeti za primerno nego. Izberite torej negovalne šampone, ki že med pranjem negujejo in skrbijo za lepe lase. Pripadajoč balzam za lase dopolnjuje nego in omogoča lažje razčesavanje las.


Prava nega je ključna za lepe lase


Lahko lase negujemo preveč ali na napačen način? Seveda! Zato morate biti pri izbiri šampona, balzama in izdelkov za oblikovanje še posebej pozorni, da so res namenjeni vašemu tipu las. Lase pogosto oblikujete s fenom, vaše lasne konice pa so suhe? Priporočamo vam izdelke za nego dolgih ali barvanih las. So vaši lasje že lepi? Potem za nego izberite izdelke za normalne lase. tako boste svojim lasem podarili izdatno vlago, lasišče bo ostalo v ravnovesju, lasje pa bodo tudi na otip žametno mehki.


Lepi lasje potrebujejo več kot le šampon in balzam


Žal lasje ne postanejo lepi sami od sebe. Enkrat do dvakrat na teden jim privoščite negovalno masko. Hranilne sestavine bodo prodrle v lase in jim podarile dodatno mero nege. Vaši lasje bodo tako postali lepi od znotraj. Pene, spreji in geli za lase bodo poskrbeli za popolno pričesko. Tudi pri izdelkih za oblikovanje las vam ponujamo različne linije NIVEA izdelkov, primernih za različne tipe las. Ne glede na to, ali si želite več volumna, dodaten lesk ali ekstra močno obstojnost, vam NIVEA ponuja prave izdelke za oblikovanje vašega tipa las.