tanki_lasje_nosilna

Šampon brez silikonov


KAKO INTENZIVNO NEGOVATI LASE S ŠAMPONOM BREZ SILIKONOV

Občutljivi lasje potrebujejo posebno pozornost. Zato priporočamo uporabo šampona, ki ne vsebuje silikonov.

Silikoni v šamponih: zakaj?

Zaščita pred razcepljenimi konicami pri dolgih laseh

NIVEA® Hairmilk – NATURAL SHINE balzam za lase z zaščitno formulo Eucerit®, vsebuje svilne proteine in mešanico svilnih olj, ki popolnoma zgladijo vsa lasna vlakna.

Zakaj šamponi vsebujejo silikone?

NIVEA šamponi vsebujejo silikone le tedaj, ko je to smiselno in potrebno. Ko gre za nego utrujenih in poškodovanih las, denimo. Silikoni namreč obdajo lase z zaščitnim filmom, ki jih ščiti pred izgubo vode, zavaruje barvo in ustvari sijaj.

Lasje se med česanjem manj lomijo. Za povrh NIVEA šamponi, ki vsebujejo silikone, vsebujejo tudi regenerativne in negovalne sestavine, ki lase oskrbijo s proteini in vlago. V uravnoteženi formuli imajo silikoni veliko pozitivnih lastnosti in pripomorejo k bolj gladkim, ravnim in bleščečim lasem. Medtem ko so silikoni v preteklosti pogosto preveč obtežili lase in z dolgotrajno uporabo poskrbeli za ravno nasproten učinek od želenega, pa NIVEA izdelki za nego in oblikovanje las vsebujejo le silikone, ki imajo pozitiven učinek na lase.

Vsi silikoni v naših izdelkih za nego las se zlahka sperejo z las.Šampon brez silikonov in bogat z naravnimi sestavinami

Obloge so nadloga iz preteklosti

Specializirani šamponi kot je denimo NIVEA MEN Active Clean šampon deluje kot maska za problematične in preobremenjene lase. Z njegovo pomočjo boste z las odstranili vse neželene ostanke čistilnih in negovalnih izdelkov.

Komu se priporoča uporaba šamponov brez silikonov?

Šamponi brez silikonov načeloma ne poškodujejo las, pa vendar imajo lahko pri določenih tipih las neželene stranske učinke: lase obtežijo in jih naredijo ploske. Zato pri naslednjih tipih las priporočamo uporabo šamponov brez silikona:

Če je vaše lasišče občutljivo, vam prav tako priporočamo uporabo šampona brez silikonov. Da boste svoje lase nežno očistili silikonov in jih okrepili, se nekaj časa izogibajte stresnim posegom kot so barvanje las, trajno kodranje las in sušenje las pri visokih temperaturah. Tako boste pospešili regeneracijo las.

NIVEA Hairmilk šampon ne vsebuje silikonov, vaše lase pa neguje in obnovi s pomočjo mlečnih beljakovin in kompleksom Nutri-Essences, ki vsebuje dragoceno olje makadamije in Eucerit®.