VELIKI NAGRADNI KVIZ

DEODORANT NIVEA ORIGINAL CARE – MOČAN PROTI POTENJU, NEŽEN DO KOŽE

Uporaba deodoranta takoj po britju? Seveda! Zaupajte učinkoviti, a blagi negi antiperspiranta NIVEA Original Care!

NAJNEŽNEJŠI ANTIPERSPIRANT ZNAMKE NIVEA

Srbečica, pekoč občutek in draženje? Naše pazduhe po britju potrebujejo posebno pozornost, saj je koža na tem predelu hitro razdražena in občutljiva ob nanosu deodoranta. A to ne pomeni, da se mu morate popolnoma odreči! Zaupajte blagi formuli NIVEA Original Care. Antiperspiranti NIVEA Original Care v spreju in roll-onu omogočajo brezskrbno uporabo zaščite proti neprijetnemu telesnemu vonju, ki traja kar 48 ur. Tudi takoj po britju, brez draženja in pekočega občutka.

Antiperspirant Original Care
roll-on

Nežna formula z dragocenimi negovalnimi esencami iz vitaminov in kalcija nudi 48-urno zanesljivo zaščito pred potenjem, hkrati pa poskrbi za negovano in žametno mehko kožo.

Antiperspirant Original Care V sprejU

Uživajte v žametno nežni, a zanesljivi zaščiti pred neprijetnim vonjem, ki traja do 48 ur. Blaga formula spreja ne vsebuje alkohola, zato lahko pozabite na draženje sveže obrite kože.

Nagradni kviz

NIVEA ORIGINAL CARE SPREJ ALI ROLL-ON – KATERI JE PRAVI ZAME?

slika nagrade

Nagradna igra je zaključena. S pomočjo kratkega kviza smo vas povabili, da preverite, katera oblika antiperspiranta NIVEA Original Care je primernejša za vaš življenjski stil, navade in potrebe. Izmed vseh sodelujočih smo izžrebali 10 nagrajenk, ki prejmejo čudovito nagrado – ekskluzivni paket, ki vsebuje novi negovalni antiperspirant NIVEA Original Care v sprej in roll-on obliki, skupaj s parom trendi skodelic Sisi. 

Preberite pravila sodelovanja.

 

PREBERITE TUDI

Občutek sveže, mehke kože in gotovost, da nas antiperspirant ne bo pustil na cedilu, okrepita našo samozavest, da lahko bolj sproščeno zakorakamo v nov dan. Sledite našim nasvetom za popolno britje in poiščite navdih za dobro počutje v svoji koži.