VELIKI NAGRADNI KVIZ:
DEODORANT NIVEA ORIGINAL CARE

S pomočjo kratkega kviza ugotovite, katera oblika antiperspiranta NIVEA Original Care je primernejša za vaš življenjski stil in se potegujte za ekskluzivno nagrado!

NIČ VEČ „AU“ OB UPORABI DEODORANTA PO BRITJU!


Z novim antiperspirantom NIVEA Original Care pozabite na draženje kože po britju. 


NAJNEŽNEJŠI ANTIPERSPIRANT ZNAMKE NIVEA

Srbečica, pekoč občutek in draženje? Naše pazduhe po britju potrebujejo posebno pozornost, saj je koža na tem predelu hitro razdražena in občutljiva ob nanosu deodoranta. A to ne pomeni, da se mu morate popolnoma odreči! Zaupajte blagi formuli NIVEA Original Care. Antiperspiranti NIVEA Original Care v spreju in roll-onu omogočajo brezskrbno uporabo zaščite proti neprijetnemu telesnemu vonju, ki traja kar 48 ur. Tudi takoj po britju, brez draženja in pekočega občutka.


Antiperspirant Original Care
roll-on

Nežna formula z dragocenimi negovalnimi esencami iz vitaminov in kalcija nudi 48-urno zanesljivo zaščito pred potenjem, hkrati pa poskrbi za negovano in žametno mehko kožo.

Antiperspirant Original Care V sprejU

Uživajte v žametno nežni, a zanesljivi zaščiti pred neprijetnim vonjem, ki traja do 48 ur. Blaga formula spreja ne vsebuje alkohola, zato lahko pozabite na draženje sveže obrite kože.

Nagradni kviz

NIVEA ORIGINAL CARE SPREJ ALI ROLL-ON – KATERI JE PRAVI ZAME?

Gotovo si tudi vi želite preizkusiti najnežnejši antiperspirant NIVEA Original Care, morda pa niste čisto prepričani, v kakšni obliki izbrati svoj novi deodorant? Zdaj imate priložnost, da ugotovite, kateri je pravi za vas – sprej ali roll-on, in osvojite super nagrado!
slika nagrade

S pomočjo kratkega kviza ugotovite, katera oblika antiperspiranta NIVEA Original Care je primernejša za vaš življenjski stil, navade in potrebe, nato pa sodelujte v nagradni igri za super nagrado – ekskluzivni paket, ki vsebuje novi negovalni antiperspirant NIVEA Original Care v sprej ali roll-on obliki, skupaj s parom trendi skodelic Sisi.
 
Nagradna igra traja od 4. 10 do 25. 10. 2021.

Preberite pravila sodelovanja.

 

Nagradni kviz

VELIKI NAGRADNI KVIZ

Sprej ali roll-on? Novi NIVEA Original Care vam bo v obeh primerih nudil zanesljivo, a nežno zaščito. Izbira oblike deodoranta je odvisna predvsem od vašega življenjskega stila. S pomočjo kviza ugotovite, kateri je primernejši za vas in se potegujte za super nagrado –antiperspirant NIVEA Original Care, skupaj s parom trendi skodelic Sisi. Ne pozabite, da lahko sodelujete večkrat!
Le 5 vprašanj vas loči od odgovora in super nagrade. Pa začnimo!
*Označena polja so obvezna.

PREBERITE TUDI

Občutek sveže, mehke kože in gotovost, da nas antiperspirant ne bo pustil na cedilu, okrepita našo samozavest, da lahko bolj sproščeno zakorakamo v nov dan. Sledite našim nasvetom za popolno britje in poiščite navdih za dobro počutje v svoji koži.