Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

NIVEA-LOVE-gel-za-tusiranje

Poživljajoča poletna svežina med vsakim tuširanjem

Z omejeno izdajo NIVEA LOVE gelov za tuširanje

Poletje

Naslednja postaja: poletje

OBČUTITE POLETJE Z VSAKIM TUŠIRANJEM

Kaj vas spominja na poletje: toplo sonce, plaža in pesek med prsti ali bučanje valov ob obali? Ali pa je to preprosto nepozaben vonj NIVEA SUN krem za sončenje, ki jih vsako poletje nanesete na kožo? Sedaj lahko z različnimi vonji negovalnih gelov za tuširanje NIVEA LOVE, obudite prav vse te vam ljube poletne spomine.

nivea-sun-love-gel-za-tusiranje

PRIPRAVLJENI NA VAL SVEŽINE?

Čeprav nas plavanje spominja na poletje, si lahko plavalno sezono z bazeni podaljšamo kar čez celo leto. Ste vedeli, da lahko sedaj občutek poletja vnesete tudi pod tuš? Nežno izperite slano vodo, pesek ali klor z negovalnimi geli za tuširanje NIVEA LOVE, ki so nežno odišavljeni z vonjem NIVEA SUN, da vas vse leto spominjajo na brezskrbne poletni dni.

Poletna ozadja za mobilni telefon

NAJ BO POLETJE VEDNO Z VAMI

Prenesite ozadja za mobilni telefon in uživajte v občutku poletja celo leto.
Poletna osebnost

Kakšna je vaša poletna osebnost?

V katerem opisu se prepoznate?

NIVEA-LOVE-waves-gel-za-tusiranje

Obožujete valove?

Za vas ga ni boljšega občutka kot sta svoboda in mir, ko uživate v neskončni modrini. Očaral vas bo poživljajoč, morski vonj negovalnega gela za tuširanje NIVEA LOVE Waves, ki vas bo vsakič popeljal nazaj na osamljeno obalo, kjer šumijo le valovi.

NIVEA-LOVE-Sunshine-gel-za-tusiranje

Obožujete sonce?

S svojo sijočo, zlato zagorelo poltjo izgledate kot boginja in čim posije sonce, morate ven! Vaš popolni poletni dan vključuje celodnevno poležavanje na plaži pod toplimi sončnimi žarki. Za vas je kot ustvarjen gel za tuširanje NIVEA LOVE Sunshine z originalnim vonjem NIVEA SUN izdelkov.

NIVEA-LOVE-outdoors-gel-za-tusiranje

Obožujete naravo?

Ostati zdravi in v formi je za vas zelo pomembno, zato ste neprestano v pogonu. Katera koli aktivnost v naravi je kot ustvarjena vas. Osvežujoč vonj limonske trave v NIVEA LOVE Outdoors gelu za tuširanje, vas bo poživil in napolnil z energijo kot da ste pravkar v objemu narave. In to kar pod domačim tušem!

Po tuširanju sledi še mousse!

Po osvežujočem tuširanju, razvajajte kožo z božanskim NIVEA moussom za telo. Njegova penasta tekstura, ki se v trenutku vpije v kožo je kot ustvarjena za toplejše dni. Izbirate lahko kar med 3 vonji, ki se jim preprosto ni mogoče upreti. Odkrijte največji hit leta za nego telesa in poiščite mousse, ki najbolj pristoji vaši osebnosti.