Razvajajte se: SPA kar v objemu vašega doma

NAJ TUŠIRANJE POSTANE SPROŠČUJOČI RITUAL

Ustvarite SPA kar v objemu domače kopalnice in se razvajajte med vsakim tuširanjem

Spremenite svojo kopalnico v SPA

Tuširanje je čas za vas - sprostite se, odklopite in se razvajajte v objemu domačega SPA-ja.

Resnično SPA doživetje

Zaradi dolgih delovnikov in stresa, ki ga prinaša sodobni način življenja, je sproščanje kot je na primer obisk SPA centra, ključnega pomena. Kaj pravzaprav pomeni SPA? Gre za kratico izraza Salus Per Aquam, ki pomeni zdravje skozi vodo. Zakaj torej ne bi prihranili časa in denarja in si ustvarili svoj wellness kar v domači kopalnici? Poskrbite, da bo v kopalnici primerna temperatura in izberite dišavo, ki prebudi vaše čute.

Bodite pozorni, da je okolje mirno, brez hrupa ali drugih zvokov, ki bi lahko motili sproščanje v samo vašem koščku raja.

Izberite sproščujoč in negovalen gel za tuširanje, ki bo prijetno osvežil vse vaše čute kot je NIVEA Care & Cashmere Shower.

Razvajajte se in prebudite svoje čute z oljem za tuširanje

Za res razkošen domači SPA uporabite olje za tuširanje NIVEA Natural Oil Shower, ki vašo kožo bogato nahrani in jo naredi svilnato mehko.

4 načini, kako ustvariti svoje pomirjujoče domače svetišče

  • Odstranite nepotrebne stvari kot so lepotni in toaletni izdelki ter pripomočki, saj boste le tako lahko resnično očistili svoj um.
  • Poskrbite, da vam bo karseda udobno z nežno kopeljo, mehkimi copati in ne pozabite, da so prav male stvari tiste, ki dajo pravi občutek SPA razvajanja.
  • Negujte celotno telo, posebno pozornost pa namenite tistim predelom, ki jih običajno pozabimo, kot so na primer stopala.
  • Odišavite kopalnico in ji podarite življenje s šopkom rož.

NASVETI, KI VAM BODO POMAGALI USTVARITI ZASEBNI SPA KAR DOMA

Pridušite luči v kopalnici

Prava osvetlitev lahko pripomore k prijetni atmosferi v vaši kopalnici. Atmosferična svetloba s pridušenimi lučmi ter svečkami je ključna za resnično sproščujoče okolje.

Poslušajte pomirjujočo glasbo

Znano je, da pomirjujoča glasba pomaga očistiti naš um. Osredotočanje na nežne in sproščujoče ritme vam bo pomagalo osvoboditi vaš um vsakdanjih skrbi in se prepustiti trenutku - tukaj in zdaj.

Naj kopalnica zadiši po vašem najljubšem vonju

Uporabite izparilnik ali osvežilec zraka in uživajte v pomirjujočih dišavah. Znano je namreč, da so vonji prava pot do zdravja in dobrega razpoloženja, hkrati pa dodajo piko na i vašemu čutnemu SPA doživetju.

Prižgite svečke

Svečke so idealne, če želite ustvariti prijetno vzdušje v domači kopalnici. Njihova mehka, mežikajoča svetloba bo pomagala, da boste lažje odklopili svoje misli in se resnično sprostili.

Ogrejte brisače

Topla brisača je pravo malo razkošje, ki ga ponavadi pričakujemo v SPA-ju, zato si lahko brez težav tudi sami po prijetnem tuširanju pričarate občutek topline na koži. Brisače lahko na povsem preprost način v nekaj minutah ogrejete na radiatorju ali pa v sušilnem stroju.

Kako do resnično sproščujočega tuširanja

Načini za pravo sprostitev telesa in uma kar pod tušem.

Razvajajte se z negovalnim tuširanjem

Zakaj si ne bi vsaj med tuširanjem vzeli časa zase? Naj tuširanje postane vaš dnevni ritual sproščanja in razvajanja, ki vam bo pomagal premagovati vsakdanji stres.

S tem, ko boste svojo kopalnico spremenili v zasebni SPA, boste ustvarili popolno atmosfero za sproščujoče tuširanje. Gel za tuširanje in kopel Goodbye Stress 2 v 1 s pomirjajočim vonjem sivke in medu bo vsako tuširanje spremenil v trenutke čistega užitka in dobrodejne nege. Vaša koža bo postala navlažena, svilnato mehka in gladka.

Vroč tuš je zagotovo eden največjih užitkov pa še tako preprosto je, zato si ga le privoščite!

Tuširanje = čas za vas

Za nekatere je tuširanje eden redkih trenutkov dneva, ko se lahko posvetijo izključno sebi. To je popoln trenutek, ko si lahko vzamete čas zase in za lastne misli, ne da bi vas obremenjevale skrbi vsakdanjega življenja. Trenutek tišine samo za vas.

5 načinov za sprostitev telesa in uma kar pod tušem

  • Imejte pri roki vse izdelke, ki jih boste potrebovali.
  • Naj bo kopalnica čista, da se boste v njej počutili res prijetno.
  • Zagotovite si, da vas nihče ne bo zmotil med tuširanjem.
  • Segrejte tuš do temperature, ki vam najbolj ustreza.
  • Osredotočite se le na trenutek tukaj in zdaj ter pozabite na stres in skrbi.
  • Ne pozabite tudi na jutranje sproščanje pod tušem. Že imate svojo jutranjo rutino?

Vzemite si čas

Tuširanje naj postane nekaj pomirjujočega in blagodejnega. Ne hitite z umivanjem las ali negovanjem kože, ampak si vzemite čas in nežno vtirajte izdelke v kožo ali lasišče.

Privoščite si temeljito nego s pilingom za telo

Piling je resnično razvajanje kože. Namesto dragih SPA tretmajev si raje privoščite piling nego kar doma. Vzemite si čas in si z NIVEA Kremnim pilingom za telo nežno zmasirajte kožo. Nedvomno se boste zaljubili v občutek mehke kože po tuširanju!