Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

NIVEA micelarni šampon - nosilna foto

NOVO: NIVEA micelarni šampon

Posebej nežno očisti lase. Vsak dan!
100 % prijazen do lasišča!

Video

Odkrijte skrivnost NIVEA micelarnih šamponov

Zakaj izbrati NIVEA micelarne šampone? Šamponi z micelarno tehnologijo nudijo učinkovito, nežno negovalno formulo, ki poskrbi za čiste in lepe lase, a ne poškoduje lasišča. Preizkusite novi NIVEA micelarni šampon in odkrijte prednosti lepih, prijetno dišečih ter voljnih las.

Nova, izčiščena, prozorna steklenička brez silikonov popolnoma dopolnjuje formulo z micelarno tehnologijo. NIVEA micelarna šampona sta na voljo v dveh različicah - za lomljive lase in za mastne lase.
izdelki
NIVEA micelarni šampon - ozadje

Odkrijte NIVEA micelarna šampona

NIVEA micelarni šampon za lomljive lase in NIVEA micelarni šampon za mastne lase sta ustvarjena za temeljito čiščenje las in lasišča. Negovalni formuli z miceli in lokvanjem ali meliso ne vsebujeta silikonov in sta primerni za vsakdanjo nego las. Izberite pravi šampon za svoje potrebe.
Več o izdelkih

NIVEA micelarna šampona

Vas skrbi, ker si lase umivate vsak dan? Brez skrbi! NIVEA micelarni šampon za lomljive lase in NIVEA micelarni šampon za mastne lase nežno, a temeljito očistita lase in negujeta lasišče. Odkrijte, katera formula je primerna za vas.

NOVI NIVEA pomirjujoči micelarni šampon

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA LOMLJIVE LASE

Če so vaši lasje krhki in imate občutljivo lasišče, je za vas idealna izbira NIVEA micelarni šampon za lomljive lase. Lase nežno očisti, jih vlaži in izboljša njihovo elastičnost. Vaše lasišče bo uravnoteženo in zdravo. Čudovit vonj prikliče aromo nežnega in eksotičnega lokvanja. Ta vodna rastlina je znana po svoji lepoti in vonju. Uživajte v resnično pomirjujoči negi las!

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA MASTNE LASE

NIVEA micelarni šampon za mastne lase s pomočjo micelov temeljito očisti lase in lasišče. Formula ne vsebuje silikonov, ne draži lasišča in naredi vaše lase na videz ter na otip bolj sveže in voljne. Vsak dan! Naj NIVEA micelarni šampon z izvlečkom melise postane del vaše osvežujoče dnevne rutine nege las.

NIVEA micelarni šampon - čistilni
Kako deluje

Skrivnost uspeha micelarne formule

Nobena skrivnost ni, da so NIVEA šamponi z miceli temeljiti in visoko učinkoviti. Skrivnost je v strukturi mikroskopskih molekul, ki delujejo tako, da očistijo vaše lase in lasišče, a jih ne izsušijo in ne pustijo neprijetnega občutka. Preberite več o tem, kako delujejo NIVEA micelarni šamponi.

Intervju: Micelarna tehnologija

Kaj je skrivnost micelarne tehnologije v micelarnem šamponu?
Micelarna tehnologija zagotavlja izredno nežen, a učinkovit način čiščenja, zato so lahko vaši lasje in lasišče čisti in negovani vsak dan. Formula brez silikonov je izredno nežna do vaših las in lasišča.

Kako delujejo miceli v novem šamponu?
Micele oblikujejo molekule s hidrofilnim in lipofilnim delom. Lipofilni del nase veže različne nečistoče, ostanke in maščobo. Hidrofilni del teh pametnih molekul pa poskrbi, da se vse prej našteto raztopi v vodi in izpere, vaši lasje in lasišče pa ne izgubijo pomembnih naravnih lipidov.

Po čem se micelarne formule razlikujejo od ostalih?
Čistilni micelarni šampon z izvlečkom citrusov in melise je bil posebej razvit za temeljito čiščenjemastnih las in lasišča. Lase učinkovito očisti in za seboj pusti dolgotrajen občutek svežine. Pomirjujoči micelarni šampon, obogaten z lokvanjem, pa smo razvili za čiščenje krhkih, lomljivih las in občutljivega lasišča. Zahvaljujoč visoki vsebnosti negovalnih sestavin krepi lase in izboljša njihovo elastičnost, ob tem pa vzdržuje naravno pH vrednost lasišča.