Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

NIVEA micelarni šampon - nosilna foto

NOVO: NIVEA micelarni šamponi

Posebej nežno očisti lase. Vsak dan!
100 % prijazen do lasišča!

Več o izdelkih

NIVEA micelarni šamponi

Zakaj izbrati NIVEA micelarne šampone? Šamponi z micelarno tehnologijo nudijo učinkovito, nežno negovalno formulo, ki poskrbi za čiste in lepe lase, a ne poškoduje lasišča. Odkrijte, kateri je pravi za vas.

NIVEA micelarni šampon Pure Detox

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA UTRUJENE LASE

Vrnite lasem živahnost z novim NIVEA micelarnim šamponom Pure Detox, ki vsebuje nežno formulo z organskim zelenim čajem in limeto. Blag šampon očisti vaše lase in jim povrne življenje. Vsak dan.

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA BARVANE LASE

Vrnite sijaj barvanim lasem z novim NIVEA micelarnim šamponom Pure Color. Formula z malinovim kisom nežno očisti lase, ne da bi jih izsušila in poškodovala barvne pigmente. Uživajte v sijoči barvi las kar do 8 tednov!

NIVEA micelarni šampon Pure Color

NOVI NIVEA pomirjujoči micelarni šampon

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA LOMLJIVE LASE

Če so vaši lasje krhki in imate občutljivo lasišče, je za vas idealna izbira NIVEA micelarni šampon za lomljive lase. Lase nežno očisti, jih vlaži in izboljša njihovo elastičnost. Vaše lasišče bo uravnoteženo in zdravo. Čudovit vonj prikliče aromo nežnega in eksotičnega lokvanja. Ta vodna rastlina je znana po svoji lepoti in vonju. Uživajte v resnično pomirjujoči negi las!

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA SUHE LASE

NIVEA micelarni šampon za suhe lase nežno očisti in hkrati globinsko navlaži. Blaga micelarna formula z izvlečkom lokvanja ne vsebuje silikonov in umetnih barvil, zato je ta šampon popoln za vsakodnevno čiščenje las.

NIVEA micelarni šampon - čistilni

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA MASTNE LASE

NIVEA micelarni šampon za mastne lase s pomočjo micelov temeljito očisti lase in lasišče. Formula ne vsebuje silikonov, ne draži lasišča in naredi vaše lase na videz ter na otip bolj sveže in voljne. Naj NIVEA micelarni šampon z izvlečkom melise postane del vaše osvežujoče dnevne rutine nege las.
Izdelki
NIVEA micelarni šampon - ozadje

Odkrijte NIVEA micelarne šampone

Blagi NIVEA micelarni šamponi temeljito očistijo lase in nudijo dolgotrajen občutek svežine. Njihove negovalne formule brez silikona so primerne za vsakodnevno rabo in vse tipe las.
Kako deluje

Skrivnost uspeha micelarne formule

Nobena skrivnost ni, da so NIVEA šamponi z miceli temeljiti in visoko učinkoviti. Skrivnost je v strukturi mikroskopskih molekul, ki delujejo tako, da očistijo vaše lase in lasišče, a jih ne izsušijo in ne pustijo neprijetnega občutka. Preberite več o tem, kako delujejo NIVEA micelarni šamponi.

Ste že preizkusili micelarno vodo za najnežnejše čiščenje kože?

Odkrijte čarobno moč micelarnih vod NIVEA MicellarAIR®!

NIVEA MicellAIR micelarne vode

Ste odstranili ličila, a so ostale mastne sledi? Za najnežnejše čiščenje izberite svojo micelarno vodo NIVEA MicellAIR®, ki popolnoma odstrani ličila in ne pušča mastnih sledi. Hkrati omogoča koži, da sprejme več kisika ter tako spet zadiha. Na voljo v treh različicah - za normalno, suho in občutljivo kožo.