Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

NIVEA micelarni šampon - nosilna foto

NOVO: NIVEA micelarni šamponi

Posebej nežno očisti lase. Vsak dan!
100 % prijazen do lasišča!

Video

Odkrijte skrivnost NIVEA micelarnih šamponov

Zakaj izbrati NIVEA micelarne šampone? Šamponi z micelarno tehnologijo nudijo učinkovito, nežno negovalno formulo, ki poskrbi za čiste in lepe lase, a ne poškoduje lasišča. Preizkusite novi NIVEA micelarni šampon in odkrijte prednosti lepih, prijetno dišečih ter voljnih las.

Nova, izčiščena, prozorna steklenička brez silikonov popolnoma dopolnjuje formulo z micelarno tehnologijo. NIVEA micelarni šamponi so na voljo v treh različicah - za lomljive, mastne in suhe lase.
Izdelki
NIVEA micelarni šampon - ozadje

Odkrijte NIVEA micelarne šampone

Blagi NIVEA micelarni šamponi temeljito očistijo lase in nudijo dolgotrajen občutek svežine. Njihove negovalne formule brez silikona so primerne za vsakodnevno rabo in vse tipe las.
Več o izdelkih

NIVEA micelarni šamponi

Vas skrbi, ker lase umivate vsak dan? Brez skrbi! NIVEA micelarni šamponi nežno, a temeljito očistijo lase in negujejo lasišče. Odkrijte, katera formula je primerna za vas.

NOVI NIVEA pomirjujoči micelarni šampon

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA LOMLJIVE LASE

Če so vaši lasje krhki in imate občutljivo lasišče, je za vas idealna izbira NIVEA micelarni šampon za lomljive lase. Lase nežno očisti, jih vlaži in izboljša njihovo elastičnost. Vaše lasišče bo uravnoteženo in zdravo. Čudovit vonj prikliče aromo nežnega in eksotičnega lokvanja. Ta vodna rastlina je znana po svoji lepoti in vonju. Uživajte v resnično pomirjujoči negi las!

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA SUHE LASE

NIVEA micelarni šampon za suhe lase nežno očisti in hkrati globinsko navlaži. Blaga micelarna formula z izvlečkom lokvanja ne vsebuje silikonov in umetnih barvil, zato je ta šampon popoln za vsakodnevno čiščenje las.

ODKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA MASTNE LASE

NIVEA micelarni šampon za mastne lase s pomočjo micelov temeljito očisti lase in lasišče. Formula ne vsebuje silikonov, ne draži lasišča in naredi vaše lase na videz ter na otip bolj sveže in voljne. Vsak dan! Naj NIVEA micelarni šampon z izvlečkom melise postane del vaše osvežujoče dnevne rutine nege las.

NIVEA micelarni šampon - čistilni

Kako deluje

Skrivnost uspeha micelarne formule

Nobena skrivnost ni, da so NIVEA šamponi z miceli temeljiti in visoko učinkoviti. Skrivnost je v strukturi mikroskopskih molekul, ki delujejo tako, da očistijo vaše lase in lasišče, a jih ne izsušijo in ne pustijo neprijetnega občutka. Preberite več o tem, kako delujejo NIVEA micelarni šamponi.