Za nego las morate poznati svoj tip las

S pravim NIVEA šamponom, ki je prilagojen vašemu tipu las, čudoviti lasje ne bodo več le sanje. Naj bodo vaši lasje kratki in tanki, dolgi in ravni ali kodrasti in gosti – s pravilno izbranimi izdelki za nego, prilagojenimi vašemu tipu las, boste vzljubili svoje lase.

Kakšna je naloga šampona za lase?

Njegova naloga je, da odstrani umazanijo, neprijeten vonj in ostanke pene, lakov ali gelov za lase. Z vsakim umivanjem šampon povrne vaše lase v osnovno stanje in jih pripravi na nadaljno obdelavo. NIVEA šamponi namreč vsebujejo površinsko aktivne snovi, ki lase učinkovito očistijo, a jih ne poškodujejo. Poleg tega so NIVEA šamponi obogateni s hranljivimi in negovalnimi sestavinami. Lasje te aktivne sestavine absorbirajo že med šamponiranjem, tako vam pomagajo do zdrave lasne strukture. Izbira pravega šampona je pomembna tudi za vaše lasišče. Šampon namreč regulira proizvodnjo olja in sebuma, da se vaši lasje ne mastijo tako hitro. Poleg tega so naši izdelki za nego las zelo nežni do kože lasišča, ki je ne dražijo ali sušijo, zato so primerni tudi za občutljivo kožo.

Kateri šampon izbrati za vaš tip las?

NIVEA vam ponuja primeren šampon za vsak tip las. Izdelki za normalne lase poskrbijo za sijaj, različice za poškodovane in suhe lase poskrbijo za negovalno nego, posebni vlažilni šamponi pa so primerni za dnevno umivanje. Imate barvane lase? Potem izberite šampon, ki poskrbi za zaščito barve. Ti šamponi zaprejo površino las in poskrbijo, da se barvni pigmenti ne izperejo prehitro, ne glede na to, ali so vaši lasje blond, rjavi ali rdeči.