Prepustite se negovalnemu britju

Odkrijte NIVEA Sanfte Rasur linijo za negovalno britje in se prepustite občutku krasne, gladke kože!

Britje še nikoli ni bilo tako preprosto in hkrati tako negovalno

Dodajte svoji vsakodnevni rutini nežno negovalno doživetje. Z linijo NIVEA Sanfte Rasur. Odkrijte prvo negovalno britje NIVEA.

NIVEA Sanfte Rasur nadomestna rezila za ženske

Primerna so za NIVEA brivnike z zamenljivimi rezili. V pakiranju je 6 kosov.
5 rezil z izboljšano razporeditvijo.
Vrtljivi zglob.
Nežno se prilagodi vsaki oblini.
Dermatološko dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

NIVEA Sanfte Rasur britvica z vrtljivim zglobom za ženske

Inovativen vrtljivi zglob se nežno prilagaja telesnim konturam.
Negovalna blazinica z alojo in vitaminom E kožo neguje že med britjem.
Nedrsljivi ročaj zagotavlja varen oprijem tudi med tuširanjem.
Pet kakovostnih rezil omogoča nežno in gladko britje.

NIVEA Sanfte Rasur britvica z vrtljivim zglobom: za gladko in negovano kožo

Zdaj tudi z zamenljivimi rezili

Ko se rezilo obrabi, ga preprosto, varno in hitro zamenjate. Klik, in že ste pripravljeni na negovalno britje.

NIVEA Sanfte Rasur britvica z vrtljivim zglobom: za gladko in negovano kožo

Inovativen vrtljivi zglob

Brivnik Sanfte Rasur z inovativnim vrtljivim zglobom se optimalno prilagodi oblikam ženskega telesa.

NIVEA Sanfte Rasur britvica z vrtljivim zglobom: za gladko in negovano kožo

Negovalna sestavina NIVEA kreme

Nova negovalna blazinica z Euceritom®, posebno sestavino NIVEA kreme, poskrbi za optimalno drsenje po koži in nežno britje.

Natančno britje dan za dnem

Negovalni brivnik se prilagodi vsem oblinam vašega telesa.

Trenutki dobrega počutja za sproščen začetek

Z otipljivo bolj gladko in negovano kožo.

Nežna nega za pomirjeno kožo

Popolno usklajena s potrebami ženske kože.


KAKO POPOLNO OBRITI BIKINI PREDEL?

Preverite v spodnjem videu!

 

BRITJE NOG, PAZDUH IN INTIMNEGA PREDELA

Odkrijte, kako izgleda popolno britje intimnega dela, nog in pazduh.

Britje intimnega predela

Preverite, kako lahko na povsem preprost način in z malo truda poskrbite za gladke noge in pazduhe.

Britje nog in pazduh

Intimni predel je eden najobčutljivejših delov telesa, zato se je treba britja lotiti skrbno in preudarno.


Pogosta vprašanja

Zakaj pri britju pogosto pride do draženja kože?

Ni pomembno, ali je to enkrat dnevno ali enkrat mesečno: vsako britje predstavlja obremenitev za kožo. Zaradi britja se koža izsuši, kar lahko – predvsem pri občutljivi koži – privede do skelenja in srbečice. To se pogosto izraža v obliki nevšečnih rdečin. Pri britju se lahko hitro vnamejo dlačni mešički, predvsem na bikini predelu. Poleg tega se pogosto zgodi, da rezila porežejo kožo – zlasti takrat, ko za britje uporabljamo običajne izdelke za tuširanje. Ti kože ne pripravijo dovolj dobro na britje in s tem povečajo tveganje za majhne poškodbe. Toge brivne glave obenem ne morejo enako dobro doseči vseh delov telesa. NIVEA Sanfte Rasur brivnik z vrtljivim zglobom in petimi kakovostnimi rezili odlikuje vrtljiv zglob, ki omogoča optimalno prilagajanje vsem oblikam telesa in tako zagotovi natančno in nežno britje.

Ali so dlačice na predelu pazduh enako debele kot tiste na bikini predelu?

Dlačice na intimnem predelu in pod pazduhami so skoraj dvakrat debelejše od dlačic na rokah in nogah. Poleg tega veliko hitreje rastejo. Toda dlačice na teh predelih rastejo bolj plosko ob koži, zato se hitro začnejo vraščati. Prav zato ti predeli potrebujejo posebno nego. Pri razvoju Sanfte Rasur brivnika z vrtljivim zglobom se je NIVEA spoprijela s to težavo in razvila inovativno brivno glavo s zglobom, ki se optimalno prilagodi vsem delom telesa ter temeljito odstrani tako tanke kot debelejše dlačice.

Zakaj NIVEA uvaja na trg brivnik za ženske?

Na trgu prevladuje nekaj proizvajalcev, ki prihajajo s področja moškega britja. NIVEA že več kot 100 let velja za strokovnjaka za nego kože z veliko močjo inovacij. Pri razvoju brivnika za ženske se je že od vsega začetka osredotočala na njihove želje in potrebe. NIVEA jim nudi učinkovit, preprost in predvsem do kože prijazen brivnik.

Torej ženske potrebujejo drugačen brivnik kot moški?

Da. Ker veliko žensk brije dlačice pod pazduhami, na bikini predelu, nogah in rokah, potrebujejo brivnik, ki se prilagodi različnim delom telesa. Poleg tega imajo ženske pogosteje bolj občutljivo kožo kot moški, zato mora biti britje nežno do kože. Za pripravo na britje in nego po njem so izdelki NIVEA negovalnega britja ciljno prilagojeni potrebam žensk: NIVEA Sanfte Rasur gel za britje zagotavlja zaščito in z vitaminom E preprečuje razdraženost kože po britju. Temeljito odstranjevanje dlak med tuširanjem brez uporabe pene za britje omogoča NIVEA Shower & Shave gel za tuširanje in britje.

Od kod znamki NIVEA strokovno znanje o britju ženskih dlačic?

Beiersdorf se že vrsto let ukvarja z lastnostmi ženskih dlačic. V preteklih treh letih je bila izvedena obširna študija, v kateri so sodelovale testiranke, stare med 20 in 40 let ter z različnimi barvami kože in dlačic. V tem projektu, imenovanem »Atlas dlačic«, so bili poleg zunanjih strokovnjakov vključeni vodilni Beiersdorfovi raziskovalci, saj imajo ti na voljo priznane postopke testiranja las in brade.

Atlas dlačic

  • Beiersdorf je izvedel obširno študijo, ki je bila opisana tudi v znanstveni objavi. V tako imenovanem »Atlasu dlačic« smo raziskali gostoto dlačic, njihovo rast in debelino ter kot njihovega izraščanja na različnih predelih ženskega telesa. Proučili smo tudi barvo dlačic in kutikulo (zaščitno plast dlačic) ter smer njihove rasti.
  • Odkrili smo denimo, da so dlačice v območju pazduh in bikini predela skoraj dvakrat tako debele kot na rokah in nogah. Zato je tu potrebne več moči pri britju, to pa mora biti tudi pogostejše.
  • Dlačice v območju pazduh in bikini predela so večinoma bistveno temnejše kot na ostalih delih telesa in so zato prej spet vidne. Ti predeli zahtevajo pogostejše britje, kar ponovno potrjuje, da koža na teh delih potrebuje posebno dobro zaščito in nego.
  • Študija je tudi pokazala, na katerih mestih je tveganje za vraščanje dlačic še posebej visoko. Če imajo dlačice zelo majhen kot izraščanja, nudijo slabo oprijemno površino za britje. To tveganje obstaja predvsem pri dlačicah pod pazduhami in na bikini predelu. Tako mora brivnik zagotoviti natančno, a obenem nežno britje kože.

Katere sestavine v liniji Sanfte Rasur so posebno negovalne?

Izvleček iz listov aloje je bogat z vitamini, mineralnimi solmi, aminokislinami in encimi. Ob nanosu na kožo deluje vlažilno in spodbuja obnavljanje celic. Ta rastlinski gel ima skoraj povsem enako pH-vrednost kot človeška koža. Prav zato ima rastlina tako močan zdravilni učinek. Negovalna blazinica, ki je vgrajena v NIVEA brivnik z vrtljivim zglobom, pomiri kožo že med britjem in na koži ustvari negovalen zaščitni film.

Izvleček magnolije se skriva tako v NIVEA Shower & Shave gelu za tuširanje in britje kot tudi v NIVEA Sanfte Rasur gelu za britje. Odlikuje se po svojih antioksidativnih in protivnetnih učinkih in prizadevanju, da je koža po britju čudovito gladka. Flavonoidi in esencialna olja kamilice pomirjajo kožo in preprečujejo znake razdraženosti, kot je rdečina. Izvleček kamilice je prisoten tudi v NIVEA Sanfte Rasur gelu za britje.