Veganska nega kože

Veganska nega kože

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

VEGANSKA KOZMETIKA ZNAMKE NIVEA

Izraz »veganska kozmetika« se nanaša na izdelke za nego kože, ličila in toaletne potrebščine, kot so izdelki za umivanje telesa in obraza, ki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora. Obstaja veliko sestavin, ki so izdelane iz snovi, ki jih proizvedejo živali, na primer čebelji vosek, med ali mleko. Če se pridobivajo odgovorno, so te sestavine obnovljive rešitve, ki niso le nežne do vaše kože, temveč tudi do živali, ki so jih proizvedle.

Obenem so nekatere sestavine lahko narejene iz stranskih produktov v živinoreji, katere namen je proizvodnja hrane. V tem okviru številne potrošnike skrbi ravnanje z živalmi. Obstajajo tudi okoljski problemi, na primer krčenje gozdov za pridobivanje večjih površin za pašnike. Ker intenzivna živinoreja bistveno prispeva k podnebnim spremembam, NIVEA te skrbi jemlje resno.

Ali NIVEA nudi vegansko nego kože?

Sestavine živalskega izvora za mnoge ne odražajo vrednot življenja v harmoniji z živalmi. Zato iščejo alternative, kot so veganski negovalni izdelki in izdelki za nego kože na osnovi rastlin.

NIVEA ponuja številne veganom prijazne izdelke za nego kože. Naša celotna linija izdelkov Naturally Good je sestavljena iz veganskih formul za nego kože, ki so 100-odstotno brez sestavin živalskega izvora.

 

woman applying vegan skincare body lotion
Veganska nega kože

Veganski losjoni za telo

V naši veganski liniji NIVEA Naturally Good ponujamo tudi veganske losjone za telo. Ti poudarijo naravno lepoto vaše kože in so na voljo v inovativni embalaži, ki vsebuje 50 odstotkov manj plastike. Plastenke, ki jih je mogoče reciklirati, lahko zvijemo, da losjon porabimo do zadnje kapljice, prazna embalaža pa zavzame manj prostora v zabojniku za odpadke.

Formule brez sestavin živalskega izvora
Veganska nega kože

Veganska nega obraza

Če iščete vegansko kozmetiko in vegansko nego obraza, preizkusite NIVEA Naturally Good izdelke za nego obraza. Formule niso le brez sestavin živalskega izvora, temveč vsebujejo tudi 99 odstotkov sestavin naravnega izvora ter negovalna olja in izvlečke, ki izhajajo iz ekološkega kmetijstva.

woman washing her face with vegan skincare product
Veganska nega kože

Veganski izdelki za čiščenje obraza in odstranjevalci ličil

Na področju veganskih izdelkov za čiščenje obraza in odstranjevalcev ličil nudimo več možnosti. Preizkusite NIVEA Naturally Good izdelke za nežno in temeljito čiščenje obraza, ki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, vsebujejo pa 98 odstotkov sestavin naravnega izvora.

Veganski geli za tuširanje
Veganska nega kože

Veganski geli za tuširanje

Naša ponudba veganskih NIVEA Naturally Good izdelkov za tuširanje vsebuje 98 odstotkov naravnih sestavin in je brez mikroplastike, polietilen glikolov (PEGs) in parabenov. Formule so 99-odstotno biorazgradljive (skladno z OECD ali enakovrednimi metodami). V naši ponudbi najdete tudi veganske izdelke za umivanje telesa NIVEA Fresh Blends. Obe liniji za tuširanje sta na voljo v embalaži, ki je izdelana iz 97 odstotkov reciklirane plastike.


One Skin. One Planet. One Care.

Želimo biti 100-odstotno transparentni in odgovoriti na vsa vaša vprašanja o trajnostnosti pri znamki NIVEA. Če na tej spletni strani niste našli vseh odgovorov, ki ste jih iskali, ali želite podrobnejše informacije, nam pišite in z veseljem vam bomo odgovorili.